Пробиотичен сок от кисело зеле с куркума и черен пипер, 500 ml
Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:
Пробиотичен сок от кисело зеле с куркума и черен пипер, 500 ml
Сок от ферментирала ряпа - За храносмилане и тонус, 250 ml
Масло от синапено семе – За храносмилане и загряване, 20 ml
Оксимел от гроздови семки и кестенов мед – За антиоксидантна защита и тонус, 370 g
Чай от черешови дръжки – При задържане на течности, 25 филтърни пакетчета
Чай от бял равнец – За храносмилане и женско здраве, 25 филтърни пакетчета
Чай от артишок – За черен дроб и храносмилане, 25 филтърни пакетчета
Билкова паста със сао палмето , върбовка и целина – За простатата и отделителната...
Оксимел с черен кимион, мед от кестени и оцет от сумак – За имунитет, гърло и...
Имуноукрепващ еликсир за деца – ябълков оцет с мед и билки, 200 ml
Хидрозол от ферула - тонус и хормонален баланс, 750 ml
Натурален оцет от витекс - Подкрепа за женското хормонално здраве, 500 ml
Натурален оцет от глухарче - Диуретик и детоксикатор, 500 ml
Билкова имуноукрепваща паста за деца - С прополис, пчелен прашец и мед, рожков,...
Натурален билков сироп с ябълков оцет и пчелен мед - Силен имунитет и добро...
Хидрозол (Флорална вода) от салвия - Грижа за кожата и косата, 750 ml
Хидрозол (Флорална вода) от кедрови шишарки - Грижа за кожата, дихателна и нервна...
Хидрозол (Флорална вода) от артишок - Грижа за кожата, черен дроб и жлъчка, 750 ml
Вероятно сте чували за вкусната храна на Адана – градът, считан за кулинарната столица на Турция, пъстър свят, събрал цветовете и ароматите на Ориента. Разположен в южната част на страната, този регион е известен със своите автентични рецепти, пикантни вкусове и богатото си гастрономическо наследство. Тук ще откриете не само прочутия Адана кебап, но и изкусителни подправки, ферментирали храни, лечебни отвари и редки билкови смеси, които се правят от поколения.
Адана е част от обширната равнина Чукурова (Çukurova) – една от най-богатите селскостопански области в Турция. Топлият климат, плодородните почви, благоприятните природни условия и близостта до Средиземно море правят региона идеален за отглеждане на лечебни и ароматни растения, както и за традиционното ферментиране на зеленчуци и плодове. Този регион обхваща провинциите Адана, Мерсин, Османие и Хатай и предлага изобилие от земеделска продукция. Именно тук, сред този природен рай, се намира Şifa Ana Fermente Atölye – компания, вдъхновена от традициите и науката, която създава здравословни ферментирали храни и билкови продукти. В превод от турски, "Şifa Ana" означава "Майка Лечителка" – име, което олицетворява философията на компанията: да използва силата на природата за благополучие и здраве. Отглежданите в Чукурова билки, зеленчуци и плодове се подлагат на ферментация по традиционни методи, вдъхновени от древни техники за запазване на храната, използвани още от времето на „бащата на медицината“ Авицена (на турски Ибн Сина). Всяка съставка е внимателно подбрана, за да предложи чист, натурален и богат на хранителни вещества продукт, който носи както удоволствие за сетивата, така и ползи за здравето.
Şifa Ana Fermente Atölye разработва своите продукти чрез ферментационни технологии, вдъхновени от традиционните методи за съхранение на храната. Производственият процес се основава на:
Турция е известна със своите нарове, а ферментиралият наров сос е сред най-ценените подправки в местната кухня. Богат на антиоксиданти и естествени органични киселини, този продукт се използва за поддържане на храносмилането и метаболизма. Освен като лечебно средство, той придава дълбочина на вкуса на салати, меса и турски мезета.
Чесънът има дълга история на употреба в турската кухня и народна медицина, а ферментацията повишава неговите антиоксидантни свойства. Тази паста е предпочитан продукт за подпомагане на имунната система и здравето на сърдечно-съдовата система.
Това е една от най-популярните традиционни напитки на южна Турция, особено в Адана. Тъмночервената напитка е известна със своя леко пикантен и кисел вкус, като традиционно се консумира за подобряване на храносмилането и детоксикация.
Черният кимион (Nigella sativa) е много ценено растение в турската и арабската медицина. Студено пресованото масло от неговите семена има силно антиоксидантно и противовъзпалително действие, използва се за укрепване на имунитета и регулиране на метаболизма.
Традиционен продукт, познат и в България, който е богат на пробиотици и естествени ензими, подпомагащи храносмилането и чревното здраве.
Компанията произвежда пасти на основата на древни рецепти, включващи комбинация от мед, билки и подправки. Тези продукти са популярни в османската медицина и се използват за енергия, имунитет и поддържане на жизнеността.
Şifa Ana Fermente Atölye – вкус, който ще обикнете, здравословни ползи, които си струва да усетите, качество и традиции, адаптирани към съвременния начин на живот!