Тисилин Клийнс Минерална програма - естествен формула за изчистване на организма от токсини-Revita.bg


Тисилин Клийнс Минерална програма
Тисилин Клийнс Минерална програма
99.71
BGN
1
По категория

Тисилин Клийнс Минерална програма


детоксикация и извеждане на токсини от тялото
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 4.4/10 (от 34 гласа)

99.71лв.

Тисилин Клийнс Минерална програма – естествен формула за изчистване на организма от токсини

Тристепенна, клинично изпитана формула за пречистване на организма от токсини! Състои се от 3 фази. Насърчава здравословната редукция на теглото! Осезаеми резултати само след 15 дни!

Разфасовката съдържа пълната програма за детоксикация – и трите фази.

 

Не можете да отслабнете трайно? Стомахът ви често е „запечен”, боли ви, непрекъснато чувствате тежест. Ръцете и краката ви се подуват? Забелязвате, че кожата ви е някак състарена или пък страдате от акне? Основни причинители на тези проблеми са натрупаните в тялото токсини. Токсините не могат да се видят с просто око, но въпреки това тези „невидими” зложелатели причиняват безброй вреди на здравето и външния вид. Натрупаните в тялото токсини се проявяват под формата на целулит, лош дъх, умора, акне, задържане на вода, подут корем, нарушения в метаболизма, повишено тегло и др.

 

Тисилин клийнс минерална програма представлява тристепенна, клинично изпитана формула в подкрепа на детоксикацията и здравословното отслабване. Ключовата съставка в продукта е магнезиевият хидроксид – една от формите на магнезия, която действа като лек, нежен лаксатив. Магнезиевият хидроксид привлича и задържа водата в червата, в резултат от което „материалът” в тях омеква и се издува. Това е механизмът, по който магнезиевият хидроксид насърчава чревния мотилитет и извеждането на отпадъците и токсините вън от тялото.

 

Тисилин клийнс минерална програма е надеждно и високо ефективно средство за профилактика на редица здравни проблеми, породени от натрупването на отпадни продукти на метаболизма в тялото, включително наднормено тегло и затлъстяване.

 

Тисилин клийнс минерална програма допринася за пречистването на червата, жлъчката, кръвообращението, черния дроб, пикочния тракт, лимфната и кожната системи. Оказва особено силна подкрепа на черния дроб, като му помага да елиминира до 99% от токсините, тежките метали, бактериите и други замърсявания.

 

 

Описание на продукта:

Всяка една от трите фази в Тисилин клийнс минерална програма съдържа изобилие от внимателно подбрани природни съставки, въздействащи на най-важните органи и системи, чрез които тялото се пречиства.

 

Фаза I: Цялостна детоксикация (30 V капсули). Комбинация от природни съставки, подпомагащи пречистването на отделителната система, кожата, лимфата, кръвоносната система, за стомашно-чревния тракт, черния дроб и жлъчката.  Пречиства урогениталния тракт от бактериалните отпадъци и помага на бъбреците да филтрират ненужните вещества от тялото. Облекчава симптомите при различни дерматози, включително акне, алергичен дерматит и др. Благоприятства лимфната и кръвоносната системи, укрепва съдовите стени. Съдейства на черния дроб да метаболизира правилно мазнините и насърчава способността му да се справи с токсичните вещества.

 

Фаза II: Смес от шест вида фибри (90 Vкапсули). Улавя токсините, отделени в червата под въздействие на фаза I и ги предоставя на фаза III за ускорено извеждане от организма. Допринася за усещането за ситост и намалява апетита. Регулира процеса на дефекацията и облекчава състоянието при запек, раздразнено дебело черво, хемороиди и др. Оказва пребиотично действие.

 

Фаза III: Пречистване на храносмилателния тракт с минерали (38 таблети). Ефикасно пречистване на храносмилателната система с магнезиев хидроскид, трипхала, Тисилин® магарешки бодил и успокояваща смес от билки. Магнезиевият хидроксид изтегля водата в червата, минералите омекват и набъбват, оказвайки натиск върху дебелото черво. Тялото реагира с бързо и ефикасно изпразване на червото.

