×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Здраве за мозъка
Медицинската гъба лъвска грива подпомага здравето на мозъка

 

Продуктът Super Lion’s Mane на американската компания Mushroom Wisdom, е носител на наградата Back-to-School Essentials на издание Taste For Life за 2021 година.

Наградата Back-to-School Essentials се присъжда на най-качествените хранителни добавки, подходящи за нуждите на ученици и студенти през учебния сезон.

Super Lion’s Mane е избран за най-добър продукт в категорията Хранителни добавки за мозъка и нервната система на Taste For Life.

Ползи от Super Lion’s Mane

Продуктът на Mushroom Wisdom съдържа екстракт от гъбата Лъвска грива (Hericium erinaceus /Yamabushitake), която има дълга история на употреба в традиционната китайска медицина като средство за поддържане на мозъчната функция.

Проучвания показват, че хериценоните и еринацините (биоактивните съединения в плодното тяло и мицела на гъбата Лъвска грива) лесно преминават през кръвно-мозъчната бариера и стимулират образуването на два важни невротрофина - растежен фактор за нерви (NGF) и мозъчен невротрофичен фактор (BDNF), които от своя страна подпомагат производството на неврони и осигуряват поддържането на невронни връзки.

NGF играе важна роля в образуването на миелин – обвивката на нервните клетки, предпазваща ги от увреждания, а BDNF подобрява пластичността на мозъка и устойчивостта на мозъчните клетки срещу стреса и процесите на стареене.

За кого се препоръчва Super Lion’s Mane:

  • ученици и студенти
  • лица, преминаващи през интензивни обучения и курсове, изискващи обработка и запаметяване на огромно количество нова информация

Super Lion’s Mane е подходящ избор и в случаите на психическо изтощение и хронична умора. Продуктът действа като мощен адаптоген, който укрепва нервната система, подобрява способността за преодоляването на стреса, увеличава нивата на енергия и засилва имунните функции.

Допълнителни ползи от Super Lion’s Mane

  • Понижава нивата на холестерола и подпомага сърдечното здраве.
  • Подобрява храносмилането.
  • Облекчава симптомите при язва на стомаха и дванадесетопръстника.

За Mushroom Wisdom

Компания с повече от 30 години опит в разработването на висококачествени екстракти от медицински гъби, отглеждани в екологично чиста среда, в провинция Zhejiang, Китай, без пестициди, хербициди или торове.

Mushroom Wisdom спонсорира множество научни изследвания и работи в сътрудничество с едни от най-престижните университети и медицински центрове в света - Мемориален център по ракови болести Sloan Kettering, Джорджтаунски университет, Нюйоркски медицински колеж, Медицинско училище в Индиана, Университет Shizuoka (Япония), Университет по медицина KURUME (Япония) и др.

Производството на продуктите на Mushroom Wisdom се извършва във фармацевтично GMP сертифицирано предприятие в САЩ, където всички продукти се подлагат на строги лабораторни тестове, гарантиращи качеството, безопасността и автентичния им състав.

Прочетете още по темата:

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.