×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Nordic Pure продукти

Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)


Nordic Pure продукти за здраве и красота от извора на природата


Първокласен асортимент с доказано немско качество

В търсене на продукти за поддържане на естествената красота и пълноценното физическо, емоционално и ментално състояние, даровете на природата винаги са на почит. Здравословният начин на живот като философия е постижим, когато имаме достъп до качествени и биологични чисти средства за възобновяване на вътрешната ни хармония между дух, тяло и съзнание. Връщането назад към природата през призмата на модерните иновации в сферата на биопроизводството е най-прекият път към добрата физическа форма и самочувствие. Открийте Nordic Pure – заслужен лидер на пазара за хранителни добавки и натурална козметика в Германия. 


Nordic Pure – балансирана хармония от немска прецизност и естествени съставки

Nordic Pure се появява на немския пазар като малка семейна фирма, но за кратко време се превръща в популярна по цял свят компания с отличителна репутация на „чист бранд“. Компанията е известна със 100% био и веган асортимента си, който се обновява ежегодно и следва естествения път на човека обратно към природата. Със своите висококачествени натурални продукти за дома и цялото семейство Nordic Pure се превръща в лицето на немската прецизност в сферата на хранителните добавки и козметиката пред онази част от света, която търси здраве, красота и любов от самия източник, от природата.


Прецизност до най-малкия детайл – качеството, с което и до днес се отличава Nordic Pure

Първокласната селекция на Nordic Pure залага на семплия и изцяло изчистен състав във всеки един продукт. Следвайки основните закони на природата и старинни, предавани от поколение на поколение рецепти за здраве, щастие и естествена външна красота, специалистите на немската компания предоставят на своята лоялна аудитория не просто качествена грижа, а любов и невероятно внимание. Екипът на Nordic Pure се състои от дългогодишни експерти в сферата на био производството, козметологията, ароматерапията, медицината и редица други холистични сфери, проповядващи профилактиката и превенцията като най-доброто лекарство за щастлив и пълноценен живот. Характерно за асортимента на Nordic Pure е типичната местна немска прецизност, с която се създават, изпитват и препоръчват наличните био веган продукти. Те преминават през неколкократни изследвания и клинични тестове – без използването на животни – за да се добие най-прецизната и подходяща формула за всяка индивидуална нужда, болежка или желание за промяна.


Nordic Pure – продукти за теб от самата НЕЯ, природата

Мисията на Nordic Pure е да подпомогне всяко човешко същество в търсене на качествена подкрепа за здравето, естествена грижа за красотата и ефективно справяне със стреса чрез природните сили на заобикалящата ни среда – лечебни минерали, старинни билкови рецепти, терапевтични ароматни и вкусови практики. Придържайки се към тайната на съвършения баланс в нашия живот – между тяло, дух и ум – компанията избягва тясно да се специализира в конкретни медицински или козметични направления. Вместо това, тя предлага първокласен био асортимент с продукти от А до Я за:

  • Подкрепа на човешкото здраве
  • Поддържане на естествената красота
  • Промяна срещу стреса и негативните ни навици


Nordic Pure – изборът на разума, високите изисквания и стремеж към природосъобразен начин на живот

Към днешна дата Nordic Pure разполага с впечатляващи колекции, посветени на доказали се естествени източници на положителна енергия и трансформация в здравословното ни състояние и външен вид. Особено популярни и ценени са продуктите на Nordic Pure с колоидно сребро, чиято тайна лечебна сила продължава да бъде обект на интерес в научните среди, висококоцентрираните екстракти от доказани лечебни растения като босилек, скална роза и формулите с терапевтична глина.

Впечатляващо е как чрез въведените в своята лабораторна практика иновации Nordic Pure привнасят модерно звучене на старинните рецепти от бележити имена в холистичната медицина като монахинята визионер Хилдегард фон Бинген и прочутия великобритански лекар с наклонности на флорист и ботаник Д-р Бах.

Всички продукти на Nordic Pure са гарантирано 100% натурални, подходящи за вегани и одобрени от немските регулаторни органи, а някои притежават специален патент за неповторимо качество.

Продуктът беше успешно добавен в любими.