 

В случаите, в които се налага по-интензивно прочистване на токсините, може да се използва Тисилин Клийнс билкова програма, чиято формула вместо магнезиев хидроксид, съдържа екстракт от кората на растението американски зърнастец!

 

LignaMax® е запазена марка на Bioriginal! LignaMax™ е стабилизиран концентрат от лигнани, произведен от внимателно подбрано и проверено ленено семе, без съдържание на ГМО! Лененото семе е най-богатият растителен източник на лигнани. Лигнаните са фитоестрогени с добре изразени антибактериални и антиоксидантни свойства. Концентрацията на лигнани в лененото семе е от 50 до 800 пъти по-висока, в сравнение с останалите растения, съдържащи лигнани.

Тисилин Клийнс Минерална програма, 4.4 out of 10 based on 34 ratings

Приложение

 

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

Първа фаза: По 1 капсула сутрин и вечер, с пълна чаша /250мл/ вода, в продължение на 15 дни. Втора фаза: По 3 капсули сутрин и вечер, с пълна чаша (250 мл) вода, в продължение на 15 дни. Трета фаза: По 2-3 таблети преди лягане с пълна чаша вода (250 мл), не повече от 10 дни.

Съдържание

Хранителна добавка, пълна програма от 3 фази, комплект:

ЦЯЛОСТНА ДЕТОКСИКАЦИЯ - 30 V-капсули

СМЕС ОТ 6 ВИДА ФИБРИ - 90 V-капсули

ПРЕЧИСТВАНЕ НА ХРАНОСМИЛАТЕЛНИЯ ТРАКТ С МИНЕРАЛИ - 38  таблетки

За най-добри резултати, започнете приема на трите формули в един и същи ден. Пийте много вода по време на цялата програма. Програмата ТИСИЛИН КЛИЙНС продължава само 15 дни.

Фаза 1: ЦЯЛОСТНА ДЕТОКСИКАЦИЯ 618 mg, 30 капс.Тисилин ® Млечен бодил

екстракт от семена на бял трън,

стандартизиран до 80 % силимарин
125 mg 250mg
Артишок

екстракт от листа, стандартизиран до 6 % кафеоилхинова киселина
75 mg 150mg
Куркума

екстракт от корен, стандартизиран до 95 % куркуминоиди
75 mg 150mg
 Глухарче (корен) 40 mg 80 mg

Други съставки: растителна целулозна капсула , растителен клас магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Приложение: Перфектно балансирана формула с Тисилин® Млечен  бодил, Артишок, Куркума, Глухарче и балансирана смес от билки, която допринанася за достигане на нормалните нива  на токсините и замърсяванията в кръвообръщението, жлъчката, черния дроб, лимфната система, кожата, пикочния тракт и транспортирането им към червата, където те биват „ уловени” от фаза 2.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 1 капсула сутрин и вечер, с пълна чаша /250 мл/вода, в продължение на 15 дни.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на дъното на опаковката.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA

Вносител: Ревита ЕООД, Пловдив, бул. „Източен ”48

Тел:  02/ 9530583;   032/ 641616

www.revita.bg; www.naturesway.com

Нето тегло: 23,4 g

 

Фаза 2: СМЕС ОТ 6 ВИДА ФИБРИ  1300 mg, 90 капс.
Съставки:  (в 1 капс.)  

дн.доза

 
 

Смес от 6 вида фибри

Псилиум (люспи)

Гума гуар (Рожково дърво)

Лигнамакс® Богати на лигнан фибри от ленено семе

Пектин от грейпфрут

Фруктоолигозахариди

Акациева смола
173 mg 346 mg
Диетични фибри 1 g 2 g
Натрий 5 mg 10 mg
 Въглехидрати  1 g  2 g

Други състаквки: растителна целулоза, растителна капсула,  силициев диоксид.

