×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Мимоза пудика

1 продукт

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

В селекцията ни от природни насърчаващи здравословния начин на живот средства отделяме внимание както на популярните, така и на слабо известните, но ефективни билки. По-малко позната, но изключително полезна е така наречената мимоза пудика. Нейното приложение е особено важно в съвременната медицина, а при нас можете да я намерите под формата на капсули за директна употреба.


Какво представлява?

Среща се и като срамежлива мимоза. Латинското й име е mimosa pudica. В дебелите медиицнски книги се описва като билка от бразилския регион. Тя е част от семейство Бобови и разполага с богат химичен състав, в който преобладават ключови естествени антиоксиданти, специфичната глюкуронова киселина, полезни феноли и мастни киселини. Билката се слави с бързия си антибактериален ефект, както и със способността на блокира възпалителните процеси в тялото.

Мимоза пудика


За какво се използва?

Най-често мимоза пудика се препоръчва за естествена детоксикация на тялото. Растението подпомага чернодробните прочистващи свойства, като едновременно с това предпазва клетката от оксидиране и преждевременно стареене. Нерядко се прилага и в общата терапия при глисти и паразити. Носи незаменими ползи и действа възстановяващи в случай на алергични реакции или тежки рани след ухапвания. Мимоза пудика да ускори лечението на дълбоки рани, хемороиди и язви. Скорошни изследвания доказват свойството да успокоява болката при възпален седалищен нерв. 


Защо да купим от Ревита?

  • широка гама от натурални продукти с мимоза пудика;

  • достъпни и винаги конкурентни цени;

  • асортимент от добавки на водещи производители и марки;

  • бърза и безопасна доставка до всяка точка в България.  

Продуктът беше успешно добавен в любими.