×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Кудзу

2 продукта

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

В богатия асортимент от естествени терапевтични средства на Ревита ще откриете както познати, така и слабо известни, но изключително полезни растения. Точно такава е и не особено популярната, но много ефективна при редица здравни проблеми билка кудзу.


Какво е кудзу?

Представлява една от най-старите билки с ключово място в древната китайска народна медицина. Продължава да се използва активно и до днес. Самото растение е вид дървесна лоза с изключително масивна коренова система. Именно екстракт от корен на кудзу се използва активно за производството на натурални капки, таблетки и капсули за определени здравни състояния. 

Кудзу


Какви свойства има?

Приложението на тази билка най-често се свързва с борбата срещу зависимостите. Смята се за ефективно помощно средство в терапията за спиране на цигарите, алкохола и някои видове наркотични вещества. Причината е, че растението успокоява нервното напрежение и регулира дейността на нервната система, с което намалява пристъпите на абстиненция. Същевременно, билката намалява количеството натрупани токсини и вредни вещества и носи тонус и енергия на цялото тяло.


Прием и странични ефекти

Тази билка е добре да се приема според указанията на производителя на конкретния продукт и след консултация с лекар. Причината е, че поради неправилна дозировка може да се стигне до хормонален дисбаланс или влошено кръвосъсирване.


Защо да изберете Ревита?

В нашия онлайн магазин ще откриете отлична гама от първокласни продукти с кудзу. При нужда от безплатна консултация, реагираме веднага и ви предоставяме възможност за получаване на експертно мнение от медицинско лице. Разчитайте на нас за бърза и безопасна доставка до всяка точка на страната, както и на отлични цени, съчетани с безупречно качество на всеки наш продукт. 

Продуктът беше успешно добавен в любими.