×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Nordic Kings продукти

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)


Nordic kings – висококачествени шведски хранителни добавки от говежди органи (Grass fed beef organ supplements)

(100 % био черен дроб, сърце, жлъчка, кости от хранени само с трева свободнопасящи животни)

Шведите от компанията Nordic Kings сами определят себе си като „екип от маниаци на тема здраве, биохакери и палео ентусиасти, които искат да направят света малко по-добър, като предоставят изключително качествени хранителни добавки от говежди органи“. Идеята за подобно начинание им хрумва спонтанно, докато…търсят подобни продукти за себе си и семействата си. За съжаление скоро разбират, че предлаганите добавки от този тип на пазара са много далеч от стандартите, които би трябва да се прилагат: повечето от тях са произведени в страни, в които липсват закони за хуманно отношение към животните, нямат сертификати, които да гарантират качество, и използват топлинно сушене вместо сушене чрез замразяване, за да се пестят средства.

Искахме нещо по-добро!“ – признават от Nordic Kings. „Искахме добавка от говежди органи с толкова високо качество, че да я консумираме самите ние, да я споделим с нашите приятели и семейства с чиста съвест, знаейки, че е най-доброто от най-доброто“. И тъй като подобни добавки до този момент не съществуват на пазара в Швеция, решават сами да ги създадат. Добавки, които се базират само на чисти и натурални суровини, които се приемат с абсолютна прозрачност за това, което слагате в устата си, само от етично отгледани свободни пасищни животни, хранени с трева и без зърно в селектирани био ферми.

Добавки от говежди органи – супер тренд в здравословното хранене

Хранителните добавки от говежди черен дроб, сърце, кости, жлъчка и др. имат по-широк хранителен профил и по-висока концентрация на комбинирани витамини, минерали и ензими от всяка друга храна в света. Благодарение на удивителната комбинация от ценни нутриенти, месото от вътрешности на пасищно отглеждани и хранени само с трева животни подхранва тялото и мозъка по удивителен начин, при това в много бионалична форма, която тялото може перфектно да усвои.

С днешна дата шведската компания Nordic kings е безспорен лидер в предлагането на хранителни добавки от говежди органи (Grass fed beef organ supplements), чието търсене все повече нараства, за да компенсира дефицитите и задоволи нуждата на организма от основни хранителни вещества. Особено търсени са при случаи на хистаминова нетолерантност, за повишаване на фертилността и по-лесно зачеване, по време на бременност, за подкрепа на растежа, за естествено повишаване на нивата на тестостерон, за по-добри спортни постижения при бодибилдъри, състезатели, по време на фитнес тренировки, при спазващи кето, палео диети, за цялостно подобряване на общото състояние и функционалност на тялото.

Хранени само с трева свободно пасящи говеда – тайната за качество на Nordic kings  

Червеното месо и животински субпродукти са сред основните храни на скандинавците – изключително еволюционно адаптирани към суровите условия на Севера, красиви, здрави, силни, високи хора, успешно справящи се с всякакви природни и климатични предизвикателства. Затова и в Швеция съществува дълга традиция за отглеждане на преживни животни във ферми, пръснати из цялата страна, като месото им се отличава с изключително качество и хранителна стойност. Именно такава суровина използват и от Nordic kings за своите хранителни добавки – тя идва само от „щастливи и здрави животни, които са 100% хранени с трева и без никакво зърно (зърното предизвиква стомашни и чревни възпаления) , докато се разхождат свободно из девствените шведски пейзажи, пасейки тучна зеленина и билки“. И през зимата храната е отново трева - сено и силаж. Фермерите, с които компанията работи, са внимателно подбрани, за да се гарантират отлични показатели на продуктите. Това означава, че всички партньори на Nordic kings са био (органик) и KRAV сертифицирани (биологично земеделие, което зачита естествения жизнен цикъл на животните).

100 % натурални продукти 

Хранителните добавки на Nordic kings са от органични и KRAV сертифицирани говеда, които се хранят само с трева, без хормони на растежа, антибиотици и пестициди. Продуктите на шведската компания са 100% лиофилизирани за запазване на важни и чувствителни на топлина минерали, витамини и ензими. Сушенето чрез замразяване запазва 97% от важните  хранителни вещества, за разлика от традиционното топлинно сушене, което запазва само 60%.

Хранителните добавки на Nordic kings не съдържат алергени, добавки и пълнители и са тествани в лаборатория на трета страна.

Какво получавате, когато давате на тялото си продуктите на Nordic kings с говежди субстрати

Като приемате под формата на хранителна добавка говежди органи, получени от животни, хранени само с трева, вие давате на тялото и мозъка си естествени и високи количества от:

Витамин А, ретинол, Алфа-каротин, Бета каротин, Витамин Ц, Витамин D, Витамин Е, Витамин К, Тиамин, Рибофлавин, Ниацин, Витамин B6, Фолиева киселина, Пролин, Глицин, Витамин B12, Пантотенова киселина, Холин, Магнезий, Фосфор, калий, Натрий, Цинк, Мед, Магнезий, Селен. Органните добавки са изключително богат източник на хемово желязо – форма на желязото, която е свързана с хемоглобина и миоглобина. Това позволява на тялото да абсорбира до 37% хемово желязо, за разлика от нехемовото, което има абсорбция само 5%.

Купувайки хранителните добавки Nordic Kings, можете да сте сигурни, че получавате отлично качество, защото всички наши животни са имали щастлив и здравословен живот“, споделят от шведската компания. „Северните крале“ са убедени, че с продуктите си осигуряват супер витамини и ензими в бионалична форма за всички свои клиенти, които се грижат за здравето си.

Продуктът беше успешно добавен в любими.