Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

 

Revita Whole Earth Sea

 

Искаш ли да знаеш кой е последният хит в света на натуралните продукти за здраве?

Тогава прочети повече за най-чистите, най-свежите, най-истинските екстракти, извлечени от цели растения!

Най-ефективният начин тялото да получи всички ценни хранителни вещества, от които се нуждае, е чрез консумацията на цели растителни храни.

Понятието „цели храни” (whole foods) става все по-популярно и включва всички здравословни, предимно растителни алтернативи на вредните консервирани, пакетирани и обработени продукти.

Целите растения осигуряват широк спектър от фитонутриенти, което ги превръща в оптимален хранителен източник. По същия начин всяка таблетка от серията продукти Whole Earth & Sea на Natural Factors, Canada обединява сложна матрица от витамини, минерали, ензими, незаменими аминокиселини, антиоксиданти и други фитонутриенти, иззети от всички части на растенията.

Whole Earth & Sea – чист, натурален състав без аналог! В серия Whole Earth & Sea се влагат екстракти от цели растения (включително кора, стебло, семена и др.), отглеждани във ферми, сертифицирани като 100% органични. Суровините, използвани в продукти Whole Earth & Sea са лабораторно тествани и не съдържат ГМО, пестициди, разтворители, тежки метали и др.

Патентованият EnviroSimplex® метод, с който се извличат екстрактите запазва полезното действие на естествените хранителни вещества в растенията. Благодарение на това здравословните ползи при приема на продукти Whole Earth & Sea остават същите както при консумацията на свежите плодове, зеленчуци и билки.

Whole Earth & Sea – най-богатата палитра от нутриенти, която няма да намерите никъде другаде!
Продукти Whole Earth & Sea съдържат огромно разнообразие от високо концентрирани и изцяло натурални растителни екстракти. В състава им присъстват люцерна, къдраво зеле, кориандър, магданоз, каперси, артишок, черна ряпа, люта чушка, домат, целина, ечемик, цвекло, уасаби, броколи, кресон, дайкон, червена ряпа, карфиол, зеле, рукола, зелен чай, млечен бодил, джинджифил, невен, глухарче, риган, мента, куркума, както и екстракти от талуси на водорасли (спирулина, хлорела, келп и др.)

 


Revita Whole Earth Sea

FarmFreshFactors – уникална многокомпонентна бленда от растителни екстракти. Продуктите от серия Whole Earth & Sea осигуряват високо бионалични витамини и минерали, които се усвояват максимално от тялото. Витамините и минералите в продукти Whole Earth & Sea са получени от цели хранителни източници. Това се отнася и за многокомпонентната смес растителни екстракти Farm Fresh Factors™, източник на пресни и свежи хранителни вещества, получени от цели растения и уловили изключителна енергия от природата.

Комбинацията витамини и минерали, иззети от биологично активни храни в многокомпонентната смес Farm Fresh Factors™ активира клетъчната детоксикация и насърчава здравословната клетъчна защита. Farm Fresh Factors™ се състои от четири главни групи нутриенти – органични активни зеленчуци, органични кръстоцветни зеленчуци, органични плодове, органични билки и органични водорасли.
-Активни зеленчуци – люцерна, къдраво зеле, кориандър, магданоз, каперси, артишок, черна ряпа, люта чушка, домат, целина, ечемик, цвекло. Богата палитра от нутриенти, витамини и антиоксиданти, ценна с разнообразието си, трудно постижимо по диетичен път.

-Кръстоцветни зеленчуци – уасаби, броколи, кресон, дайкон, червена ряпа, карфиол, зеле, поточарка, рукола, карфиол, зеле. Съдържат ценни изотиоцианати и индол-3-оцетна киселина, както и флавоноиди.
-Други билки и зеленчуци – Theracurmin© – мощен екстракт от куркума, декофеинизиран зелен чай, млечен бодил, джинджифил, невен, глухарче, риган, мента.
-Екстракти от талуси на водорасли – спирулина, хлорела, червени и синьозелени водорасли, келп, Dunaliellasalina (водорасло, богато на бета-каротен).


 

Revita BioCell baner 1080x270

Whole Earth & Sea ново поколение натурални продукти без аналог! В серия Whole Earth & Sea са вложени само най-качествени суровини – хранителни вещества, извлечени от чисти органични растителни храни, източници на незаменими аминокиселини, витамини, минерали, стотици антиоксиданти, ензими и други фитонутриенти.

Вече почти четвърт век във фермите на Natural Factors се отглеждат само 100% органични култури от собствени семена без ГМО.

Растенията, които компания Natural Factors използва за извличането на екстрактите са отглеждани в собствени, биологично чисти ферми с плодородни почви, които се отличават с богато минерално съдържание.

Фермите на Natural Factors са 100% сертифицирани като органични и свободни от пестициди. Културите, отглеждани в тях се торят само с компост и богати на азот морски растения, и са щателно обработвани на ръка. Растенията се прибират в пика на тяхната биологична активност – когато хранителните компоненти в състава им са най-активни.

Традиционните методи за обработка на растенията могат да унищожат лечебната им сила и полезните вещества в тях. След като чувствителните суровини са изложени на неестествени нива на топлина, светлина и кислород, съдържанието на хранителни вещества в тях значително намалява.

Патентованият EnviroSimplex метод, който Natural Factors използва, предпазва деликатните плодове, зеленчуци и билки от увреждане, тъй като при него не се използват разтворители и етанол, а температурата по време на обработка е ниска и винаги остава под 48° С. Другият огромен плюс на EnviroSimplex е, че увеличава потентността на екстрактите над 300 пъти.

