Андрографис 400 mg - естествен антибиотик за подпомагане имунната система


Андрографис 400 mg
Андрографис 400 mg
32.29
BGN
1
По вид

Андрографис 400 mg


Настинка и грип
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 7.1/10 (от 8 гласа)

32.29лв.

Андрографис 400 mg х 60 V капс. – за подпомагане имунната система.

При отслабена имунна защита. Често повтарящата се простуда, с типично придружаващите я отпадналост, хрема, кашлица и др., е знак, че тялото не е в състояние да изгради силна защитна бариера срещу различните дразнители. Това най-често се дължи на факта, че имунната система не функционира в добър баланс и съответно – не може да ни предпази от настинките, грипа, умората и др. Основните фактори, отговорни за отслабването й включват недостиг на ключови витамини, минерали и антиоксиданти, недостатъчна физическа активност, тютюнопушене, живот в замърсена околна среда и др.

 

Андрографис е източник на стандартизиран екстракт от Andrographis paniculata – билка, високо ценена в аюрведичната медицина и широко използвана за повишаване на имунитета. Тя съдържа редица терапевтични съставки, сред които дитерпенови лактони, фитостероли, флавони и др., отличаващи се със силно антиоксидантно, противовъзпалително, имуностимулиращо, антимикробно, антивирусно и антипаразитно действие. Има сведения, ч е спомощта на Андрографис е предотвратена грипната епидемия в Индия през 1919 г., но сигурни доказателства за това липсват.

 

Андрографис е билков продукт за превенция и допълнителна подкрепа срещу обикновена простуда и грип, възпалено гърло, кашлица, проблеми със синусите и др. Подпомага правилната дейност на горните дихателни пътища.

 

Андрографис има силно антиоксидантно и имуностимулиращо действие. Допринася за извеждането на токсините от тялото и има очистващ ефект върху храносмилателната, дихателната, кръвоносната и пикочната системи.

 

Андрографис стимулира нормалното храносмилане и потока на жлъчката от черния дроб. Противодейства на вредното въздействие на токсините върху черния дроб и спомага за елиминирането им.

Описание на продукта:

Подкрепя имунната система и поддържа нормалното състояние на горните дихателни пътища. Подпомага нормалното функциониране на белите дробове.

 

Особено подходящ за употреба през есенно-зимните месеци. Екстрактът от Андрографис е стандартизиран до 10% андрографолиди, за по-силен имунитет.

 

 

Андрографис 400 mg, 7.1 out of 10 based on 8 ratings

Приложение

Приложение:  Допринася за поддържане на нормалната функция на горните дихателни пътища, на имунната и клетъчната системи.

Забележка:  Да не се използва продължително време. Не се препоръчва при бременност и  кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: По 1 капсула  2 пъти дневно,  за предпочитане с  храна и вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Съдържание
Съдържание: (в 1 капс.) дн. доза
Андрографис екстракт (10% андрографолиди) 300 mg 600 mg
Андрографис 100 mg 200 mg
(стъбло, лист, цвят)

 

Други съставки: растителна капсула, целулоза, силициев двуокис.

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечно продукти, глутен, соя, захар, сол, пшеница, мая.

 

Допълнителна информация

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA, Andrographis

Вносител: Ревита ЕООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Тел:  02/ 9530583;   032/ 641616

www.revita.bg; www.naturesway.com  

Хранителна добавка, 60 V-капсули

Нето тегло:  39.90 g

 

Коментари

  1. Маги

    :

    Имуномодулатор или имуностимулатор ? За употреба при хипотиреоидизъм.

Добавете коментар