Search
Филтрирай по...

Алфа Бетик – специална серия против диабет

Хората с диабет имат специфични хранителни нужди, които не могат да бъдат напълно задоволени от хранителна диета и допълнена само с обикновени мултивитамини. Храненето на диабетиците трябва да бъде добре балансирано и обогатено със специални хранителни добавки, които осигуряват липсващите, поради заболяването, микроелементи.

Затова alpha betic предлага четири формули, съдържащи най-важните хранителни съставки в клинични дози, специално разработени и балансирани за нуждите на диабетиците. alpha betic се препоръчва от здравните специалисти за оптимизиране на храненето при диабет, ускоряване на метаболизма и поддържане на имунната система.

 

alpha betic мултивитамини с удължено енергизиращо действие

Проучванията показват, че хората с диабет се нуждаят от мултивитамини не просто за да запълват пропуски в хранителната си диета, а за да поддържат необходимите нива на микроелементи, които се нарушават в резултат на заболяването.

alpha betic мултивитамини с удължено енергизиращо действие осигурява оптимални хранителни вещества за хора с диабет. Формулата съдържа клинични дози витамини, минерали и други хранителни вещества, включително алфа липоева киселина, витамин В12, хром, лутеин, биотин и ванадий за превенция на сърдечносъдовите заболявания и за нормалното функциониране на нервната система и очите.

alpha betic мултивитамини с удължено енергизиращо действие е внимателно дозиран, така че да няма опасни за диабетиците количества от всяка съставка. Може да се приема самостоятелно или в комбинация с други продукти от серията alpha betic®.

 

alpha betic алфа липоева киселина

Осигурява антиоксидантна защита на организма и поддържа функционирането на нервната система.

Човешкото тяло произвежда алфа липоева киселина в малки дози, които могат да се окажат недостатъчни за оптималното функциониране на организма. В такива случаи използването на хранителни добавки е от съществено значение. Алфа липоевата киселина предпазва от вредното влияние на свободните радикали. Спомага за преработването и усвояването на антиоксиданти като витамини С и Е. Затова е подходяща за дълготрайна употреба.

Хората, страдащи от диабет, са много по-уязвими на стрес. Алфа липоевата киселина осигурява мощна антиоксидантна защита и действа като метаболичен кофактор в тялото.

 

alpha betic омега-3 1000 мг

В подкрепа на сърдечносъдовата система.

Есенциалните мастни киселини (EFA) са необходими за оптималното функциониране на организма. Тялото не произвежда есенциални мастни киселини и затова е много важно да се набавят чрез храна и добавки. Омега 3 мастни киселини се съдържат в мазните риби като сьомга, скумрия и риба тон. Може да се набавят и чрез висококачествени добавки от рибено масло.

Хранителната подкрепа за сърдечносъдовата система е от изключително значение за хора с диабет. Омега 3 мастни киселини поддържат нивата на триглицеридите в нормални граници. Те, също така, играят важна роля за поддържане на доброто зрение, ставите, кожата и функцията на мозъка. Alpha betic® Омега 3 съдържа 18% EPA (айкозапентаенова киселина) и 12% DHA (докозахексаенова киселина).

alpha betic омега-3 е произведено от висококачествено рибено масло, извлечено чрез молекулярна дестилация, без тежки метали, диоксини и полихлорирани бифенили (PCBs). Не съдържа токсини, живак или други морски замърсители, както и изкуствени оцветители, царевица, млечни продукти, глутен, консерванти, сол, захар, пшеница, мая. Всички оцветители са от натурални източници!

alpha betic Омега-3 е специално балансирано, за да отговори на хранителните нужди на диабетиците. Продуктът се препоръчва от лекари, ендокринолози, фармацевти и специалисти по хранене в САЩ като ефективна формула за насърчаване на доброто здраве и качество на живот на болните от диабет.

 

 

alpha betic Канела с хром и биотин

Точната комбинация от съставки!

Проучванията доказват, че хората, страдащи от диабет, е необходимо да приемат канела, хром и биотин за намаляване нивата на кръвната захар и за оптимално функциониране на организма.

Формулата осигурява клинични нива от канела, хром и биотин и е много по-ефикасна, отколкото ако съставките се приемат отделно.

 

Търсете в аптеките, както и онлайн на www.revita.bg

6 thoughts on “Алфа Бетик – специална серия против диабет”

 1. Георги Траянов

  Здравейте, пия мултивитамините алфа бетик от много време , но от месец април съм купил до сега две кутиики и виждам ,че има разлика с тези които съм ползвал последните години.(етикета е по-леко залепе ,липсва памука който по принцип седи вътре, предпазната лепенка която е на гърлото на шишенцето е доста по-различна и слабо залепена) Въпросът ми е възможно ли е да има витамини ментета в търговската мрежа или просто вече не се внася като готов продукт а с опаковат тук.Благодаря ви.

  1. Ревита

   Здравейте,

   От средата на миналата година мултивитамини Алфа Бетик се бутилират не в Абкит, Ню Джърси, а в завода на Nature’s Way в Уисконси. Оттам идват и различията в опаковката. И да, вече не слагат памук в бурканчетата.

   Не се притеснявайте за качеството, продуктът е автентичен.

   Благодарим Ви, че се свързахте с нас.

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

 2. Любомир

  Здравейте! Искам да Ви питам и от 4-те ли вида трябва да се взима при установен диабет тип-2 или не.
  С пожелание за успешен ден. Имам в предвид следните продукти
  С Мултивитамини, с Алфа Липоева киселина, Омега 3, и канела с хром и биотин.

  1. д-р Аелита Петрова

   Здравейте,

   Ако имате стабилна кръвна захар, добре е да се приемат всички продукти едновременно. Друг вариант е да ги редувате напр. Канела с хром и биотин и след 2-3 месеца Канела с хром и биотин и Мултивитамини, след още 2-3 месеца Алфа Липоева киселина, след 1 месец добавяте Канела с хром и биотин и след около 2 месеца повтаряте схемата. Ако кръвната Ви захар е нестабилна и/или приемате лекарства за понижаване на кръвната захар, тя трябва да се контролира чрез измерване и съобразяване на дозата или да се уведоми личния лекар, който да прави това.

   д-р Аелита Петрова
   лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

 3. Клементина Чавгънова

  Здравейте , подходящи ли са витамините Алфа Бетик за дете на 5 годинки със диабет …

  1. Ревита

   Здравейте,

   За по-сигурно се консултирайте с ендокринолог.

   Хубав ден,

   Соня Атанасова
   http://www.revita.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top