×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Безплатна онлайн консултация с дерматолог

Д-р Ивета Петрова

Д-р Ивета Петрова

Лекар - гастроентеролог

Лека-специализант, завършила медицина в Медицински университет – София.
С познания и интереси в областите на вътрешните болести (гастроентерология, ендокринология, ревматология), дерматология и венерология, детско здраве, здравословно хранене.

Задай въпрос

Задайте въпрос

Използвайте формата по-долу за да зададете въпроса си

Въведете вашият е-мейл адрес

Не се обработват запитвания, свързани с предполагаемо наличие на бременност. Това може да се удостовери единствено с тест за ранно установяване на бременност и не може да бъде потвърдено или отхвърлено с онлайн консултация.

При запитвания, свързани с гинекологични оплаквания (със симптоматика дискомфорт, вагинално течение и т.н.) се изпълняват консултации само след предоставени резултати за лабораторни изследвания на влагалищен секрет.

Предлагаме безплатна консултация с лекар и фармацевт по определен медицински казус, профилактика на различни заболявания, разчитане на изследвания, здравословно хранене, препоръка за прием на хранителни добавки.


Изберете категория от падащото меню и напишете ключова дума/фраза в полето, за да видите вече публикувани отговори от нашите консултанти (както е показано на примерите). За да се визуализират резултатите, натиснете лупата или enter. Ако желаете да прочетете всички отговори от категорията, оставете полето празно и кликнете върху лупата.

Съветите и мненията, публикувани в този сайт, се основават на писмената информация, предоставена от потребителите. Поради тази причина, е възможно отговорите понякога да са непълни или неточни и трябва да се приемат ориентировъчно, като не се пренебрегва мнението на клинициста, който Ви познава лично, преглеждал Ви е и Ви лекува. Мненията, споделени от консултантите на www.revita.bg, не заместват преглед, диагностициране и предписване на лечение от лекар.

Заявка за лекар

* Задължителни полета

Изпращане

Вашата заявка беше изпратена успешно!

Продуктът беше успешно добавен в любими.