×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
хлорофил - ползи за здравето

 

Хлорофилът е растителният пигмент, който придава зеления цвят на растенията. Именно на него те дължат повечето от лечебните си свойства. С помощта на хлорофила, растенията преработват слънчевата енергия и осъществяват т. нар. процес на фотосинтеза.

 

По отношение на действието му върху човешкото здраве, хлорофилът наподобява функциите на хемоглобина, транспортиращ кислорода към тъканите. Подобно на него, хлорофилът ускорява азотния обмен и увеличава нивото на свързания кислород.

 

 

Резултатите от всички направени до момента изследвания доказват, че хлорофилът е от основно значение за човешкия организъм. Той притежава мощни противовъзполителни свойства, подсилва естествените защитни сили на организма и инхибира развитието на гъбички и бактерии в червата.

 

Съществуват и проучвания, според които хлорофилът притежава пречистващо кръвта действие, нормализира нивата на кръвното налягане, спомага образуването на съединителна тъкан, както и зарастването на открити рани, ерозии и язви.

 

Но не е само това!

Хлорофилът е в състояние да предотврати негативните изменения в ДНК структурите. Той разпознава и унищожава клетките с изменена клетъчна обвивка. Това е от огромно значение, тъй като нашите клетки ежедневно биват увреждани от веществата, предизвикващи окислителни промени в тялото. Следствие от това, се появяват ракови клетки, които ако имунитетът е отслабнал, няма как по друг начин да бъдат елиминирани. Хлорофилът помага на имунитета да унищожи именно онези клетки, при които вече са настъпили генетични изменения.

 

Хлорофлилът притежава и антитоксично действие. Той извежда токсините от организма, поддържа здравословната чревна флора и предпазва тялото от радиационни увреждания. Заедно с това, хлорофилът има дезодориращо действие, като премахва лошите миризми от тялото (включително от изпражненията) и лошия дъх.

 

 

Течният хлорофил се препоръчва основно за хора с отслабена имунна система, както и за онези, които рядко имат досег със слънчева светлина. Приемът му е подходящ при простудни заболявания и възпалителни процеси, както и в случаите на храносмилателни смущения.

 

освежител, освежава и дезодорираТечният хлорофил на американската компания Nature’s Way Хлорофреш (хлорофил на капки), е чудесен избор за всички, които желаят да подсилят имунните функции на организма си, да се пречистят ефективно от токсините, както и да нормализират състоянието на храносмилателната си система.

 

Хлорофреш е изцяло натурален продукт, съдържащ най-висококачественият течен хлорофил, извлечен от листа на черница Morus alba. Продуктът се усвоява лесно и бързо, и действа като ефективен вътрешен детоксикатор, освежител и дезодорант. Приемът му допринася за освобождаването на тялото от токсините, както и за подобряването на тонуса и общото здравословно състояние.

 

Във формулата на Хлорофреш е включено малко количество чист мед, който подсилва благоприятното действие на продукта.

 

Хлорофреш на марката Nature’s Way съдържа концентриран хлорофилин комплекс, който ефективно и бързо неутрализира неприятните миризми от храносмилателния тракт, и дезодорира чревния тракт. Само 25 капки доставят цели 100 mg хлорофил! Продуктът не съдържа алкохол, консерванти или други вредни вещества.

 

Емблематичната компания Nature’s Way е водещ производител на едни от най-предпочитаните в цял свят хранителни и диетични добавки. Всички продукти на марката допринасят за по-здравословния и природосъобразен начин на живот. Nature’s Way е лидер в билковата медицина, както и първият производител на гарантирано натурални продукти!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.