×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Puhdistamo продукти

Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)
Puhdistamo: първата финландска марка за суперхрани и иновативен уелнес


Puhdistamo
е първата финландска марка за суперхрани и иновативен уелнес, която е особено известна със своя страстен и безкомпромисен подход към чистата храна. Именно качеството е в основата на ДНК-то на Puhdistamo от създаването й през 2009 г. „Гордеем се както с продуктите, които произвеждаме, така и с нашите служители. Нашата цел е да създадем достъпна уелнес култура и да вдъхновим всеки, който иска да постигне по-здравословен начин на живот“, споделят финландците.

Пътят на Puhdistamo към статута на една от най-динамично развиващите се компании на пазара за уелнес и хранителни добавки във Финландия започва със скромен онлайн магазин. Зад него застава група ентусиасти, „маниаци“, както те самите се определят, на тема „суперхрани“. „Знаехме за съществуването на мака, кокосово масло и годжи бери от наши приятели, но те бяха уморени от факта, че не се предлагат никъде във Финландия и трябва да се поръчват от чужбина. Само ако имаше финландски онлайн магазин, където суперхраните могат да бъдат удобно събрани на едно място... И ето, ето как се роди Puhdistamo!“, споделя търговският директор на компанията Анри Валонен. И продължава: „Искахме да пуснем суперхрани на пазара заради изключително богатото им хранително съдържание: суперхраните доставят на тялото нужните витамини, минерали и микроелементи в най-естествената им форма, позволявайки им да бъдат усвоени по възможно най-добрия начин.

Първоначално продуктите на Puhdistamo будят интерес само у шепа ентусиасти, но скоро популярността им нараства сред хората, търсещи устойчиви решения за здравето си чрез балансирано хранене. И с днешна дата Puhdistamo е законодател на тенденциите в областта на уелнес и нутриопатията. „Популярността на нашите суперхрани нарасна бързо и ние решихме да разнообразим продуктовото си фолио. Допреди няколко години комбуча не се срещаше по рафтовете на обикновените супермаркети. През 2018 г. донесохме комбуча във Финландия – и от това се роди лудостта по нея, тъй като продуктите се разпродадоха за нула време!“, връща лентата назад Анри Валонен. А на картата на експанзията на Puhdistamo отскоро се появи и нова държава – България, чиито потребители ще могат да усетят безкомпромисното качество на богат набор от суперхрани, витамини, минерали, етерични масла, електролити, енергизиращи и стимулиращи напитки, снаксове и барчета, колаген, спортни добавки и много други.

От Puhdistamo смятат, че холистичния подход към здравето се основава на баланс между тялото и ума: разнообразно хранене, упражнения и спорт, достатъчно почивка и умствена енергия, защото работят именно в тази посока. Те вярват, че ежедневните избори оказват значително влияние върху здравето ни, а чистото хранене е един от ключовите фактори за насърчаването му. И затова залагат на продукти с изключително качество, за да може потребителят наистина да усети  разликата и да вдигне здравния си статус на по-високо ниво.

Нашите продукти са по-чисти, по-естествени и по-вкусни – така че да постигнете „по-добрата си версия“. Искаме да ви накараме да се вълнувате от това, което ядете, пиете и консумирате. И когато вашите приятели се вълнуват от правилните избори и техните приятели също се вълнуват, всички можем да работим заедно, за да променим културата на уелнеса. Това е целта на нашето съществуване!, споделят от Pudhistamo.

„Качество, честност, здравна култура, ентусиазъм“ – това е финландската марка Pudhistamo, на която българския потребител спокойно може да се довери в грижата си за здравето.

Продуктът беше успешно добавен в любими.