×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Karl Minck продукти

Показани са 1-24 от общо 109 артикул(а)


Karl Minck - вашето здраве е наша грижа


Качество от 1950 г.

Немската компанията Karl Minck предлага широка гама продукти, произведени от висококачествени естествени суровини:

  • Хранителни добавки.
  • Натурална козметика (грижа за лице, тяло, крака).
  • Органични био продукти.
  • Витамини, масла.

Компанията е основана през 1950г от Карл Минк в град Рендсбург като малък семеен бизнес, към който след това се включват и поръчки по пощата на природни и фармацевтични продукти и козметика. През 1971г централата на компанията е преместена в Бюделсдорф.

По това време, брандът открива нови начини да помага на хора, страдащи от ревматизъм и започва да произвежда успешния "Dr. Bonses Pferde-Fluid 88". След смъртта на г-н Минк старши, управлението на фирмата се поема от неговият син Карл-Майкъл Минк.

Дейността на бранда се разширява, като се включва и производството на тоници за коса, шампоани и балонни вани, които и до днес се правят по собствена оригинална рецепта.


Иновативен подход в производствения процес

Производственият процес отговаря на високи стандарти, свързани както с гарантиране на качеството на продуктите, така и с осигуряване на непрекъснат контрол на всеки един етап.

За да се адаптира към нуждите на клиентите и да остане конкурентоспособна, компанията залага на иновативните методи и гъвкави подходи в производствения процес. И до днес семейният бизнес Karl Minck разчита на дългогодишния опит на своите служители.


Богата продуктова гама

От основаването си преди повече от 55 години, компанията трайно се утвърждава на пазара и днес предлага повече от 140 продукта. Бързото и гъвкаво производство и доставка са неин отличителен белег.

Гамата от продукти, предлагани от Karl Minck варира от препарати за подкрепа на имунната система, през такива за балансиране на диетата и витамини, до капсули и таблетки за поддържане на благосъстоянието на организма.


Връзката с потребителя е от съществено значение

Въпреки че повечето от продуктите се продават онлайн, собственикът и управител Карл-Майкъл Минк се фокусира върху личните съвети и обратна връзка с клиентите. Компанията редовно предоставя на своите клиенти информационни материали, както за стандартната продуктова гама, така и за последните иновации.


Био продуктите на
Karl Minck притежават органик сертификат DE-ÖKO-006

Биологичният печат съгласно Регламента за биологично земеделие на ЕС гарантира, че използваните суровини отговарят във всяко отношение на изискванията и законовите разпоредби за биологично земеделие.

Това също означава, че произходът им, както и целия производствен процес се контролират стриктно и редовно. Този печат символизира качество и безопасност в хармония с природата.


Karl Minck
– оптималното решение за поддържането на здраве и благополучие

  • Произвежда висококачествени натурални продукти при отлично съотношение цена-качество.
  • Продуктите се предлагат под различна форма, според индивидуалните предпочитания на всеки потребител - капсули (от твърд или мек желатин), таблетки, вегетариански или вегански, различни като количество и размери опаковки.
  • Хранителни добавки с модерен състав, безкомпромисно качество, без допълнителни вредни съставки.
Продуктът беше успешно добавен в любими.