×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
живи витамини

Уникалните по рода си живи витамини се превърнаха в истински хит и за хората от науката, и за обикновените хора за кратко време след тяхната поява на пазара. В началото те породиха известен смут и неразбиране. В последствие обаче учените и практикуващите лекари дадоха повече яснота за това какво точно представляват, как работят и нужни ли са ни изобщо. По обобщените мнения на микробиолози, имунолози и различни медицински експерти е, че в действителност те са много по-ефикасни от класическите сиропи, таблетки и разтворими продукти, съдържащи класически витаминни комплекси. Нека видим защо…


Какво означава терминът „живи витамини“?

Да започнем с това какво означава терминът „витамини“. Той произхожда от две латински думи – „вита“ (живот) и „амине“ (органично вещество с конкретна амино група). Следователно това са всички „незаменими за нашия живот вещества“. Живи обаче са тези, които са активни. Точно затова те и действат. А причината за тяхната ефикасност се крие във факта, че са биоактивни полезни вещества. Затова и практиците в медицината ги определят като „работещи“.


Каква е разликата между живи и обикновени витамини?

Разликата е огромна. Тя е от небето до земята. И се базира на три конкретни фактора:

  • живите витаминни комплекси се разпространяват в течна форма (тя може да е обвита в желатинова капсула), което ги прави по-лесно усвояеми. Техният състав е биоактивен и проявява функциите си максимално бързо.

  • представляват разработка за качествена и балансирана формула, която е нужна за конкретно население (например, за българите тя се определя в наредба № 23 и наредба № 47 на Министерството на здравеопазването на България).

  • предлагат се в подходяща за всички лица дозировка. С други думи, с тях не може да се предозира, те нямат противопоказания, могат да се приемат еднакво от деца, възрастни мъже и жени, а дори пациенти с определени заболявания. Стават ли за диабетици живите витамини? Категорично! По мнения на медицински експерти те са препоръчително не само за диабет, ами при повечето видове хронични заболявания.


За какво и как се приемат живите витамини?

Освен в подкрепа на организма при определени хронични заболявания, витаминен дефицит или намален имунитет, те се препоръчват и в много други случаи. Така например, по отзиви на педиатрите, тези хранителни добавки представляват качествен метод за предпазване на децата от вируси и бактерии, особено в сезона на настинките и грипните заболявания. В същото време, според коментари на диетолози и козметолози, този вид полезни вещества дори ни помагат да поддържаме естествената си красота. Те съдействат за по-лесното отслабване, когато се комбинират с правилния хранителен режим и тренировки. Също така, биоактивните комплекси подобряват състоянието на вашата кожа, коса и нокти. За да постигнат своя терапевтичен, профилактичен и превантивен ефект, е необходимо да спазите препоръката за минимална продължителност на приема. На въпроса колко време се пият живите витамини повечето специалисти отговарят „поне 3 до 6 месеца“.

Живите витамини са част от иновациите и постиженията на новите технологии в съвременната медицина. Те определено са доказателство, че бъдещето на лечението на различни болестни състояния започва и следва да се фокусира с правилната и качествена превенция. За нея безспорно могат да се погрижат модерните биоактивни вещества, които работят по-бързо, по-силно и по-видимо от техните предшественици.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Виктория Дичева
Виктория Дичева е юрист и маркетолог по професия, но автор по душа. Тя е дългогодишен копирайтър с огромен опит в писането на блог, уеб текстове, авторски материали и ревюта. През годините на своя професионален опит пише в различни ниши и сфери. Любими теми, по които работи с удоволствие, са здраве и красота, култура и грижи за детето. Самата тя е майка на момче, любител на природата, книгите и домашната кухня. Мечтае за простички, но ценни неща като щастие за своето семейство и да издаде своя собствена книга. Нещото, което винаги си пожелава наум, е здраве.
Продуктът беше успешно добавен в любими.