- 20%

Тисилин Клийнс Минерална програма

99.71лв. 79.77лв.

Тисилин Клийнс Минерална програма – естествен формула за изчистване на организма от токсини

Тристепенна, клинично изпитана формула за пречистване на организма от токсини! Състои се от 3 фази. Насърчава здравословната редукция на теглото! Осезаеми резултати само след 15 дни!

Разфасовката съдържа пълната програма за детоксикация – и трите фази.

 

Не можете да отслабнете трайно? Стомахът ви често е „запечен”, боли ви, непрекъснато чувствате тежест. Ръцете и краката ви се подуват? Забелязвате, че кожата ви е някак състарена или пък страдате от акне? Основни причинители на тези проблеми са натрупаните в тялото токсини. Токсините не могат да се видят с просто око, но въпреки това тези „невидими” зложелатели причиняват безброй вреди на здравето и външния вид. Натрупаните в тялото токсини се проявяват под формата на целулит, лош дъх, умора, акне, задържане на вода, подут корем, нарушения в метаболизма, повишено тегло и др.

 

Тисилин клийнс минерална програма представлява тристепенна, клинично изпитана формула в подкрепа на детоксикацията и здравословното отслабване. Ключовата съставка в продукта е магнезиевият хидроксид – една от формите на магнезия, която действа като лек, нежен лаксатив. Магнезиевият хидроксид привлича и задържа водата в червата, в резултат от което „материалът” в тях омеква и се издува. Това е механизмът, по който магнезиевият хидроксид насърчава чревния мотилитет и извеждането на отпадъците и токсините вън от тялото.

 

Тисилин клийнс минерална програма е надеждно и високо ефективно средство за профилактика на редица здравни проблеми, породени от натрупването на отпадни продукти на метаболизма в тялото, включително наднормено тегло и затлъстяване.

 

Тисилин клийнс минерална програма допринася за пречистването на червата, жлъчката, кръвообращението, черния дроб, пикочния тракт, лимфната и кожната системи. Оказва особено силна подкрепа на черния дроб, като му помага да елиминира до 99% от токсините, тежките метали, бактериите и други замърсявания.

 

 

Описание

Всяка една от трите фази в Тисилин клийнс минерална програма съдържа изобилие от внимателно подбрани природни съставки, въздействащи на най-важните органи и системи, чрез които тялото се пречиства.

 

Фаза I: Цялостна детоксикация (30 V капсули). Комбинация от природни съставки, подпомагащи пречистването на отделителната система, кожата, лимфата, кръвоносната система, за стомашно-чревния тракт, черния дроб и жлъчката.  Пречиства урогениталния тракт от бактериалните отпадъци и помага на бъбреците да филтрират ненужните вещества от тялото. Облекчава симптомите при различни дерматози, включително акне, алергичен дерматит и др. Благоприятства лимфната и кръвоносната системи, укрепва съдовите стени. Съдейства на черния дроб да метаболизира правилно мазнините и насърчава способността му да се справи с токсичните вещества.

 

Фаза II: Смес от шест вида фибри (90 Vкапсули). Улавя токсините, отделени в червата под въздействие на фаза I и ги предоставя на фаза III за ускорено извеждане от организма. Допринася за усещането за ситост и намалява апетита. Регулира процеса на дефекацията и облекчава състоянието при запек, раздразнено дебело черво, хемороиди и др. Оказва пребиотично действие.

 

Фаза III: Пречистване на храносмилателния тракт с минерали (38 таблети). Ефикасно пречистване на храносмилателната система с магнезиев хидроскид, трипхала, Тисилин® магарешки бодил и успокояваща смес от билки. Магнезиевият хидроксид изтегля водата в червата, минералите омекват и набъбват, оказвайки натиск върху дебелото черво. Тялото реагира с бързо и ефикасно изпразване на червото.

 

В случаите, в които се налага по-интензивно прочистване на токсините, може да се използва Тисилин Клийнс билкова програма, чиято формула вместо магнезиев хидроксид, съдържа екстракт от кората на растението американски зърнастец!

 

LignaMax® е запазена марка на Bioriginal! LignaMax™ е стабилизиран концентрат от лигнани, произведен от внимателно подбрано и проверено ленено семе, без съдържание на ГМО! Лененото семе е най-богатият растителен източник на лигнани. Лигнаните са фитоестрогени с добре изразени антибактериални и антиоксидантни свойства. Концентрацията на лигнани в лененото семе е от 50 до 800 пъти по-висока, в сравнение с останалите растения, съдържащи лигнани.

Отзиви

 1. ИЛИАНА БОРИСОВА

  Здравейте, имам понижена функция на щитовидна жлеза- Хашимото. Наблюдавани ли са противопоказания при някои заболявания и като реакции от страна на организма по време на приема очакват ли се?