Приложение: Шест натурални диетични фибри (включително Ligna Max- ленена пудра с високо съдържание на лигнан), обединени в една лесна за усвояване формула, която допринася за достигане на нормалните нива на  токсините и другите замърсявания в червата. Фруктоолигозахаридите като пробиотици, допринасят за поддържането на нормална чревна микрофлора.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 3 капсули сутрин и вечер, с пълна чаша /250 мл/вода, в продължение на 15 дни.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на дъното на опаковката.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA

Вносител: Ревита ЕООД, Пловдив, бул. „Източен ”48

Тел:  02/ 9530583;   032/ 641616

www.revita.bg; www.naturesway.com

Нето тегло: 187,98 g

 

Фаза 3: ПРЕЧИСТВАНЕ НА ХРАНОСМИЛАТЕЛНИЯ ТРАКТ С МИНЕРАЛИ  3460 mg, 38 таблети
Съставки:  (в 1 капс.)  

дн.доза

 
 

Магнезиев хидроксид

 
2,7 g   2,7 g
Успокояваща смес от:

Мента (лист)

Джинджифил (корен)

Копър (семена)

Бяла ружа (корен)
 300 mg  300 mg
Патентована смес: Трипхала:

Смес от екстракт (плод), стандартизирана до 40 % танини

Амалаки  /Phyllanthus emblica/

Харитаки  /Terminalia chebula/

Бибитаки  /Terminalia bellerica/
 270 mg  270 mg
Тисилин ® Млечен  бодил

екстракт от семена на бял трън, стандартизиран до 80 % силимарин

 
190 mg 190 mg

Други съставки: растителна целулоза,  растителна целулозна гума, растителна стеаринова киселина, растителна модифицирана целулозна гума, силициев двуокис, растителен глицерин.

Приложение: Уникално храносмилателно пречистване с Магнезиев хидроскид, Трипхала и Тисилин® Магарешки бодил, които допринасят за достигане на нормалните нива на замърсяванията и токсините от червата, включително и тези уловени от фибрите във фаза 2. Специално балансирана формулата за храносмилателно пречистване в тази програма съдържа Магнезиев хидроксид, който  действа по нежен, не стимулиращ начин и изтегля вода в червата, минералите омекват и набъбват, оказвайки натиск върху дебелото черво. Тялото реагира като незабавно изпразва червото. Включени са успокояващи билки, за да облекчат тази критична пречистваща фаза.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 3 таблетки преди лягане в продължение на 8 дни, след което намалете приема на  2 таблетки  преди лягане през следващите 7 дни. Да се приема с пълна чаша /250мл/ вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на дъното на опаковката.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA

Вносител: Ревита ЕООД, Пловдив, бул. „Източен ”48

Тел:  02/ 9530583;   032/ 641616

www.revita.bg; www.naturesway.com

Нето тегло: 108,9 g

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc, USA, Thisilyn® Cleanse (Mineral)

Вносител: Ревита ООД, Пловдив, бул. „Източен” 48

Тел:02/ 9530583; 032/ 641616

www.revita.bg; www.naturesway.com

Разфасовка: комплекс от три фази: 30 V-капсули, 90 V-капсули, 38 таблети

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност: Виж дъното на опаковката.

 

Коментари

 1. ИЛИАНА БОРИСОВА

  :

  Здравейте, имам понижена функция на щитовидна жлеза- Хашимото. Наблюдавани ли са противопоказания при някои заболявания и като реакции от страна на организма по време на приема очакват ли се?

  • д-р Аелита Петрова

   (проверен):

   Здравейте,

   Нямаме обратна информация за лечебни кризи, фирмата производител не отбелязва противопоказания. От личен опит знам, че при хемороиди 3 капсули от фаза 3 може да не се понесат добре. Добре е фаза 3 да се започне с 1 капсула и внимателно да се увеличава до комфортната доза, но не повече от 3.

