Канела, магнезий и биотин алфабетик 400 mg

32.80лв.

Канела с магнезий и биотин алфабетик – естествен продукт за регулиране нивата на кръвната захар

При завишени нива на глюкозата и инсулинова резистентност. Диабетът е широко разпространено метаболитно разстройство, при което главният източник на гориво за тялото – глюкозата, не може да се преработи в необходимата на клетките енергия. Всичко това е следствие от недостатъчното производство на инсулин от страна на панкреаса или понижена способност на клетките да реагират на инсулин. Така глюкозата не се абсорбира добре от клетките, а се натрупва в кръвта, водейки до хипергликемия. Повишените нива на захар в кръвта водят до сериозни увреждания на сърцето, нервната система, зрението и др. Ако това състояние не бъде адекватно контролирано, след време се стига до развитие на сърдечно-съдови болести, повишен апетит и затлъстяване, бъбречна недостатъчност, еректилна дисфункция, и др.

 

Канела, магнезий и биотин Алфабетик е натурален продукт от специализираната серия за диабетично хранене Алфа бетик, балансиран да отговаря на нуждите на хората с диабет, преддиабет или инсулинова резистентност.

 

Канела, магнезий и биотин алфабетик съчетава полезното действие на лекарствено растение (канела), минерален елемент (магнезий) и витамин (биотин – още витамин H или витамин В7).

 

Комбинацията от съставки в Канела, магнезий и биотин алфабетик притежава хипогликемично, хиполипемично, хипохолестеролемично, хепатопротективно, антиоксидантно, противовъзпалително, антистенокардно и спазмолитично действие.

 

Канела, магнезий и биотин алфабетик допринася за подобряване метаболизма на въглехидратите, улеснява разграждането на излишните мазнини, стимулира чувствителността на клетките към инсулина и спомага за усвояването на глюкозата в тях.

 

Канела, магнезий и биотин алфабетик допринася за понижаване на гликирания хемоглобин, общия серумен холестерол и триглицеридите, като в същото време спомага за увеличаване на плазмения инсулин, чернодробния гликоген и „полезния” HDL-холестерол.

 

Канела, магнезий и биотин алфабетик доставя необходимите нива на изключително важния минерал магнезий и така компенсира недостига му, който често се среща у диабетиците.

 

Благодарение на биотина в състава си, Канела, магнезий и биотин алфабетик намалява риска от натрупване на мазнини и захари в черния дроб, подпомага утилизирането на глюкозата от клетките и предпазва от състояния на хипогликемия.

 

 

Описание

Канела, магнезий и биотин алфабетик представлява естествен продукт с висока терапевтична стойност. Той допринася за ресулиране на глюкозните нива, попълване на хранителните дефицити, подсилване на естествените защитни сили, увеличаване на енергията, подобряване на общото състояние.

 

Продукт от специализираната серия за диабетично хранене Alpha Betic, предназначена да отговаря на нуждите на хора с диабет, преддиабет или инсулинова резистентност. Източник на клинично тествани съставки.

 

Канела, магнезий и биотин алфабетик може да се приема самостоятелно или в комбинация с останалите продукти от специалната серия Алфа бетик (Alpha betic):

-Алфа-липоева киселина Алфабетик 200 mg x 60 капсули

-Мултивитамини Алфабетик 760 mg x 30 таблетки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Канела, магнезий и биотин алфабетик 400 mg“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu