×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Nutra-Ception™ – сперматогенеза формула за мъже Natural Factors - 1

Nutra-Ception™ Formula for Men/ Сперматогенеза формула за мъже х 60 пакетчета

Мултивитамини, минерали и оксиданти за мъже с репродуктивни проблеми
9800 BCN
Изчерпано
224,80 лв.
С вкл. данък

Уведомление при наличност

Подобни продукти

Nutra-Ception™ – сперматогенеза формула за мъже – естествен продукт при безплодие.

Натурален препарат за мъже с репродуктивни проблеми. Съдържа богата гама от витамини, минерали и антиоксиданти в клинично изпитани дози, които насърчават оплодителната способност.

Повече за Nutra Ception™:

Nutra Ception™ осигурява широк спектър хранителни вещества с ключова роля за мъжкото репродуктивно здраве: 

  • BioFoundation-G™ смес:
  • 19 витамина, 12 минерала, екстракт от боровинка, стандартизиран до 25% антоцианини, цитрусови биофлавоноиди, коензим Q10, екстракти от зелен чай и млечен бодил, извлечени чрез патентованата технология Phytosome®, която значително подобрява усвояването на растителните екстракти, хесперидин, лутеин, ликопен, N-ацетил-цистеин, R-алфа-липоева киселина, ResveratrolRich™ патентована смес, осигуряваща транс-ресвератрол, хидролизиран растителен протеин, EGCg – епигалокатехин 3-0- галат.
  • Ацетил-Л-карнитин
  • Цинк (хелат)


Този оптимално широк спектър от хранителни вещества, жизнено необходими за половото здраве на мъжа, осигуряват висока защита от токсините на околната среда и подпомагат функциите на митохондриите, които от своя страна осигуряват енергия на клетките. Всичко това е от изключителна важност за здравословната сперматогенеза.

Механизъм на действие. Устойчивите органични замърсители са ключов фактор за репродуктивните нарушения при мъжете. Те могат да бъдат инсектициди – използват се срещу различни вредители в селското стопанство, градинарството и др.; фунгициди, с които се обработва дървесината и посадъчния материал; промишлени вещества като полихлорирани бифенили и др. Устойчивите органични замърсители се разграждат бавно, поради което се натрупват в околната среда, а в големи концентрации – и в живите организми и храната. Разтварят се в мазнини, поради което при бозайниците те се натрупват най-много в мастната тъкан. Голяма част от тях навлизат в човешкия организъм основно чрез храната (месо, мляко, риба и др.). Натрупването на устойчиви органични замърсители в мастната тъкан на живите организми е честа причина за развитието на злокачествени образувания, ендокринни нарушения и др. Устойчивите органични замърсители са и едни от най-честите причинители на безплодие и проблеми с мъжката потентност. Те са широко разпространени в околната среда и имат крайно неблагоприятно въздействие върху качеството на спермата, тестостероновата активност и производството на клетъчна енергия от страна на митохондриите.

Nutra Ception™ насърчава неутрализирането на тези токсини от организма, и увеличава естествения синтез на глутатион в организма. Глутатионът е протеин с мощна антиоксидантна активност, който забавя клетъчното стареене и не позволява на свободните радикали да увредят митохондриите и клетъчните мембрани.

Глутатионът има ключово значение за изхвърлянето на редица екологични и ендогенни токсини. Нивата му се изчерпват както под влиянието на ксенобиотици, така и заради някои хронични заболявания като диабет, възпалителни и невродегенеративни заболявания, и др.

Пълният спектър витамини, минерали, растителни екстракти и важни антиоксиданти в Nutra Ception™   има положително въздействие върху сперматогенезата и възпроизводителната функция.

  • N-ацетил цистеин, предшественик на глутатиона, подобрява обема, подвижността и вискозитета на спермата при мъже, страдащи от безплодие.
  • Други ключови антиоксиданти като коензим Q10 и алфа-липоева киселина имат значителни ефекти върху мъжката субфертилност (затруднения в оплождането), благодарение на способността си да намаляват оксидативния стрес и да възстановяват митохондриалната функция.
  • Цинкът играе ключова роля в сперматогенезата (образуването на сперматозоиди). Доказано е, че недостигът на цинк увеличава риска от увреждане на ДНК на сперматозоидите и клетъчните мембрани. По-ниските нива на цинка са типични при много от мъжете с фертилни проблеми. Допълнителният прием на цинк насърчава увеличаването на броя на сперматозоидите както при субфертилни, така и при напълно здрави мъже.
  • Много рандомизирани проучвания върху действието на ацетил-Л-карнитин показват, че той има критично значение за качеството на сперматозоидите и мъжката оплодителна способност, тъй като той подобрява тяхната подвижност. Клетките на спермата се нуждаят от огромно количество енергия, за да могат да осъществят своето дълго пътуване. Тук карнитниът изиграва своята главна, „мъжка” роля. Той е жизненоважна молекула, чиято функция е да носи високоенергийни мастни вещества в митохондриите, където те “изгарят”, за да освободят енергията си. Това дава на сперматозоидите тласъка, от който се нуждаят, за да оплодят яйцеклетката. Това подобрение в бързината на сперматозоидите има ключово значение за мъжете с репродуктивни проблеми, защото астенозооспермията (слабо подвижни сперматозоиди) е основен фактор за мъжкото безплодие.