  • д-р Аелита Петрова (потвърден клиент)

   Здравейте,

   Нямаме обратна информация за лечебни кризи, фирмата производител не отбелязва противопоказания. От личен опит знам, че при хемороиди 3 капсули от фаза 3 може да не се понесат добре. Добре е фаза 3 да се започне с 1 капсула и внимателно да се увеличава до комфортната доза, но не повече от 3.

   д-р Аелита Петрова
   лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 2. Mila

  Здравейте искам да попитам в крайна сметка и трите фази ли си взимат заедно или една след друга т.е 15 или 40 дни. Благодаря предварително

  • Ревита (потвърден клиент)

   Здравейте, фазите се приемат едновременно, по следната схема:

   Сутрин: 1 капсула от фаза 1, 3 капсули от фаза 2.
   Вечер1 капсула от фаза 1, 3 капсули от фаза 2, 2 капсули от фаза 3.

   Пийте много вода и се стремете да спазвате вегетариански режим, доколкото Ви е възможно.

   Програмата продължава 15 дни.

   За допълнителна информация, оставаме на Ваше разположение.

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

 3. mimi

  Каква е подходящата храна, с която се съчетава тази програма, за да има максимален ефект?

 4. Наталия

  За фаза 3 са необходими 38 бр.капсули,а Вие предлагате 30.Как да си набавим останалите?Предлагате ли такова количество?

  • Ревита (потвърден клиент)

   Здравейте,

   както е указано и в страницата с продукта, III фаза съдържа 38 таблети.

   Поздрави!

 5. Александрина Чуролинова

  Последно всяка фаза поотделно ли се пие или едновременно се пият, т.е. 40 дни ли се детоксикираш или 15 дни??!!

  • Ревита (потвърден клиент)

   Здравейте!

   Приемът е както следва:

   ФАЗА І: Цялостна детоксикация, 685 mg, 30 V-капсули
   Дозировка: По 1 капсула сутрин и вечер, с пълна чаша (250 мл) вода, в продължение на 15 дни.

   ФАЗА ІІ: Смес от 6 вида фибри, 1 860 mg, 90 V-капсули
   Дозировка: По 3 капсули сутрин и вечер, с пълна чаша (250 мл) вода, в продължение на 15 дни.

   ФАЗА ІІІ: Пречистване на храносмилателния тракт с минерали, 3 460 mg, 38 таблети
   Дозировка: По 3 таблети преди лягане в продължение на 8 дни, след което намалете приема на 2 таблети преди лягане през следващите 7 дни. Да се приема с пълна чаша (250мл) вода.

   Трите фази се приемат едновременно.

 6. Нели Новакова

  Здравейте, имам наднормено тегло, което влияе лошо на кръвното ми налягане – от една година съм на медикаментозно лечение с Ирбесан 150 мг, приемам и Бифлокс – антидепресант. Бих искала да попитам мога ли да премина през такава детоксикираща програма, дали би имало някакво негативно взаимодействие между продукта, който предлагате, и лекарствата, които приемам и дали продуктът ви при така посочените заболявания при мен – хипертония и депресия, би оказал вредни странични влияния. Благодаря предварително!

 7. деян михайлов

  може ли да се употребява алкохол

  • Д-р Аелита Петрова (потвърден клиент)

   Здравейте,
   Би могло, но не трябва, защото ефектът ще е минимален. Както сте прочел, Тисилин клийнс минерална програма пречиства червата, жлъчката, кръвообращението, черния дроб, пикочния тракт, лимфната и кожната системи. Ефектът на алкохола е обратен – отравя тези органи и приемът на Тисилин – програмата се обезсмисля. За ежедневна защита на черния дроб се препоръчва Тисилин Дейли Клийнс, 885 мг.

   Д-р Аелита Петрова
   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 8. деян михайлов

  да разбирам че цялата програма трае около 40 днии колко капсули има в една такава кутияимам предвид дали ше ми стигнат за цялата програма.

  • Ревита (потвърден клиент)

   Здравейте,

   в опаковката има 3 шишенца. Фаза 1 съдържа 30 капсули (Дозировка: По 1 капсула сутрин и вечер, с пълна чаша 250 мл вода, в продължение на 15 дни), фаза 2 съдържа 90 капсули (Дозировка: По 3 капсули сутрин и вечер, с пълна чаша 250 мл вода, в продължение на 15 дни), фаза 3 съдържа 38 таблети (Дозировка: По 3 таблети преди лягане в продължение на 8 дни, след което намалете приема на 2 таблети преди лягане през следващите 7 дни. Да се приема с пълна чаша 250мл вода).

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu