×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Nordaid продукти

Показани са 1-20 от общо 20 артикул(а)


Nordaid – балтийският лидер в производството на хранителни добавки

Nordaid е балтийска компания в сектора с натурални продукти за естествена подкрепа на човешкото здраве и профилактика на редица заболявания. Днес тя се радва на световно признание както от своите конкуренти, така и от научните изследователи и медицинските експерти. Компанията се отличава с изключително иновативен подход в производството на висококачествен асортимент от продукти с изцяло органичен произход и ключова роля за природосъобразен и здравословен начин на живот.


Кратка история на Nordaid

През 2014-та година в Естония местен екип от специалисти с над 20-годишен опит в дистрибуцията на хранителни добавки решава да основе Nordaid. Основната мисия на експертите е чрез натрупаните знания и опит в бранша да предостави на широката аудитория достъп не просто до полезни за здравето продукти, а да им предостави максимално най-доброто от тях. Така се заражда идеята за създаването на първите линии висококачествени минерали, витамини, пробиотици, билкови и комплексни формули.

Уникалното в асортимента на Nordaid е вложената прецизност  в избора на максимално най-щадяща както околната среда, така и човешкия организъм производствена технология. Днес, компанията може да се похвали с богато портфолио от първокласни продукти с нулево съдържание на вредни вещества и примеси като консерванти, ГМО, синтетични стабилизатори и други. През годините всеки член от екипа на Nordaid създава своя собствена представа за това как се постига максималното качество. Ето защо днес продукцията на компанията може да се определи като комбинация от техники и похвати с най-висок потенциал, експертно одобрение и отличен ефект.


Какво отличава Nordaid от останалите?

Nordaid специализира в производството на витамини, минерали и пробиотици от висок клас. Нещото, което допълнително отличава компанията от конкурентните както на родния, така и на световния пазар, е формата на всяка създадена формула. За да повишат не само жизнените показатели, самочувствието и качеството на живот на своите потребители, но и тяхното преживяване по пътя към здравословния начин на живот, от Nordaid залагат на по-лесната и в много случаи по-ефективна течна формула. Днес, компанията предлага пълната гама от установените в медицинската наука и практика като ключови витамини и минерали във вид на течност или напитка.


Nordaid – техническа експертиза и база

Nordaid се открояват и със своята високотехнологична собствена производствена база. Към днешна дата компанията работи със специализирани машини и използва помощта и експертната оценка на независими оценители в бранша. Тези фактори позволяват на Nordaid не просто да задържат, но и във времето значително да повишават качеството на крайната си продукция. Компанията разполага с:

  • Модерни производствени помещения, сертифицирани по GMP и HACCP;
  • Свои собствени усъвършенствани и патентовани формули за извличане на полезни вещества от естествени източници;
  • Одобрение от хиляди експерти по цял свят;
  • Стабилна лоялна аудитория на територията на Естония и множество дългогодишни партньори – дистрибутори и медицински практици – партньори из цяла Европа;
  • Трайни партньорски отношения с доказала се R&D (Научно-изследователска и развойна дейност) компания и независима външна лаборатория за тестване и усъвършенстване на създаваните формули.

Всички продукти на Nordaid са натурални, безопасни и придружени с нужните сертификати и документи за максимално качество.  Тествайте живите витамини, минерали и пробиотици в течна формула. Пътят към оптималната здравна профилактика изисква търпение и постоянство, но не е задължително да бъде труден, досаден или болезнен. С Nordaid той е ефективен и приятен.

Продуктът беше успешно добавен в любими.