Витамин С 500 mg (горски плодове) х 90 дъвчащи таблетки - естествен продукт за повишаване на имунитета и поддържане на кости и хрущяли


Витамин С 500 mg (горски плодове) х 90 дъвчащи таблетки
Витамин С 500 mg (горски плодове) х 90 дъвчащи таблетки
24.95
BGN
1
По вид

Витамин С 500 mg (горски плодове) х 90 дъвчащи таблетки


повишаване на имунитета и поддържане на кости и хрущяли
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 10.0/10 (от 2 гласа)

24.95лв.

Витамин С 500 mg (горски плодове) х 90 дъвчащи таблетки – естествен продукт за повишаване на имунитета и поддържане на кости и хрущяли

При отслабен имунитет:

Замърсената околна среда, неправилното хранене, прекомерният прием на медикаменти като антибиотици и др., са фактори, които нарушават нормалното функциониране на имунната система. Всичко това предразполага организма към вирусни и бактериални инфекции, грип, хронична умора и изтощение, и др.

Витамин С (горски плодове) допринася за възстановяването на имунната система, благодарение на което организмът става много по-устойчив срещу атаките на досадните вируси и бактерии.

Витамин С (горски плодове) има общо укрепващо действие и намалява тежестта на симптомите при възпалено гърло, кашлица, хрема и др.

 

При проблеми с венците и зъбите, в резултат от недостиг на витамин С:

Дефицитът на витамин С възпрепятства поддържането на колагена във венците, в резултат от което венците стават по-чувствителни и податливи на бактерии. Това може да доведе до увреждане или загуба на зъбите и други неблагоприятни последствия.

Витамин С (горски плодове) поддържа нормалното състояние на меките тъкани. Подпомага производството на колаген и намалява риска от проблеми с венците и зъбите.

 

При състарена кожа:

Преждевременното кожно стареене е резултат основно от намаленото производство на колаген.

Витамин С (горски плодове) стимулира синтеза на колаген в тялото, благодарение на което състоянието на кожата се подобрява.

Описание на продукта:

Естествено ароматизиран и подсладен 100% натурален, плодов витамин С за деца и възрастни под формата на дъвчащи таблетки. Витамин С е необходим за нормалното развитие и поддържане на костите, хрущялите и венците.

Оказва ефективна антиоксидантна защита, намалява усещането за умора, подпомага организма при физически или психо-емоционален стрес!

Витамин С 500 mg (горски плодове) х 90 дъвчащи таблетки, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Приложение

Приложение:

Естествено ароматизиран и подсладен, 100% натурален, плодов витамин С за деца и възрастни под формата на дъвчащи таблетки. Продуктът съдържа биофлавоноиди.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дне:вна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани.

Дозировка:

По 1 таблетка дневно.

Съдържание
Съдържание:   (в 1 табл.): дн.доза:
Витамин С(натриев аскорбат/аскорбинова киселина)  500 mg  500 mg
Цитрусови биофлавоноиди 2.8 mg 2,8 mg
Плодове от шипка (Rosa Canina) 2 mg 2 mg

Други съставки: Декстроза , фруктоза, плодови аромати (боровинки, бойсен, малина), растителен магнезиев стеарат (лубрикант), естествен цвят (червено зеле), лимонена киселина, силициев диоксид.

Допълнителна информация

Производител:

Natural Factors, Canada 100% Natural Fruit Chew C 500 mg

Разфасовка:

90 дъвчащи таблетки

Коментари

Все още няма коментари

Напишете коментар за “Витамин С 500 mg (горски плодове) х 90 дъвчащи таблетки”