Витамин С 500 mg (горски плодове) х 90 дъвчащи таблетки

24.95лв.

Витамин С 500 mg (горски плодове) х 90 дъвчащи таблетки – естествен продукт за повишаване на имунитета и поддържане на кости и хрущяли

При отслабен имунитет:

Замърсената околна среда, неправилното хранене, прекомерният прием на медикаменти като антибиотици и др., са фактори, които нарушават нормалното функциониране на имунната система. Всичко това предразполага организма към вирусни и бактериални инфекции, грип, хронична умора и изтощение, и др.

Витамин С (горски плодове) допринася за възстановяването на имунната система, благодарение на което организмът става много по-устойчив срещу атаките на досадните вируси и бактерии.

Витамин С (горски плодове) има общо укрепващо действие и намалява тежестта на симптомите при възпалено гърло, кашлица, хрема и др.

 

При проблеми с венците и зъбите, в резултат от недостиг на витамин С:

Дефицитът на витамин С възпрепятства поддържането на колагена във венците, в резултат от което венците стават по-чувствителни и податливи на бактерии. Това може да доведе до увреждане или загуба на зъбите и други неблагоприятни последствия.

Витамин С (горски плодове) поддържа нормалното състояние на меките тъкани. Подпомага производството на колаген и намалява риска от проблеми с венците и зъбите.

 

При състарена кожа:

Преждевременното кожно стареене е резултат основно от намаленото производство на колаген.

Витамин С (горски плодове) стимулира синтеза на колаген в тялото, благодарение на което състоянието на кожата се подобрява.

Описание

Естествено ароматизиран и подсладен 100% натурален, плодов витамин С за деца и възрастни под формата на дъвчащи таблетки. Витамин С е необходим за нормалното развитие и поддържане на костите, хрущялите и венците.

Оказва ефективна антиоксидантна защита, намалява усещането за умора, подпомага организма при физически или психо-емоционален стрес!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Витамин С 500 mg (горски плодове) х 90 дъвчащи таблетки“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu