Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

Избрано:

Простате 327 mg x 60 капс.

36.24лв.

Изчерпано количество

Простате 327 mg x 60 капс.

36.24лв.

Изчерпан

Простате 327 mg x 60 капс. – естествен продукт срещу проблеми простата и уринарния тракт

Екстрактът от бета глюкан в комплексната формула на Prostate е изключително ефективен стимулатор с естествен произход, който подкрепя както естествения, така и придобития имунитет. Бета глюканите са мощно подсилващо организма средство.

Изофлавоните също така, укрепват имунната система и са едни от най-мощните антиоксиданти. Действат едновременно като естрогени и като антиестрогени и принадлежат към групата на растителните естрогени.

Екстрактът от червена детелина тонизира гладката мускулатура на кръвоносните пътища и подкрепя кръвоносната система.

Екстрактът от сао палмето допринася за нормалното функциониране на простатата и подкрепя нейните функции.

Цинкът, освен всички положителни свойства, които оказва върху организма, укрепва и имунната система.

Включеният в комплекса калций, по начало необходим за растежа на костите и зъбите, укрепва кръвоносните съдове, поддържа нормалното състояние на сърдечно-съдовата система.

Описание

Екстрактът от бета глюкан в комплексната формула на Prostate е изключително ефективен стимулатор с естествен произход, който подкрепя както естествения, така и придобития имунитет. Бета глюканите са мощно подсилващо организма средство. Изофлавоните също така, укрепват имунната система и са едни от най-мощните антиоксиданти. Действат едновременно като естрогени и като антиестрогени и принадлежат към групата на растителните естрогени. Екстрактът от червена детелина тонизира гладката мускулатура на кръвоносните пътища и подкрепя кръвоносната система. Екстрактът от сао палмето допринася за нормалното функциониране на простатата и подкрепя нейните функции. Цинкът, освен всички положителни свойства, които оказва върху организма, укрепва и имунната система. Включеният в комплекса калций, по начало необходим за растежа на костите и зъбите, укрепва кръвоносните съдове, поддържа нормалното състояние на сърдечно-съдовата система.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Простате 327 mg x 60 капс.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Сподели в социалните мрежи

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
×
×

Cart