×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Масажни масла

20 продукта

Показани са 1-20 от общо 20 артикул(а)

В нашия онлайн магазин се стремим да предоставим максимално богат асортимент от природни продукти за целите на здравословния начин на живо и профилактиката на добрия тонус и самочувствие. Специално място сме отредили на колекцията ни от първокласни масажни масла. Те са невероятно допълнение за вашите домашни спа ритуали, но също така и ефективни средства за облекчаване на редица неприятни симптоми, свързани с дисфункция или увреждане на костите, мускулатурата и други части на тялото.


Какво представляват?

Под масажни се разбират масла, които са създадени за целите на терапевтична мануална процедура, оказваща влияние както върху цялото тяло, така и върху конкретни негови зони. Те са изключително благоприятни както за подобряването състоянието на пациента, така и за по-лесната и ефикасна работа на самия масажист. В допълнение, тези натурални продукти действат освежаващо и заздравяващо и върху състоянието на кожата.


Масажни масла


Видове масажни масла

Масажистите използват задължително професионални масажни масла. Те се отличават по това, че са предназначени за конкретни цели, части на тялото и ефект върху организма. Изключително популярни са и следните видове:

  • антицелулитни – разполагат с дренажен ефект, благодарение на който стягат кожата и предотвратява допълнителното натрупване на подкожни мазнини и излишни течности;

  • релаксиращи – имат общо тонизиращо и успокояващо действие и са особено подходящи при стрес, психични състояния като тревожност и безпокойство, а също така и нарушения на вегетативна нервна система, силно напрежение или физическо изтощение;

  • лечебни – спомагат за облекчаването на неприятни симптоми, както и за общата профилактика на широк кръг от заболявания (ревматоидни, ставни, свързани със сърдечно-съдовата система, кожни и други).


Защо да се доверите на Ревита?

В нашия онлайн магазин по всяко време ще откриете богата колекция от страхотни масажни масла и олиа за терапевтични и релаксиращи процедури. Ние предлагаме евтини продукти, без да правим компромис с тяхното качество и състав. Придържаме се към изцяло натуралните средства, създадени от водещи производители и марки в козметичната индустрия. При нас можете да разчитате на бърза и безопасна доставка. В случай на необходимост, не се колебайте да се свържете с нас и да поискате безплатна консултация с медицинско лице от екипа ни.

Продуктът беше успешно добавен в любими.