×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
CranRx® за Жени  (червена боровинка 500 mg+ 7 млрд. активни пробиотици) 60 V-капс. Nature’s Way

CranRx® – уринарни и вагинални инфекции Биоактивна червена боровинка (концентрат) & пробиотици 60 капсули

За превенция на рецидивиращи уринарни и вагинални инфекции

11861
Изчерпано
97,35 лв.
С вкл. данък

Уведомление при наличност

Вижте също и:

CranRx® за Жени (червена боровинка 500 mg+ 7 млрд. активни пробиотици) 60 V-капс. – естествен продукт за превенция на рецидивиращи уринарни и вагинални инфекции!

CranRx® за Жени спомага за облекчаване на симптомите при цистит, уретрит, бактериална вагиноза, гъбични инфекции и др.! Съдържа концентрат от плод на червена боровинка, витамин С и патентована пробиотична смес – източник на 3 „женски” пробиотични щама, осигуряваща 7 млрд жизнеспособни бактерии (CFU*).

Защо CranRx®? Патентованият концентрат от биоактивна червена боровинка CranRx® е подробно проучен и доказано ефективен. Той е уникален по рода си, тъй като е извлечен от всички части на плода, включително сока, месестата част, кожата и семената! Благодарение на това ползите от приема му са многократно по-големи! CranRx® осигурява ефективна защита срещу уроинфекции, включително цистит, уретрит и др.! Концентратът от червена боровинка в продукта е стандартизиран до проантоцианидини (PACs)  – биологично активните вещества в състава на боровинката, на които тя дължи протективните си ефекти върху уринарния тракт.

Защо Витамин С? Витамин С е антиоксидант, който подпомага поддържане на нормално рН в уринарния тракт.

Защо Lactobacillus plantarumLactobacillus fermentum и Lactobacillus gasseri? Лактобацилите, включително plantarumfermentum и gasseri са преобладаващите „добри” бактерии, обитаващи влагалището у здрави жени. Намаляването на лактобацилите за сметка на патогените (нежеланите микроорганизми) може да доведе до свръхрастеж на анаеробни и факултативни бактерии, и развитие на вагинит / вагиноза. Лактобацилите произвеждат бактериоцини, водороден пероксид и млечна киселина – все вещества, които понижават вагиналното рН, при което се създава по-враждебна среда за лошите бактерии.

При много жени досадният цистит хронифицира и те боледуват няколко пъти годишно. Редовният прием на CranRx® – концентрат от червена боровинка може значително да намали риска от цистит и други уринарни инфекции!

CranRx® е отличен източник на проантоцианидини (PACs) тип А – полифенолни съединения, които нарушават образуването на P-фимбрии от уропатогенните бактерии (главният представител е Escherichia coli – над 85% от случаите), с които те се захващат за уроепителните клетки и предизвикват инфекция. Този ефект на PACs се означава като антиадхезивен и засяга както устойчивите на антибиотици щамове, така и резистентните!

Комбинирането на концентрата от червена боровинка с лактобацили – „добрите” бактерии, които преобладават във влагалището, превръща продукта CranRx® за жени в напълно завършена, широкоспектърна формула срещу най-често срещаните „женски” здравни проблеми, включително уроинфекции като цистит, както и бактериална вагиноза и гъбични инфекции.

Приемът на антибиотици и орални контрацептиви, наличието на заболявания като диабет, както и менопаузата и естрогенният дефицит, могат да причинят нарушения в баланса между лактобацили и „лоши” бактерии, и развитие на вагинит. Допълнителният прием на лактобацили е важен за намаляване на риска от развитие на гъбични инфекции, предизвикани от Candida albicans, бактериална вагиноза и др.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
CranRx ®Биоактивна червена боровинка  – 100% цял плод (концентрат 50:1), стандартизирана до проантоцианидин (PACs)500 mg1000 mg
Патенована пробиотична смес, осигуряваща 7 милиарда CFU*: Lactobacillus plantarum Lp-115; Lactobacillus fermentum Sd-5847; Lactobacillus gasseri Lg-3653 mg106 mg
Витамин С (аскорбинова киселина)60 mg120 mg

Целулоза, растителна капсула, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

*CFU – жизнено способни бактерии

Съдържа: мляко.                   .

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, сол, захар, соя, дрожди.

Хранителна добавка, 60 V-капсули

Нето тегло: 42 g

CranRx ®Биоактивна червена боровинка  – 100% цял плод (концентрат 50:1), стандартизирана до проантоцианидин (PACs)

Дозировка и приложение

Дозировка: По 2 капсули дневно.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на влагалищната микрофлора и ниво на Ph на вагиналната среда.  Допринася за нормалното функциониране на пикочо-половия тракт.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на дъното на опаковката.

Производител

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA

Вносител: Ревита ООД, гр.Пловдив, бул. Източен 48

Тел: 0700 12 498

www.revita.bg

Виж още

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продуктът беше успешно добавен в любими.