Search
Филтрирай по...

Медицински гъби срещу рак

Медицински гъби срещу ракВ днешно време се  отделят много пари за изследвания и превенция на рака по света. Въпреки многото усилия обаче броят на заболелите от рак расте.

В България тепърва започва да се говори за терапия  с медицински гъби, за разлика от Китай, Япония и други страни в Азия.

Доказано е, че медицинските гъби имат уникални способности да подпомагат лечението на рака.

 

 

Някои от най-разпростпранените гъби са Шийтаке, Майтаке, Грифолан, Рейши, Крестин, Кордицепс, Хиратаке, Чага, Месима и др. През втората половина на XX век различни изследвания и практиката в китайската народна медицина показват, че екстрактите от тези гъби имат страхотно приложение в онкологията.

Лечебните гъби са напълно безопасни, лесно се усвояват от организма и не съдържат никакви токсични вещества, за разлика от другите медикаменти за лечение на рака.

 

Как точно гъбите помагат на болните от рак?

 

Повишават клетъчния имунитет

Медицинските гъби са богати на бета-глюкан полизахариди. Имунните клетки на онкоболните са много слаби и неактивни. Това помага на рака да се развива и разпространява. Полизахаридите в гъбите активират клетъчния имунитет и увеличават скоростта, с която имунните клетките се борят с раковите. Тези имунни клетки се наричат цитотоксични Т-лимфоцити. Когато тази клетка се срещне с ракова клетка, се „залепва” и върху нея отделя белтъци-полимери (перфорини), които пробиват раковата клетка. В раковата клетка нахлуват вода и соли, след което обикновено умира. Ако това не я убие, в нея проникват органзими, които нарушават нормалната й функция и я унищожават.

 

Блокират кръвоснабдяването на туморите.

През 2004 г. в Медицинския университет в гр. Осака се провеждат редица изследвания за изучаване на действието на гъбате върху раково болни. В тях са открили ергостерол и натриев пироглутамат, които блокират кръвоносната система на туморите.

 

Известно е, че туморът отделя вещество, което провокира организма сам да създава нови кръвоносни съдове, които да хранят тумора. Откритите вещества в медицинските гъби рязко забавят синтеза на това вещество, вследствие на което не се образуват нови ракови клетки, а старите постепенно „изсъхват” и изчезват.

 

Гъбата Майтаке е богата на веществото, което потиска растежа на кръвоносните съдове в тумора.

 

Стимулира апоптозата в туморите.

Съществуват 2 вида смърт на раковите клетки – пасивна некроза и активна апоптоза.

Апоптозата е процес, при който клетката умира без да уврежда съседните клетки и без да предизвиква възпаление в други тъкани. Веществата в гъбата Майтаке помага на този процес и безопасно разрушава раковите клетки и туморите.

Пасивната некроза е процес, при който клетката умира, но уврежда съседните здрави клетки. Това се случва най-често при химиотерапията.

 

Проникват в тумора

Ергостеролът и пироглютаманът помагат на добрите Т-клетки да проникнат в туморите, като засилват в пъти имунитета на организма. По този начин унищожаването на клетките става в 2 посоки – отвътре и отвън.

Още полезни вещества в медицинските гъби: Липиди и стерини в гъбата Агарикус, тритерпени в гъбата Рейши, вирусоподобни частици в Шийтаке и други, които са в процес на изучаване.

Въпреки че от древни времена са познати противораковите свойства на медицинските гъби и днес те са обект на много изследвания. Всеки ден учените откриват нови и нови качества на гъбите в помощ на болните от рак. Благодарение на тях можем да сме малко по-спокойни, когато заговорим за раковоболни и тяхното лечение.

 

Гъби ракМико Дифенс е оригинален американски продукт, който съдържа органична смес от 12  лечебни гъби (кордицепс, месима, майтаке, рейши, ямабушитаке, химематсутаке, шейтаке, зху линг, кауаратаке, хиратаке, агарикон и чага), плюс витамин С и корен от джинджифил за по-добро усвояване!

 

Мико Дифенс е изцяло натурален и много мощен имуномодулатор, който връща нормалното състояние на организма. Продуктът възстановява нормалното функциониране на всички органи и системи. Приемът му се препоръчва особено през периоди на химиотерапия, както и по време на лечението на чернодробни или сърдечно-съдови тежки заболявания и диабет.

 

Мико Дифенс е продукт на Nature’s Way – американската компания, чиито хранителни и диетични добавки са спечелили доверието на потребителите от цял свят.

 

Вижте съдържанието на Мико Дифенс тук

 

Може да закупите Мико Дифенс в аптеките, както и онлайн – кликнете тук 

5 thoughts on “Медицински гъби срещу рак”

  1. Здравейте,

   Цената на Мико Дифенс е 34,46 лв., доставката е безплатна.
   Може да направите онлайн поръчка ето ТУК

   За допълнителна информация, оставаме на Ваше разположение.

   Хубав ден,
   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

 1. Искам да го поръчам този Мико дефенс! Да изпратя ли адрес? и на кой мейл? Благодаря!

  1. Ревита

   Здравейте,

   Може да направите поръчка, като кликнете тук или ни се обадите на тел. 02 9530583

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top