Андрографис 400 mg х 60 V капс.
Андрографис 400 mg х 60 V капс.
30.46
BGN
1
По вид

Андрографис 400 mg х 60 V капс.


Настинка и грип
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 1 глас)

30.46лв.

Андрографис 400 mg х 60 V капс. – за подпомагане имунната система.

При отслабена имунна защита. Често повтарящата се простуда, с типично придружаващите я отпадналост, хрема, кашлица и др., е знак, че тялото не е в състояние да изгради силна защитна бариера срещу различните дразнители. Това най-често се дължи на факта, че имунната система не функционира в добър баланс и съответно – не може да ни предпази от настинките, грипа, умората и др. Основните фактори, отговорни за отслабването й включват недостиг на ключови витамини, минерали и антиоксиданти, недостатъчна физическа активност, тютюнопушене, живот в замърсена околна среда и др.

 

Андрографис е източник на стандартизиран екстракт от Andrographis paniculata – билка, високо ценена в аюрведичната медицина и широко използвана за повишаване на имунитета. Тя съдържа редица терапевтични съставки, сред които дитерпенови лактони, фитостероли, флавони и др., отличаващи се със силно антиоксидантно, противовъзпалително, имуностимулиращо, антимикробно, антивирусно и антипаразитно действие. Има сведения, ч е спомощта на Андрографис е предотвратена грипната епидемия в Индия през 1919 г., но сигурни доказателства за това липсват.

 

Андрографис е билков продукт за превенция и допълнителна подкрепа срещу обикновена простуда и грип, възпалено гърло, кашлица, проблеми със синусите и др. Подпомага правилната дейност на горните дихателни пътища.

 

Андрографис има силно антиоксидантно и имуностимулиращо действие. Допринася за извеждането на токсините от тялото и има очистващ ефект върху храносмилателната, дихателната, кръвоносната и пикочната системи.

 

Андрографис стимулира нормалното храносмилане и потока на жлъчката от черния дроб. Противодейства на вредното въздействие на токсините върху черния дроб и спомага за елиминирането им.

Описание на продукта:

Подкрепя имунната система и поддържа нормалното състояние на горните дихателни пътища. Подпомага нормалното функциониране на белите дробове.

 

Особено подходящ за употреба през есенно-зимните месеци. Екстрактът от Андрографис е стандартизиран до 10% андрографолиди, за по-силен имунитет.

 

 

Андрографис 400 mg х 60 V капс., 10.0 out of 10 based on 1 rating

Приложение

Приложение:

Допринася за поддържане на нормалната функция на горните дихателни пътища, на имунната и клетъчната системи.

Забележки:

Да не се използва продължително време. Не се препоръчва при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани Дозировка По 1 капсула 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

 

Съдържание


Съдържание: (в 1 капс.) дн. доза
Екстракт от андрографис 300 mg 600 mg
(стъбло, лист)
10% андрографолиди
Андрографис 100 mg 200 mg
(стъбло, лист, цвят)

Други съставки: Растителна (капсула), целулоза, силициев двуокис.

Допълнителна информация

Производител:

Nature’s Way products, Inc, USA Andrographis 400 mg

Разфасовка:

60 капсули

 

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Андрографис 400 mg х 60 V капс.”