×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
подут корем, запек

Няма какво да се лъжем – всички празници за нас българите са свързани с доста хапване и пийване. Всеки път се заричаме как „този път” няма да бъде същото, как няма да преяждаме и няма да прекарваме часове наред, седнали около масата.

 

И този път едва ли ще бъде по-различно. 

Седим, хапваме и пийваме, пъшкаме и охкаме, но как да устоим на изобилието на празничната трапеза! Основно прекарваме времето си или в седнало, или в легнало положение, и сякаш забравяме да се движим. И така дни наред. От време на време отправяме тежки обвинения към себе си, но същевременно се успокояваме с надеждата, че веднага щом приключат празнчните дни, ще стартираме строг режим.

 

Всичко това неизбежно ще доведе до подут корем, запек, стомашен дискомфорт и усещане за тежест. И заради липсата на движение и прекомерните количества храна, след няколко дни ще установим, че сме с един корем напред.

 

Преяждането и злоупотребата с по-тежки храни могат да причинят запичане и подуване на стомаха за доста по-дълъг период, отколкото можем да си представим. А когато стомахът дълго е запечен, тялото буквално се пръска по шевовете от токсини! Прекомерните количества токсини и шлаки пък нарушават дейността на редица други органи и системи в организма. Не звучи никак приятно, нали?

 

Подутият, запечен стомах е основна причина и за появата на лош дъх, хемороиди, безсъние и лошо настроение, умора, кожни възпаления и др.

 

 

Общият тонус и доброто здравословно състояние са пряко зависими от начина, по който червата функционират. За да се чувствате леки, подвижни и енергични по време на празниците, трябва да се подсигурите срещу запека, подуването на корема и натрупването на токсини в тялото! Защото те могат да ви докарат само и единствено главоболие, раздразнителност, мрачни мисли, усещане за тежест и дискомфорт... Не на последно място, визията ви също ще пострада.

 

За да бъдете в перфектна форма когато си поискате, трябва да осигурите на тялото си ефикасно и пълно прочистване от отходните продукти и шлаки!

 

Най-подходящи в случая са очистителните, естествени средства без съдържание на Сена. Такъв продукт е и Натуралакс 3 -  върхово фитотерапевтично постижение,  помогнало на толкова много хора да подобрят здравето си!

 

Натуралакс 3 е напълно безопасен и високо ефективен растителен лаксатив, без добавена сена! Съставът на продукта е 100% натурален и включва стандартизиран екстракти от растения с гарантиран произход!

 

ЗапекФормулата на Натуралакс 3 комбинира:

-алое вера
-джинджифил
-американски орех
-копър
-малина
-зърнастец
-мента

 

Натуралакс 3 притежава безболезнено, меко и бързо действие. Разнообразният състав на продукта спомага за активизирането на естествените движения на червата по един също толкова естествен начин!

 

 

Какви резултати може да очаквате?

Приемът на Натуралакс 3 води до:

-Нормализиране моториката на червата
-Подобряване на състоянието на чревната микрофлора
-Постепенно и пълно извеждане на натрупаните в тялото токсини
-Активизиране производството на храносмилателни сокове

 

Натуралният лаксатив Натуралакс 3 ефикасно противодейства на хроничен запек, остър запек, подуване на корема, хемороиди, метеоризъм, колики. Приемът му не предизвиква дискомфорт, болка и други нежелани странични ефекти. Не съдържа химически съставки и вредни вещества!

 

Чувствай се лек като перце и не позволявай на токсините да окупират тялото ти!  

 

Натуралакс 3 е продукт на американската компания Nature’s Way, която предлага повече от 500 природни продукта с доказано качество, безопасност и ефективност.

 

Натуралакс 3 можете да откриете в аптечната мрежа или да го поръчате от тук

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.