×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

LivQ продукти

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)LivQ: концентрирана формула за здраве със силата на естествената ферментация

Впечатлени сме от силата на ферментацията, не крият от германската компания LivQ. И успешно намират пресечната точка между хилядолетния човешки опит от досега с природата и постиженията на науката, иновациите и технологиите. Вдъхновени от завета на Хипократ:

Нека храната бъде вашето лекарство и лекарството вашата храна!”

LivQ е германска компания със запазено място на европейския пазар, която предлага уникални продукти за подкрепа на здравето на базата на естествения процес на ензимна ферментация на растителни съставки с помощта на млечнокисели бактериални култури (дрожди). Изключително богатите на хранителни вещества течни концентрати Bio-Essenz от над 30 селектирани плодове и зеленчуци плюс течна бирена мая Bio-Primärhefe работят за цялостно подпомагане на организма, повишаване на енергията, работоспособността и тонуса, намаляване на умората, мощен имуностимулиращ и антиоксидантен ефект, поддържане на отличен метаболизъм, ензимна функция и хормонален баланс, намаляване нивата на възпаление, осигуряване н здрава чревна флора, подобряване на настроението, пречистване на тялото от токсини, по-добра памет и концентрация. Накратко: течните биоконцентрати на LivQ запълват основни хранителни дефицити и дават на тялото всичко, от което се нуждае в концентрирана форма с изключително висока бионаличност. Чиста природна сила, без ненужни добавки (соя, глицерин, помощни вещества). Изцяло сертифицирани органични продукти (DE-ÖKO-006), тествани в независими лаборатории.

Уникален процес на ферментация на 32 вида селектирани био плодове и зеленчуци

Течните био концентрати Bio-Essenz на LivQ съдържат ферментиралите съставки на 32 вида плодове, ядки и зеленчуци, селектирани на базата на тяхната висока хранителна стойност: ядки, кайсии, смокини, ацерола, каму-каму, броколи, червен лук, слънчогледови семки, грейпфрут и лимони, леща, орехи, кейл, грах, джинджифил, амарант, куркума, червен пипер, арония, шипка, ленено семе, брюкселско зеле, магданоз, зелен фасул и др. Те претърпяват дълъг, около 4 месеца процес на естествена ферментация, с помощта на който ограничите суровини се разграждат и рафинират. В този процес не се използва соя или глицерин, което терапевтите оценяват особено високо. Активният процес на преобразуване се извършва само на базата на внимателна млечнокисела ферментация с пробиотични млечнокисели култури (L(+)-млечна киселина), а резултатът са пребиотично активни фибри, бионалични, хранителни вещества с ниско молекулно тегло, важни аминокиселини, олигопептиди и вторични растителни вещества – една съвършена  холистична комбинация . Тази комбинация е определяща за свойствата на течните био концентрати Bio-Essenz, а ефектът на ферментиралите продукти върху микробиома е добре известен.

Как се гарантира отличния резултат от ферментацията

Ефикасността и завършеността на процеса на естествена ферментация на растителните съставки се гарантира чрез уникалния патентован холистичен процес Propaferm®: съответните параметри, чието взаимодействие е разработвано в продължение на няколко години, се контролират активно. Така се създават оптимални условия за ензимна ферментация. Специалният процес произвежда допълнителни микроелементи, като естествен витамин B12 и витамин С. Той отнема много време и не се спира изкуствено. Едва когато ферментацията приключи, органичната есенция се филтрира и бутилира неразредена. Това е и разликата с т.нар. каскадна ферментация – произвежда се по-стабилен продукт с по-висока хранителна стойност и по-добър вкус.

Превъзходният процес Propaferm® гарантира, че висококачествените изходни съставки стават още по-богати и лесни за усвояване. Без да подлежат на каквато и да е термична обработка, така че чистата органична есенция да има истинско качество на сурова храна.

 • Без никакви консерванти и изкуствени овкусители.
 • Без лактоза и глутен.
 • Изцяло веган продукт.
 • Отличен избор при суровоядство.

Славата на германската бирена мая в подкрепа на различни здравни цели

Другата топ продуктова линия на LivQ, чиито ползи отскоро са привилегия и на българските потребители, е с бирена мая. Тези висококачествени хранителни добавки се произвеждат в Германия в сътрудничество с най-добрите пивоварни – немската бира неслучайно е сред най-ценените в света. Бирената мая е квалифицирана като Primärhefe - германски термин, който може да се преведе като "първична мая" и в контекста на варенето на бира се отнася до първоначалния щам дрожди, използван по време на първичния етап на ферментация. След като са изпълнили задачата си в бирените инсталации, дрождите са поели висок процент от ценните съставки на хмела и ечемика, а Primärhefe гарантирано съдържа само свежи и напълно активни дрождеви клетки. Ето защо в тази био течна бирена мая нежната обработка, без дехидратация, запазва всички ценни съставки в естествената им форма (предлага се натурална, както и с добавена мака и арония). Тя е особено богата на витамини В-комплекс (B1, B2, B3, B5, B6 и B9), магнезий, селен, хром и е изключително полезна за възстановяване на организма при физическо и психическо изтощение, след боледуване, в подкрепа на храносмилането, нервната система, когнитивната функция, имунитета и др.

Намален риск от алергии

Европейският информационен център за храните потвърждава, че продуктите на LIvQ и техниката им на обработка чрез ферментация могат да помогнат за намаляване на алергичния потенциал на хранителните протеини. Факт е, че ферментацията разгражда протеините, които обикновено са отговорни за алергичната реакция - патентованите процес Propaferm® е много интензивен ензимен процес, който отнема дълго време, така че може да се предположи абсолютно пълно разграждане. Затова и течните биоконцентрати получават само положителни отзиви от клиенти с повишена чувствителност.

Защо да изберем продуктите с естествена ферментация на LivQ

 • Чиста органична сурова храна
 • Използва се само процес на естествена ферментация
 • Никаква топлинна обработка – без Е-та, добавки, оцветители и консерванти
 • Суперкачество на изходните суровини – доказан органичен произход
 • Използване на патентовани методи, подобряващи концентрацията и усвояването на ценни хранителни вещества
 • Изключително висока бионаличност и мощно действие
 • Подходящи за вегани
 • Без токсични вещества като цианиди, хемаглутинини, гойтрогени, протеиназни инхибитори, фитинова киселина, оксалова киселина, глюкозинолати и тежки захари.

Като органичен производител ние работим в хармония с околната среда. Използваните ресурси са ценни и полезни за здравето, нашите продукти са органични и вегански. Ние закупуваме суровини, които са култивирани и преработени изключително по биологичен начин. Контролираният процес на отглеждане защитава природата и околната среда, декларират от LivQ. Уверени, че симбиозата между природа и иновации дава най-доброто решение за здравето ни в едно изпълнено с предизвикателства всекидневие.

Продуктът беше успешно добавен в любими.