×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Bellero продукти

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)


Белеро е нов български бранд, който включва в портфолиото си продукти с изцяло натурален състав. Това са седем на брой хранителни добавки, съдържащи натурално българско розово масло от роза Дамасцена и билкови екстракти.

Всички ние знаем за ползите на розовото масло в козметиката, но малко от нас са запознати колко, всъщност, е полезен приема му перорално. То съдържа повече от 300 ценни субстанции с уникален ефект върху човешкото тяло. И докато в древни времена неговите недостиг, красота и аромат са давали на розовото цвете най-висок ранг сред всички, днес науката потвърждава качествата и лечебния му потенциал. Според научни изследвания, маслото, получено от растението роза, има широк спектър от потенциални ползи.

Белеро разработи формули, в които действието на розовото масло е подсилено от различни билкови екстракти, според приложението на всеки продукт. Водени от желанието българският потребител да използва продукти с най-голяма полза за своето здраве и използвайки богатствата, с които разполага нашата земя, Белеро е иновативно решение за по-добро качество на живот. 

Продуктът беше успешно добавен в любими.