×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.



Два от най-успешните брандове от портфолиото на Ревита - Nature’s Way и Natural Factors получиха високо признание за няколко от продуктите си на организирания от Trade Media Group конкурс Mother and Baby Awards 2022.

Mother and Baby Awards се провежда за първи път в България и цели да представи и награди качеството и иновациите на продукти и услуги, постигнати от бизнеса в индустрията на грижата за майката и бебето.  

 

Кои продукти спечелиха първа награда

 


Продуктите са победители в трите категории “най-добри добавки за след раждане“, „най-добър продукт за коса, кожа и нокти“ и „най-добър продукт за имунитет“.

Церемонията по награждаване се състоя на 10-и март в Интер Експо Център, където престижната награда Mother and Baby Awards 2022 бе официално връчена на бранд мениджъра на Nature’s Way - Нина Попова.

 


motherandbaby.co.uk е №1 сред най-авторитетните британски издания, посветени на майчинството и предоставящи актуални и полезни съвети относно всеки аспект от отглеждането на бебета и малки деца.

Продуктите, на които се присъждат годишните награди Mother & Baby Awards биват избирани изключително прецизно на база качество и чистота на включените в състава суровини, ефективност и безопасност.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.