Много от хранителните вещества в продукта са в своите най-бионалични форми: пиридоксал-5-фосфат (витамин В6), менахинон-7 (витамин К2), гама-токоферол (витамин Е), R-алфа липоева киселина и др. Пиридоксал-5-фосфатът например, е уникалната, метаболитно активна форма на витамин В6, която за разлика от стандартния пиридоксин се абсорбира отлично и не се нуждае от преобразуване в черния дроб. Алфа-липоевата киселина в продукта също е в по-добрата си форма – R-формата, която за разлика от синтетичните форми на алфа-липоевата киселина, е биологично активна и след прием се задържа много по-дълго в организма. Витамин К също е в своята натурална, биологично активна и най-ефективна форма – МК-7 (менахинон-7), която след прием се задържа много по-дълго в кръвната плазма.

Съставки:В 1 табл.:Дн. доза:
BioFoundation–G™:
Витамин А (палмитат)150 µg900 µg
Витамин В1 (Тиамин хидрохлорид)4.2 mg25 mg
Витамин В2 (Рибофлавин)4.2 mg25 mg
Витамин В3 (Ниацин)12.5 mg75 mg
Витамин В3 (Ниацинамид)33.33 mg200 mg
Витамин В5 (Пантотенова киселина) (калциев D-пантонтенат)16.7 mg100 mg
Витамин В6 (Пиридоксал 5-Фосфат)0.8 mg5 mg
Витамин В6 (Пиридоксин хидрохлорид)1.7 mg10 mg
Биотин8.3 µg50 µg
Бетаин (Бетаин хидрохлорид)16.7 mg100 mg
Фолат (Фолиева киселина)93 µg500 µg
Витамин В12 (Метилкобаламин)167 µg1000 µg
PABA (Парааминобензоена киселина)4.2 mg25 mg
Холин (Битартарат)4.2 mg25 mg
Инозитол4.2 mg25 mg
Витамин С (Аскорбинова киселина)167 mg1000 mg
Витамин D3 (Холекалциферол)8.3 µg50 µg
Витамин Е (Гамма-токофероли)33.3 µg200 µg
Витамин К2 (MK-7)7.5 µg45 µg
Бор (Цитрат)41.7 µg250 µg
Калций (HVP* Хелат)16.7 mg100 mg
Хром (Пиколинат)33.3 mg200 mg
Мед (HVP* Хелат)0.17 mg1 mg
Йод (цяло тяло) /Ascophyllum nodosum/50 µg300 µg
Магнезий (HVP* Хелат)33.3 mg200 mg
Манган (Цитрат)0.8 mg5 mg
Молибден (Цитрат)66.7 µg400 µg
Калий (Цитрат)6.8 mg41 mg
Селен (Селенометионин)33.3 µg200 µg
Ванадий (Цитрат)2.5 µg15 µg
Цинк (Цитрат)2.5 mg15 mg
Боровинка Екстракт от плод (25 % антоцианиди)6.6 mg40 mg
Цитрусови биофлавоноиди 4:1 Екстракт от плод8.3 mg50 mg
Коензим Q10 (микроорганизми)8.3 mg50 mg
Зелен чай Phytosome® лист (13 % EGCg† епигалокатехин галат)8.3 mg50 mg
Хесперидин (плод)4.2 mg25 mg
Лутеин (10% Лутеин) (цвят)0.55 mg3.3 mg
Ликопен LYC-O-MATO® (5% Ликопен) плод0.28 mg1.65 mg
Млечен бодил Phytosome® (15% силибин) (семена)25 mg150 mg
Н-Ацетил-Цистеин25 mg150 mg
R- Алфа Липоева киселина41.7 mg250 mg
ResveratrolRich™ Патентована смес [Пудра екстракт от вино и пречистен екстракт от Японска фалопия (корен) осигуряващи натурални транс-ресвератрол 16.6 mg]33.3 mg200 mg


*HVP – Хидролизиран растителен протеин

*EGCg – Eпигалокатехин 3-0- галат

Микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, обвивка (въглехидратна гума [целулоза], глицерин), растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Аcetyl-L-Carnitine:

2.5 µg
Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Aцетил-Л-Карнитин (Н-ацетил-Л-карнитин хидрохлорид)
500 mg1000 mg


Растителна капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), микрокристална целулоза, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид.


Zinc Chelate:

2.5 µg
Съставки:В 1 табл.:Дн. доза:
Цинк (HVP* Хелат)25 mg25 mg


*HVP – Хидролизиран растителен протеин

Микрокристална целулоза, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), силицев диоксид.

Хранителна добавка, 60 пакетчета

Нето тегло: 300 g

2.5 µg

Дозировка и приложение

Дозировка и приложение: Приемайте по 1 пакетче 2 пъти дневно.

Приложение: Всяко пакетче съдържа 3 различни формули за нормалното състояние на мъжкото здраве.

BioFoundation-G™ - е формула от витамини и минерали осигуряваща широк спектър от хранителни вещества оптимални за мъжкото репродуктивно здраве, съчетана с антиоксиданти за защита от въздействието на околоната среда, ключови в здравословното образуване на сперматозоиди /По 3 таблетки в пакетче/.

Acetyl-L-Carnitine  – Клетъчна енергия

Силно биоактивна форма на Л-Карнитин, който е ключов фактор в образуването на митохондриална енергия на спермата /По 2 капсули в пакетче/.

Zinc Chelate – Посдили здравето си

Цинка е ключов фактор не само в нормалното функциониране на имунната система, но също играе роля и спрематогенезата /По 1 таблетка в пакетче/.

Забележка: Само за възрастни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на дъното на опаковката, както и на всяко пакетче вътре в опаковата.

Производител

Производител: Bioclinic Natural™® , Част от Natural Factors, Canada

Вносител: Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48

www.revita.bg

Тел.: 0700 12498

Продуктът беше успешно добавен в любими.

Този сайт използва бисквитки/cookies за да ви гарантира по-плавно и бързо сърфиране. С натискане на бутона "Съгласен съм" вие се съгласявате с използването на бисквитки.