×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Учени от Медицинското училище на университета Кейс Уестърн Резерв (Case Western Reserve University School of Medicine) откриха още един онкоген на рака на гърдата. Той е наречен FAM83B, и при наднормена експресия заставя обикновените клетки да са действат като ракови. Както съобщава агенция Business Standart, изследователи под ръководството на доктор Марк Джексън са установили, че онкогенът FAM83B е пряко свързан с възникването на един от най-агресивните подтипове на рака на гърдата. Става дума за така наречения „тройно негативен рак”. Като правило при него се развиват онкогени на голямо количество метастази и смъртността от него е доста значителна дори и в страните с развита медицина.

Откриването на онкогена FAM83B обаче, трябва да даде на учените нови възможности за създаването на лекарство против този вид тумори. „В момента ние се стараем да разработим лекарство, което ще подтиска и блокира функциите на този ген.”, каза доктор Марк Джаксън.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.