×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Best Vital продукти

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)Best Vital – най-продаваните немски продукти с коластра в Германия

Medsportiv® GmbH е немска компания, специализирана в разработването на висок клас продукти с коластра с международно признато качество.

Medsportiv® е сред пионерите в областта с повече от 15 години опит в индустрията на коластра продукти, сред които е и продуктовата линия Best Vital. Коластра Best Vital се произвежда в Германия и подлежи на най-строг контрол и тестване, за да се гарантира, че до потребителите достига само най-доброто.

Medsportiv® разполага със собствен научен екип, състоящ се от лекари, химици и диетолози, които активно работят за целите на компанията.

 

Предимства на коластра Bestvital®

  • Получена от първото и второто доене след раждането на телето, което гарантира, че съдържа най-високата концентрация на биоактивни растежни и имунни фактори (антитела).
  • Притежава европейски печат BIO - добива се от крави, отглеждани в сертифицирани немски и австрийски ферми, отговарящи на всички критерии за контролирано биологично животновъдство, което гарантира постоянна проследимост на партидите и 100% безопасност.
  • Произведена посредством специален, щадящ процес на сушене чрез замразяване без влияние на топлина.
  • Супер бионалична – обработена чрез студена филтрация, така че чувствителните растежни и имунни фактори да не се денатурират от топлината.
  • НЕ съдържа консерванти.
  • Създадена в съответствие със строгото законодателство на Европейския регламент за биологично качество – НЕ съдържа антибиотични и хормонални остатъци.Сертифицирано BIO качество

Компания Medsportiv® е сертифицирана за производство на органични продукти под контролен номер DE-ÖKO-006 от контролния орган ABCERT AG в Еслинген (Германия).

Този фирмен сертификат дава право на Medsportiv® да купува, преработва и продава продукти от контролирано биологично животновъдство. Поради тази причина продукти Bestvital® BIO Colostrum са еднакво етикетирани в цяла Европа със сертифициран BIO печат.

Всички продукти Bestvital® BIO Colostrum подлежат на най-щателен контрол. Мащабните изисквания - от подходящо за видовете животновъдство до пасищното отглеждане и отсъствието на пестициди и други вредни химикали в отглеждането на животните, както и щадящата обработка на суровините, са очевидна предпоставка за качество.

Строгият регламент за органично качество на Европейския съюз също така гарантира, че Bestvital® BIO Colostrum НЕ съдържат антибиотици, хормонални остатъци, вредни крайни метаболитни продукти, BSE и ГМО.

 

Ключова полза от коластра Bestvital®

В резултат от процеса на стареене производството на имунни и растежни фактори в организма постоянно намалява. Коластрата от крави е естествен източник на тези вещества и не само регулира имунните функции на организма на телетата, но и оптимизира клетъчните му структури.

Коластра Bestvital® е естествено, високоефективно средство за поддържане на имунното здраве и жизнените сили.

 

Защо коластра от крави

Поради т. нар. плацентарна бариера, имунните вещества, които са от съществено значение за оцеляването на телето, не се предават преди раждането му. Тези антитела навлизат в тялото му непосредствено след отелването (за период от около 72 часа) посредством приетата от него коластра.

Следователно, коластрата от крави съдържа над 4 пъти повече имунни фактори, отколкото човешката коластра.

Поради сходния си с човешката коластра състав, особено по отношение на имунните вещества и растежните фактори, коластрата от крави е особено ефективна при хората.

 

Защо продукти Bestvital® съдържат само коластра от първите часове след раждането

Коластрата се образува по време на бременността и се събира в млечните жлези. В рамките на първите 12 часа след раждането повече от 80% от важните съставки на коластрата вече са прехвърлени.

В следващите часове и дни, коластрата продължава да се произвежда от майчиния организъм, но в по-малка степен. След 72 часа, коластрата се превръща в мляко.

Продукти Bestvital® съдържат коластра, получена от първото и второто доене в първите часове след раждането на телето, която се отличава с най-високо съдържание на биоактивни растежни и имунни фактори.

 

Може ли да се приема при непоносимост към лактоза

Течната коластра Bestvital® е с много ниско съдържание на лактоза и би могла да се приема и от хора с лактозна непоносимост. В тези случаи обаче, е препоръчителна консултация със специалист и тестване на съвместимостта с прием на по-малки количества от продукта.

 

Защо коластра Bestvital® се обезмаслява?

Липидите в коластрата осигуряват добро разтваряне и разпределение на активните й съставки и защита за имунните фактори.

От друга страна, те трудно се усвояват от човешкия организъм и също така лесно гранясват, при което срокът на годност на коластрата значително се скъсява.

Ето защо съдържанието на мазнини в продукти Bestvital® Colostrum е редуцирано, но не и напълно премахнато, което е един добър компромис.

 

Подходяща ли е коластра Bestvital® и за деца?

Bestvital® може да се приема от малки деца и юноши. Препоръката за консумация се основава на правилното дозиране, съобразено с телесното тегло.

 

Дозиране

Общата препоръка за прием на Bestvital® Colostrum е 1 супена лъжица (10 ml) на 30 kg телесно тегло или 1 капсула (400 mg) на 25 kg телесно тегло.

Продуктът беше успешно добавен в любими.