Кудзу (корен) 610 mg - естествен продукт подтискащ зависимостта към алкохол и тютюнопушене-Revita.bg


Кудзу (корен) 610 mg
Кудзу (корен) 610 mg
33.50
BGN
1
Продукти от А до Я

Кудзу (корен) 610 mg


кудзу корен
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 8.6/10 (от 7 гласа)

33.50лв.

Кудзу (корен) 613 mg х 50 капс – естествен продукт подтискащ зависимостта към алкохол и тютюнопушене

При алкохолна зависимост и никотинов глад.

Вече сте взели решение да ограничите приема на алкохол или напълно да го елиминирате?  Злоупотребявате с цигарите, но опитите ви да ограничите и този вреден навик удрят на камък? А знаете ли, че има естествени и максимално безвредни средства, с чиято помощ по-лесно да преодолеете и двете зависимости?

 

Кудзу е билка №1 срещу алкохолизъм и никотинова зависимост. Екстрактите от кудзу нямат аналог сред фитотерапевтичните средства за лечение на алкохолен и тютюнев глад, и дори хранителни зависимости!

 

Висококачествен екстракт от корен на кудзу – срещу злоупотреба с алкохол и никотинова завивимост

 

-Злоупотреба с алкохол:

Продуктът Кудзу (корен) съдържа чист екстракт от корен на кудзу. Спомага за намаляване на необходимостта от алкохол по естествен начин, без да предизвиква нежеланите странични ефекти, характерни за лекарствата. Допринася за елиминирането на алкохола от тялото след прекомерна консумация и облекчава състоянието при махмурлук, световъртеж и слабост, стомашно-чревен дискомфорт, и др. Насърчава бързото възстановяване на организма и повишава неговата устойчивост след алкохолна интоксикация.

 

Как работи Кудзу (корен)? Увеличава концентрацията на алкохол в кръвта, така че нуждата от приема му максимално да бъде редуцирана. Така вие се чувствате удовлетворени от много по-малки количества, докато напълно не редуцирате приема.

 

-Злоупотреба с никотин:

Продуктът Кудзу (корен) потиска нуждата на тялото от никотин. Ето как се случва това: никотинът развива ефект върху т. нар. N-рецептори. Когато се откажете от тютюнопушенето, тези рецептори остават свободни, което предизвиква така познатите симптоми на абстиненция. Изофлавоните, съдържащи се във висококачествените екстракти от кудзу започват да взаимодействат с N-рецепторите, действайки като естествени заместители на никотина, благодарение на което нуждата от никотин значително намалява.

 

Описание на продукта:

Пристрастеността към алкохола и цигарите прогресира във времето и засяга човека физически, психически и социално. Ако не сте в състояние да контролирате употребата на алкохол и цигари, трябва да потърсите помощ!

 

Кудзу (корен) превъзхожда много от синтетичните лекарства срещу хроничен алкохолизъм, защото съдържа естествени биологично активни съставки, намаляващи физическата зависимост от употребата на алкохол и цигари. Подкрепя чернодробните функции и дейността на нервната система. Има общоукрепващо действие.

 

Не съдържа ГМО (Non-GMO Project Verified). Съставът му е признат като безопасен с Tru-ID сертификат, удостоверяващ липсата на фалшификати. Не съдържа изкуствени оцветители, изкуствени ароматизатори, царевица, млечни продукти, глутен, консерванти, сол, соя, захар, пшеница, мая.

 

Кудзу (корен) 610 mg, 8.6 out of 10 based on 7 ratings

Приложение

Приложение: При употреба на алкохол и тютюнопушене допринася за нормалното състояние на организма и за намаляване на физическата зависимост.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 2 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Съдържание

 • Съдържание: в 2 капс. дн. доза
  Патентована смес:

  Кудзу (корен)

  Екстракт от Кудзу (корен)
  1220 mg 3660 mg
  Въглехидрати < 1 g < 3 g

   

  Други съставки: растителна капсула, магнезиев стеарат.

Допълнителна информация

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA, Kudzu Root 610 mg

Вносител: Ревита ЕООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Тел: 032/ 641616; 02/ 9530583;

www.revita.bg; www.naturesway.com

Хранителна добавка, V-50 капсули

Нето тегло: 36 g

Коментари

 1. Димитринка

  :

  Как може да се използва без знанието на алкохолно зависимите,и колко време се използва

  • д-р Аелита Петрова

   :

   Здравейте,

   Може да добавяте съдържанието на капсулите към храната или да приготвяте чай заедно с пакетче зелен чай. Може да се приема 3-4 месеца и ако е необходимо да се повтори след време.

   д-р Аелита Петрова
   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 2. Емилия

  :

  Как се използва скрисно

  • Ревита

   :

   Здравейте,

   За съжаление не разбрахме въпроса Ви.

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

Добавете коментар