ХемаГел 5 g гел - eстествен продукт за лечение на кожни рани и кожни инфекции


ХемаГел 5 g гел
ХемаГел 5 g гел
19.95
BGN
1

ХемаГел 5 g гел


лечение на рани и кожни инфекции
VN:F [1.9.22_1171]
Рейтинг: 6.6/10 (от 5 гласа)

19.95лв.

Изчерпан

ХемаГел 5 g гел – eстествен продукт за лечение на кожни рани и кожни инфекции

ХемаГел-за лесно и бързо обработване на рани

ХемаГел предлага уникално решение за лечение както на остри рани като порязвания, одрасквания, изгаряния I и II степен, херпеси  (малки наранявания вкъщи, по време на спортни занимания или игри), така и на хронични рани като варикозни язви, причинени от поражения върху венозната или артериалната система, диабетично стъпало, рани от залежаване, следоперативни рани и други кожни поражения . Изключителните свойства на ХемаГел се подсилват от влажната ранева среда по време на лечението на раната. Постоянната влажност в раната предотвратява образуването на коричка и така ускорява заздравителния процес.

Защо да използвате гелообразната форма за третиране на раната?

ХемаГел, благодарение на свойствата си, при клинични изследвания показва, че:

– по химичен път свързва свободните кислородни радикали, които се образуват по време на възпалителните процеси;

-осигурява оптимално pH в раната и така подпомага заздравяването;

-патентованата гелообразна структура предпазва от последващо дразнение като не пропуска  частиците на гела в раната (без прилепване);

-осигурява влажна ранева среда;

-предпазва от изсушаване и от образуване на коричка;

-притежава абсорбционни свойства и така пречиства замърсените рани;

-намалява болката от раните;

-благоприятства затварянето на рани, които биха оставили белег;

-предотвратява появата на белези при своевременно нанасяне или подобрява вида на потенциалните белези.

Описание на продукта:

ХемаГел-за лесно и бързо обработване на рани ХемаГел предлага уникално решение за лечение както на остри рани като порязвания, одрасквания, изгаряния I и II степен, херпеси (малки наранявания вкъщи, по време на спортни занимания или игри), така и на хронични рани като варикозни язви, причинени от поражения върху венозната или артериалната система, диабетично стъпало, рани от залежаване, следоперативни рани и други кожни поражения . Изключителните свойства на ХемаГел се подсилват от влажната ранева среда по време на лечението на раната. Постоянната влажност в раната предотвратява образуването на коричка и така ускорява заздравителния процес. Защо да използвате гелообразната форма за третиране на раната? ХемаГел, благодарение на свойствата си, при клинични изследвания показва, че: – по химичен път свързва свободните кислородни радикали, които се образуват по време на възпалителните процеси; -осигурява оптимално pH в раната и така подпомага заздравяването; -патентованата гелообразна структура предпазва от последващо дразнение като не пропуска частиците на гела в раната (без прилепване); -осигурява влажна ранева среда; -предпазва от изсушаване и от образуване на коричка; -притежава абсорбционни свойства и така пречиства замърсените рани; -намалява болката от раните; -благоприятства затварянето на рани, които биха оставили белег; -предотвратява появата на белези при своевременно нанасяне или подобрява вида на потенциалните белези.

ХемаГел 5 g гел, 6.6 out of 10 based on 5 ratings

Приложение

Приложение:

Уникалният състав на ХемаГел прави възможно химическото свързване на свободните радикали, които се появяват по време на различни възпалителни процеси. Продуктът притежава изключително висока абсорбция на течности, в това число секрет, гной или кръв от раната, което подобрява и значително ускорява заздравителните процеси в раната.

Забележки:

Само за външна употреба.

Странични ефекти:

При употребата на ХемаГел не са били наблюдавани странични ефекти като алергии, задълбочаване на болката, или каквито и да е други противопоказания. Не е сигнал за проблем, ако има леко кожно раздразнение (например лек сърбеж), появяващ се при хора с повишена чувствителност.

Дозировка:

Моля, преди употреба, прочетете внимателно листовката, приложена в опаковката.

Съдържание

Съдържание:

ХемаГел е хидрофилен метакрилатен гел на базата на мрежовиден кополимер 2-хидроксиетилметакрилат, съдържащ полимерно свързани и стерично защитени амино групи. Той е разработен от Института по Макромолекулярна химия към Академията на науките в Чешка Република.

Допълнителна информация

Производител:

WAKE spol. s.r.o., Чехия HemaGel

Разфасовка:

Туба 5 г

Коментари

  1. Рада

    :

    Жалко, че не се внася редовно и не се предлага от „масовите“ аптеки. Освен това, много по-изгодна е разфасовката от 30 грама. Препаратът е добър, изпробвахме го върху дълбока декубитална рана на петата, в етапа на зарастване.

Добавете коментар