Целите растения – източник на „всичко в 1”!

Ако природата имаше глас, тя със сигурност ще ни повтаря колко важно е присъствието на плодовете и зеленчуците в диетата… Екстрактите от цели растения в серия Whole Earth & Sea съдържат витамини, минерали, фитонутриенти, антиоксиданти и ензими само в 1 таблетка. Те работят в синхрон, за да дадат тялото всички съставки, осигуряващи оптимално здраве.

Изследванията показват, че хранителните вещества в състава на целите, сурови храни имат цялостен, холистичен ефект, който позволява на ключовите витамини и минерали да работят по-ефективно. Това верятно се дължи на факта, че витамините и минералите в храната се влияят от останалите хранителни компоненти. Хранителните добавки, съдържащи екстракти от цели растения са източник на пълния набор фитонутриенти, от които тялото се нуждае, за да функционира максимално ефективно. Фитонутриентите в едно растение осигуряват неговия имунитет. При консумация, те осигуряват същата защита и при човека.

Изследванията показват, че хранителните вещества в състава на целите, сурови храни имат цялостен, холистичен ефект, който позволява на ключовите витамини и минерали да работят по-ефективно. Това верятно се дължи на факта, че витамините и минералите в храната се влияят от останалите хранителни компоненти. Хранителните добавки, съдържащи екстракти от цели растения са източник на пълния набор фитонутриенти, от които тялото се нуждае, за да функционира максимално ефективно. Фитонутриентите в едно растение осигуряват неговия имунитет. При консумация, те осигуряват същата защита и при човека.

За съжаление ежедневното придържане към изцяло целесъобразна диета се оказва огромно предизвикателство за съвременния човек. Забързаното ежедневие не винаги осигурява такава възможност. Ако и за вас е трудно да консумирате качествена и полезна храна, можете да разчитате, че продуктите от серия Whole Earth & Sea ще компенсират всички хранителни липси.


Заслужава си да се доверите на Whole Earth & Sea!

1. Наследствени семена1, които не са генетично модифицирани!
2. Собствени органични ферми в Okanagan Valley, Британска Колумбия, в които се отглеждат само organic растения! Фермите се отличават с изключително плодородни, алувиално-ливадни почви, осигуряващи идеален микроклимат за деликатните билки! Културите се засаждат и торят само с помощта на компост от богати на азот морски, без да се използват пестициди!

3. Билките, плодовете и зеленчуците се прибират на ръка, в пика на истинската им свежест!

4. Нежна и прецизна обработка на ниски температури, която не унищожава хранителния състав! Патентованият процес EnviroSimplex® позволява естествените ензими, пробиотици, пребиотици, витамини, минерали и антиоксиданти да останат напълно запазени!

5. Опаковки, осигуряващи 100% защита от високи температури, UV-лъчи и кислород!

6. Богатство от хранителни съставки във високи концентрации!

Наследствени семена1 – . Стари сортове семена, поддържани от градинари и селски стопани. Наследственото земеделие е широко разпространено в Северна Америка и Европа. Завръщането към наследственото земеделие се противопоставя не принципите на индустриализираното земеделие.

 

Въпросите, които бихте искали да зададете!

Как да бъдем сигурни, че растенията, от които се извличат екстрактите, са чисти и органични? Всички суровини, използвани в продукти Whole Earth & Sea са лабораторно тествани от ISURAтм. ISURAтм е независима организация за сертифициране на хранителни добавки и продукти от хранително-вкусовата промишленост, която извършва компетентен анализ на суровините и следи всички етапи от производството. ISURAтм предлага широк набор от аналитични методи, включително масспектрометрия, за проверка на качеството, чистотата и биологичната активност на естествените съставки.
Сертификатите на ISURAтм удостоверяват липсата на ГМО, замърсители като пестициди, разтворители, и тежки метали, и др. в продуктите!

Защо стъклени опаковки? Производителят на серия Whole Earth & Sea – Natural Factors, Canada, стига далеч в грижата за човешкото здраве, като се грижи и за околната среда. Стъклените бутилки, техните етикети, както и външните хартиени опаковки, които компанията използва, са направени от 100% рециклирани материали.

Всички растения, от които се извличат екстрактите ли са отглеждани в органичните ферми на Natural Factors?Повечето от тях (зеле, люцерна, мента, риган, чушки, магданоз, магданоз, ехинацея и др.) се отглеждат във Factors Farms. Компанията използва и растения от други ферми, но те също са органично отглеждани, без употребата на химикали (торове, пестициди и др.) за третиране на земеделските култури.

Откъде идват полезните хранителни вещества в продукти Whole Earth & Sea? Повечето витамини, минерали и други нутриенти в продукти Whole Earth & Sea са иззети от пресни храни, като например органични водорасли (калций), лишеи (витамин D3), слънчогледово масло (витамин Е), натто (витамин К2), индийско цариградско грозде / амла (витамин С), селен (покълнал чесън), микроводораслите Dunaliella Salina (бета каротин), водорасли (йод), невен (лутеин), домати (ликопен).

Какво представлява масспектралният анализ, през който преминават всички продукти на Natural Factors?Масспектрометрията е един от специализираните методи на ISURA™. Техният масспектър е изключително чувствителен аналитичен инструмент, използван за идентифициране на пълния спектър от възможни замърсители, включително инсектициди, фунгициди, хербициди, тежки метали и химически разтворители.

×
×

Cart