Search
Филтрирай по...

Алое вера (лист) 550 mg х 100 капс.

Имунна и храносмилателна системи. Защита от оксидативен стрес.

 

3 thoughts on “Алое вера (лист) 550 mg х 100 капс.”

 1. Вергиния

  Много благодаря за бързия отговор.

  Поздрави,

 2. Вергиния

  Здравейте,

  В една статия от този сайт, свързана с описание на алое вера прочетох следното:

  „Ежедневният прием на алое вера поддържа тонуса и предпазва от вирусни инфекции. Чрез него можете да си набавите дневната доза необходими витамини и минерали. Редовното му приемане укрепва имунната система и повишава естествените съпротивителни сили на организма.“
  Поръчах си този продукт под формата на капсули, но съм объркана от предупреждението да не се приема повече от седмица и препоръчителното му редовно използване в гореспоменатата статия. Ще бъда благодарна за Вашия коментар.

  Вергиния

  1. Мария Радоева

   Здравейте,

   Както всички знаем алое вера има редица свойства и качества, полезни за организма. Едно от тях е слабително действие, а по принцип на всеки продукт с подобно действие би трябвало да се опомене, че не бива да се приема повече от 7 дни именно заради този му ефект. Можете да го пиете повече от 7 дни като имуностимулатор без да се притеснявате. Просто ние като вносител е хубаво да го отбележим на опаковката. Ако чувствате засилено слабително действие, можете да починете няколко дни, след което отново да го приемате.

   Поздрави,

   Мария Радоева
   Ревита ООД
   http://www.revita.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top