×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Кожата има нужда от витамини Студът и лошото време често са причина за сухата, щипеща и зачервена кожа. Зимата е сезонът, когато епидермисът има нужда от повече грижи. Това включва не само правилното нанасяне на ежедневния крем, но и подходяща диета и прием на повече витамини и минерали.

Витамин Е не само подсилва имунната система, но и е ключов фактор за сияйната и здрава кожа. Ако искате по-гладка и свежа кожа, най-добре потърсете продукти, които съдържат важния витамин. Той е мощен мастно-разтворим антиоксидант, който предпазва епидермиса от всички външни влияния като замърсяване, продължително излагане на слънце, студ... Комбинирайте приема на витамин Е на таблетки (в мултивитамини) и потърсите подходящ крем.

Не е тайна, че комбинацията от цинк и витамин С ще ви предпази от вирусите и бацилите през зимата. Изследванията сочат обаче, че полезният витамин може да се използва и за борба с ефектите от прекомерното излагане на слънце – бръчки и тъмни петна. Витамин С стимулира производството на колаген, който прави кожата по-гладка и здрава. Освен това той действа и като антиоксидант и я пази от вредните UV лъчи, които са в основата на стареенето.

Студът през зимата често прави кожата суха и лющеща се. Други причина за това обаче е и ниското ниво на витамин А. Той може да предпази епидермиса от негативните външни влияния като слънце, студ и замърсявания. Сам по себе си витамин А играе важна роля в нормалното функционирате на кожата. Локално приложение на витамина (в кремове и лосиони) помага за заличаване на фините бръчки, линии и тъмните петна.
Недостигът на Витамин В2 води до мазна кожа и появата на акне. Ето защо специалистите препоръчват допълнителен прием на В2, за да се радвате на здрава и красива кожа.

Не на последно място е и Витамин В3. Той има противовъзпалителни свойства и е силен антиоксидант . Витамин В3 успешно се справя с кожните обриви, акне и розацея.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.