×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Кверцетин – този биофлавоноид, съдържащ се в много плодове, зеленчуци и билки, се оказва едно от най-сполучливите открития в природната медицина. Въпреки че неговите ползи за здравето са отдавна известни, той попада в центъра на вниманието едва през последната година и половина, когато бяха проведени многобройни изследвания върху различни естествени средства и ефектите им по отношение на Ковид-19.

В най-високи количества кверцетинът се съдържа в ябълките, лука, зеления чай, гинко билобата, японската софора и други лечебни растения. Тъй като степента му на усвояване от диетата не е оптимална, организмът трудно може да се възползва от ефектите му, освен ако храните, в които се съдържа не бъдат консумирани в по-високи количества. Ето защо фитотерапевтите препоръчват приема на хранителни добавки, съдържащи чист, изолиран от храни кверцетин.
 

Терапията с кверцетин е полезна предимно за имунната система, сърцето и кръвоносните съдове, и се препоръчва в следните случаи:

 • отслабен имунитет;
 • податливост към респираторни инфекции;
 • алергии;
 • сърдечно-съдови заболявания;
 • обща отпадналост и физическа умора.


Свойства на кверцетина

Натурален имуностимулатор – понижава нивата на С-реактивния протеин (маркер на възпалението в организма), блокира проникването и репликацията на много респираторни вируси в началните етапи на инфекцията. Има данни за неговата ефективност срещу коронавирусната инфекция, като в конкретния случай се препоръчва приемът му да се комбинира с цинк и витамини С и D.

Натурален антихистамин – намалява отделянето на хистамини (химикалите, които имунните клетки произвеждат при чувствителност и алергични реакции) и редуцира проявите при сезонни и хранителни алергии (парене и сълзене на очите, хрема и кашлица, обриви и др.).

Натурален кардиопротектор - понижава чернодробните триглицериди, общия и LDL-холестерола и азотния оксид. Стабилизира венозните стени и намалява оксидативното увреждане на клапите. Осигурява значителни ползи при васкулит (възпаление, засягащо стените на кръвоносните съдове), тъй като потиска възпалителния процес и намалява риска от стесняване на кръвоносните съдове, образуване на кръвни съсиреци и запушвания. 

Натурален стимулатор на енергията – подобрява преноса на кислород и хранителни вещества към мускулните и ставните тъкани, благодарение на което силата и издръжливостта при интензивни физически натоварвания, включително спорт, се увеличават.


Защо да приемате кверцетин под формата на капсули / таблетки?

Защото действа като високоефективен антиоксидант и профилактично-терапевтичен  агент при дихателни инфекции, алергии, неврологични, обменни и съдови заболявания. Има дълбоко разпределение в тъканите, бързо действие и отличен профил на безопасност.


В кои случаи се препоръчва прием на кверцетин:

 1. алергичен ринит и астма;
 2. респираторни инфекции и поствъзстановителния период след тях;
 3. капилярна и венозна недостатъчност;
 4. сърдечно-съдови заболявания;
 5. дислипидемия.


Открийте мощната сила на кверцетина в натуралните продукти на Revita.bg!

На страниците на Revita.bg ще откриете висок клас натурални продукти, източник на чист кверцетин, изолиран от растителни храни и билки.

Предлагаме висококачествен кверцетин, произведен от реномирани брандове, известни с качеството и ефикасността на своите витамини, минерали, антиоксиданти и други натурални средства за здраве.

Кверцетинът в Revita.bg се отличава с оптимална бионаличност и степен на усвояване, и в много от продуктите ни е съчетан с витамин С и други естествени съставки за засилена имунна защита!

 • Оптимизиран кверцетин

Optimized Quercetin на Life Extension е висококачествен, естествен продукт, който подпомага нормалното функциониране на имунната система, защитава клетките от оксидативен стрес и облекчава симптомите на алергии. За по-голяма имунна защита формулата е допълнена с витамин С и екстракт от диворастящите плодове каму-каму, наричани още „витаминно хапче”.
Патентованато формула на Optimized Quercetin на Life Extension притежава най-висок клас признание – златен стандарт за качество и чистота на вложения кверцетин.

 • Кверцетин Jarrow

Кверцетин на Jarrow Formulas притежава мощно антиоксидантно действие. Отлично средство за предпазване от бактериални и вирусни респираторни инфекции и сезонни алергии. Той ще повлияе положително и при умора и мускулно увреждане след интензивен спорт и физическа работа.
Икономична опаковка достатъчна за 100 дни!

 • Fast-C® кверцетин с витамин С

Комбинация от кверцетин, витамин С, комплекс от калций с магнезий и Bioperine® пиперин с много висока степен на усвояване и бързо действие след прием.
Включеният в състава на продукта кверцетин Phytosome, многократно увеличава абсорбцията на витамин С и усилва действието му.

 • Витамин С с био-кверцетин фитозоми

Витамин С и ултра абсорбираща се форма на биокверцетин, чиято степен на усвояване е 50 пъти по-висока от абсорбцията на традиционния кверцетин. Синергичната комбинация от кверцетин и витамин С проявява мощно антивирусно и имуностимулиращо действие, и облекчава симптомите на алергии.

 • Цинк

Цинкът поддържа естествената имунна защита на тялото. Той е ключов компонент на жизненоважни хормони и подпомага синтеза на протеини и ДНК, производството на инсулин и метаболизма на щитовидната жлеза. Недостигът му води до свързаното с възрастта увреждане на имунната функция – процес, известен имуносенесценция. Допълнителният прием на цинк подпомага имунна система, контролира възпалението и стимулира антиоксидантните реакции на тялото, което е от особено значение за по-възрастните.

Продуктът беше успешно добавен в любими.