×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Herbes del Molí продукти

Показани са 1-24 от общо 116 артикул(а)
Чай матча, БИО, 1 kg
 • -50%
Последна наличност
Начало

Чай матча, БИО, 1 kg

Herbes del Molí
BPKTEMATCHA
158,07 лв. 316,13 лв.
herbes-del-moli


Herbes del Molí: крепко здраве и наслада за сетивата с уханни билкови букети от цял свят

 

Herbes del Molí е испанска компания за производство на органик пакетирани и насипни билкови чайове, подправки, растителни масла и билкови диетични добавки. Стартира дейността си през осемдесетте години на миналия век и днес вече заема едно от първите места на международните пазари. Към момента работи с повече от 250 вида лечебни растения.

Продуктите на Herbes del Molí са сертифицирани в съответствие с изискванията за биологично земеделие и покриват най-високите стандарти за качество и безопасност. Голяма част от суровините, влагани в състава им, са от провинция Валенсия, чиито географски, ортографски и климатологични характеристики са определящи за огромното биоразнообразие от ароматни лечебни растения в района. 

Herbes del Molí си сътрудничи и с доставчици от по-бедните региони на света, за да ги подпомага като разпространява производството им в икономически по-напредналите държави. За тази си дейност, компанията е удостоена със сертификат за справедлива търговия (fair trade) от международната структура FLO-Cert.

Herbes del Molí разполага с внедрена система за управление на качеството и безопасността на храните, в която като допълнение са интегрирани и мерки за елиминиране на трудовите рискове и устойчиво управление на отпадъците. Системата, базирана на ISO 9000, е одитирана и сертифицирана по стандарт IFS и ISO 220000, отговаря на принципите на биологичното производство и е сертифицирана съгласно европейските разпоредби (Регламент № 834/2007).

Herbes del Molí следва обща житейска философия по отношение опазването на околната среда. Компанията е силно ангажирана с идеята, че е необходимо не само да консумираме повече екологични продукти, но също така и да консумираме по-малко, да рециклираме, да пестим вода и енергия… Нужен е непрекъснат размисъл върху връзката ни с околната среда, личната отговорност и собствения принос към грижата за нашата планета! Уважението към природата трябва да ни накара да променим начина си на живот и отношението към себе си и света. В своето ежедневие, всички ние можем да предприемем редица действия, допринасящи за опазване на околната среда – това са минимални усилия, които биха довели до подобрения в дългосрочен план.

Herbes del Moli

 

Основен акцент в производствената дейност на Herbes del Molí, е чаят – филтърен или в насипна форма. Огромният избор от различни видове чай на Herbes del Molí е представен от популярни и екзотични билки и билкови смеси със или без теин (кофеин), които притежават мощен терапевтичен потенциал. Редовната им употреба спомага за облекчаване на различни здравословни проблеми, укрепване на организма и поддържане на жизнения тонус както през студените месеци, така и през всеки друг период от годината.

Любителите на благоуханната напитка могат да се докоснат до вкусовете и ароматите на Банча, Кукича и Пу-ер, да опитат класическия индийски Масала чай, който се приготвя с прясно мляко, да опитат тюркоазения чай Оолонг, да поглезят сетивата си с благоуханните смеси от цветове, листа, плодове и корени на растения, събрани в специалните комбинации Тизан (Tisane)…

 

Чаеното царство на Herbes del Molí предлага решения при редица състояния, като например:

 • отслабен имунитет;
 • податливост към респираторни инфекции;
 • влошено храносмилане;
 • тежест и подуване на корема;
 • запек или диария;
 • нарушения в чернодробната функция;
 • задържане на течности;
 • високи нива на холестерола и кръвната захар;
 • затлъстяване и наднормено тегло;
 • хронична умора;
 • нервно напрежение;
 • безсъние и др.

 

„Чаената линия“ за дами включва специализирани чайове в подкрепа на женското здраве, които оказват подкрепа при  хормонален дисбаланс, предменструален синдром (ПМС), подуване на крайниците, менопауза, силно главоболие и др.

 

Редовната консумация на чайовете Herbes del Molí е особено подходяща през зимния сезон, когато организмът се нуждае от силна подкрепа на всички нива – укрепване на имунната защита, стимулиране на детокс системите, увеличаване на енергията и тонуса, стабилизиране на нервната система и устойчивостта срещу физически и емоционален стрес, и др.

Продуктът беше успешно добавен в любими.