×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Steens Honey продукти

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Steens Manuka Honey: да потопите пръста си направо в пчелната пита


История

Началото на Steens е поставено в края на миналия век от младоженците Пол и Шерил. Живейки на красивото крайбрежие на Нова Зеландия, младите мечтатели са завладени от идеята за здравословен живот и производство на органичен мед. Започват с 3 кошера, които скоро стават 6 и броят им нараства с все по-бързи темпове.

По същото време, уникалните свойства на меда от местното растение манука са научно потвърдени и Steens се фокусира върху производството му. Компанията става една от основателките на AMHA (Асоциация за активен мед от манука), сега известна като асоциация UMF. Години по-късно, Steens продължава да играе важна роля в пчеларската индустрия, като запазва предизвикателството да произвежда суперхрана.


Защо да изберете продуктите Steens UMF® Manuka Honey

  • Steens предлага суперхрана

Steens UMF® Manuka Honey е непастьоризиран суров мед от манука със запазени естествени ензими и високо съдържание на аминокиселини.

Компанията разработва начин за минимална обработка на меда при естествената температура на кошера. Постига го чрез модерен подход към традиционната преса за мед с патентован процес, известен като Steens whole comb technology™.

  • Whole Comb™

Собствената технология за екстракция whole comb™ гарантира съхраняване на всички качества на прясната пчелна пита мед, включително запазване на бионаличния и богат на хранителни вещества bee bread (прашец, използван като храна от пчелите).

  • Възможност за лесно установяване на произхода

Всички бурканчета Steens UMF® Manuka Honey могат да бъдат проследени до своя кошер. Всеки потребител има право да знае откъде идва храната му. Когато Steens казва, че можете да проследите своя мед Манука обратно до източника, има предвид кода за проследяване, отпечатан върху всяко бурканче.

  • Steens Manuka Honey: гаранция за най-добро качество

Медът от манука на Steens e сертифициран от UMFHA (UMF Honey Association), гаранция за пчелен продукт с най-високо качество.

Медът от манука с етикет „UMF®“ е преминал през пълна усъвършенствана процедура за тестване, за да потвърди наличието на ключови маркери, включително MGO, лептосперин и NPA – открити само в истинския чист мед от манука от Нова Зеландия. Само монофлорен мед от манука, който е опакован в Нова Зеландия, може да бъде класифициран като UMF® .

Медът от манука Steens се опакова в регистрирано съоръжение по RMP (Програма за управление на риска) в Мастъртън, Нова Зеландия и се изпраща до 3 склада: във Великобритания, САЩ и Нова Зеландия, за да e сигурно, че клиентите ще получат желания мед от манука пресен и възможно най-бързо.


Международно признание за Steens

Продуктът беше успешно добавен в любими.