×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Червените боровинки са известни с мощното си противовъзпалително действие. Те са богати на фибри, витамините С и К, манган и други ценни компоненти. Съдържат и много антиоксиданти като флавоноиди, фитохимикали, полифеноли и др. Поради тази причина, червените боровинки се считат за суперхрана, чиято редовна консумация се препоръчва при сърдечно-съдови, ракови и други тежки заболявания. Резултатите от наскоро проведени изследвания сочат, че раковите клетки стават по-нестабилни, когато химиотерапевтичните медикаменти бъдат комбинирани със сок или екстракт от червени боровинки.

Засиленият интерес към тези малки, червени плодове, се дължи основно на благоприятния им ефект върху уринарния тракт. Доказано е, че екстрактът от червени боровинки е особено ефективен, когато става въпрос за инфекции на пикочния мехур.

Проучванията доказват, че червените боровинки възпрепятстват развитието на инфекции на пикочните пътища, не позволявайки на бактериите да се прикрепят към стените на пикочния тракт. Това се дължи основно на фитохимикалите, наречени проантоцианидини. Проантоцианидините потискат действието на инфекциозните причинители и не позволяват тяхното разпространение. Един от най-честите причинители на подобни уро-инфекции, е болестотворният агент Ешерихия коли. Ешерихия коли активира цистит, възпаление на пикочопроводите (уретрит), пиелит и др. Е.коли продуцира компоненти, за които е характерно, че бързо се прикачват към клетките и бързо се развиват. Компонентите в състава на боровинките, мощно се противопоставят на този процес, не позволявайки неговото развитие във времето.


Профилактиката е на първо място

Превантивните мерки по отношение на урнарния тракт, са от важно значение за неговото здраве. В краен случай, трябва да се реагира навременно, още при първите симптоми на дискомфорт. Има редица случаи, в които лечението на инфекцията се забавя и поради тази причина, се стига до разпространението й към бъбреците и за съжаление – тяхното хронично увреждане.

Симптомите при уринарна инфекция биват:
  • Парене и болки при уриниране
  • Прекомерно чести позиви по малка нужда
  • Отделяне на много малко количество урина
  • Урина с осезаемо неприятен мирис и тъмен цвят
  • Усещане за тежест, а понякога и болки в корема
  • Болки в областта на бъбреците

Приемът на екстракт от червена боровинка може да бъде много полезен, както превантивно, така и при вече възникнала инфекция. Екстрактите от червена боровинка действат силно антиоксидантно и противовъзпалително. Освен че намаляват риска от инфекции на уринарния тракт, те понижават нивата на холестерол, поддържат здравето на зрението, защитават клетките от уврежданията, причинени от свободните радикали.

Незнайно защо сме свикнали да мислим, че сме по-податливи на уроинфекции основно през студените месеци. Това обаче съвсем не е така. Инфекциите на пикочните пътища са често срещано явление и през летните месеци, когато посещаваме басейни, ходим на море и т.н. Тук на помощ идва екстрактът от червена боровинка, който доказано предпазва отделителната система от „нашествие” на бактерии.


Как действа екстрактът от червена боровинка

  • Осигурява мощна противовъзпалителна защита от инфекции на уринарния тракт и понижава риска от развитие на такива
  • Защитава клетките от оксидативния стрес
  • Намалява риска от настинки и грип
  • Повишава естествените защитни сили на организма
  • Поддържа нормалното функциониране на сърдечно-съдовата сиситема
  • Понижава нивата на „лошия” холестерол
  • Предпазва черния дроб

Вижте всички продукти с Червена боровинка

Прочетете още за Червена боровинка:

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.