   д-р Аелита Петрова
   лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 2. Mila

  :

  Здравейте искам да попитам в крайна сметка и трите фази ли си взимат заедно или една след друга т.е 15 или 40 дни. Благодаря предварително

  • Ревита

   (проверен):

   Здравейте, фазите се приемат едновременно, по следната схема:

   Сутрин: 1 капсула от фаза 1, 3 капсули от фаза 2.
   Вечер1 капсула от фаза 1, 3 капсули от фаза 2, 2 капсули от фаза 3.

   Пийте много вода и се стремете да спазвате вегетариански режим, доколкото Ви е възможно.

   Програмата продължава 15 дни.

   За допълнителна информация, оставаме на Ваше разположение.

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

 3. mimi

  :

  Каква е подходящата храна, с която се съчетава тази програма, за да има максимален ефект?

 4. Наталия

  :

  За фаза 3 са необходими 38 бр.капсули,а Вие предлагате 30.Как да си набавим останалите?Предлагате ли такова количество?

  • Ревита

   (проверен):

   Здравейте,

   както е указано и в страницата с продукта, III фаза съдържа 38 таблети.

   Поздрави!

 5. Александрина Чуролинова

  :

  Последно всяка фаза поотделно ли се пие или едновременно се пият, т.е. 40 дни ли се детоксикираш или 15 дни??!!

  • Ревита

   (проверен):

   Здравейте!

   Приемът е както следва:

   ФАЗА І: Цялостна детоксикация, 685 mg, 30 V-капсули
   Дозировка: По 1 капсула сутрин и вечер, с пълна чаша (250 мл) вода, в продължение на 15 дни.

   ФАЗА ІІ: Смес от 6 вида фибри, 1 860 mg, 90 V-капсули
   Дозировка: По 3 капсули сутрин и вечер, с пълна чаша (250 мл) вода, в продължение на 15 дни.

   ФАЗА ІІІ: Пречистване на храносмилателния тракт с минерали, 3 460 mg, 38 таблети
   Дозировка: По 3 таблети преди лягане в продължение на 8 дни, след което намалете приема на 2 таблети преди лягане през следващите 7 дни. Да се приема с пълна чаша (250мл) вода.

   Трите фази се приемат едновременно.

 6. Нели Новакова

  :

  Здравейте, имам наднормено тегло, което влияе лошо на кръвното ми налягане – от една година съм на медикаментозно лечение с Ирбесан 150 мг, приемам и Бифлокс – антидепресант. Бих искала да попитам мога ли да премина през такава детоксикираща програма, дали би имало някакво негативно взаимодействие между продукта, който предлагате, и лекарствата, които приемам и дали продуктът ви при така посочените заболявания при мен – хипертония и депресия, би оказал вредни странични влияния. Благодаря предварително!

 7. деян михайлов

  :

  може ли да се употребява алкохол

  • Д-р Аелита Петрова

   (проверен):

   Здравейте,
   Би могло, но не трябва, защото ефектът ще е минимален. Както сте прочел, Тисилин клийнс минерална програма пречиства червата, жлъчката, кръвообращението, черния дроб, пикочния тракт, лимфната и кожната системи. Ефектът на алкохола е обратен – отравя тези органи и приемът на Тисилин – програмата се обезсмисля. За ежедневна защита на черния дроб се препоръчва Тисилин Дейли Клийнс, 885 мг.

   Д-р Аелита Петрова
   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 8. деян михайлов

  :

  да разбирам че цялата програма трае около 40 днии колко капсули има в една такава кутияимам предвид дали ше ми стигнат за цялата програма.

  • Ревита

   (проверен):

   Здравейте,

   в опаковката има 3 шишенца. Фаза 1 съдържа 30 капсули (Дозировка: По 1 капсула сутрин и вечер, с пълна чаша 250 мл вода, в продължение на 15 дни), фаза 2 съдържа 90 капсули (Дозировка: По 3 капсули сутрин и вечер, с пълна чаша 250 мл вода, в продължение на 15 дни), фаза 3 съдържа 38 таблети (Дозировка: По 3 таблети преди лягане в продължение на 8 дни, след което намалете приема на 2 таблети преди лягане през следващите 7 дни. Да се приема с пълна чаша 250мл вода).

Добавете коментар