Search
Филтрирай по...

Огнян Геновски: „Ревита ООД притежава хиляди клиенти и добре развиващ се бизнес, въпреки негативната икономическа ситуация“

Ревита ООДРевита ООД беше представена на страниците на списание Nature’s Focus (списание, издавано от Nature’s Way). Прочетете интервюто, което г-н Огнян Геновски – управител на Ревита ООД – даде за списанието.

 

Разкажете ни за себе си и Вашата организация. Каква е Вашата история с Nature’s Way?

Казвам се Огнян Геновски. През 2007 г. заедно с моя приятел Светлозар Иванов основахме Ревита ООД и така започна нашето партньорство с Nature’s Way. Като търговец на едро и собственик на верига от аптеки, двамата със Светлозар видяхме нуждата от хранителни добавки на българския пазар. Започнахме преговори с много американски производители и скоро получихме отговор от г-н Bryan Hunsaker, представител на Nature’s Way. След няколко по-скоро кратки комуникации, Bryan ни посети в България. През 2007 подписахме договор за изключително представителство и останалото е история.

Сега Ревита ООД притежава хиляди клиенти, които купуват продуктите на Nature’s Way и Enzymatic Therapy, и добре развиващ се бизнес въпреки негативната икономическа ситуация в световен мащаб.

 

Кое е нещото, които бихте искали останалите да знаят за Вашата компания?

Ние сме екип, посветен изцяло на марките Nature’s Way и Enzymatic Therapy в нашата страна.

 

Ревита ООД 2Кой е Вашият най-голям успех?

През 2007 година, Nature’s Way и Enzymatic Therapy бяха абсолютно непознати марки в България. Днес те са два от най-най-популярните брандове в страната. Нашият най-голям успех обаче е, че партньорите, с които започнахме да работим през 2007 г. вече сме приятели!

 

Какво Ви привлече към продуктите, които Nature’s Way предлага?

Когато първоначално стартирахме с хранителни добавки, ние имахме съмнения относно натуралният произход на продуктите. Тревожехме се, че продуктите няма да са ефикасни или биха могли да имат известни странични ефекти. Ние просто не знаехме как продуктите ще бъдат приети на нашия пазар. Факт е, че всъщност никога не е имало за какво да се притесняваме, когато работим с Nature’s Way. Техните продукти са от най-високо качество, напълно безопасни и ефективни!

 

Какви са бъдещите Ви планове?

Нашите планове са прости: да направим Nature’s Way и Enzymatic Therapy най-разпознаваемите марки в България през следващите няколко години!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top