Примадофилус Кидс Портокал 3 млрд. активни пробиотици

18.81лв.

Примадофилус Кидс Портокал 3 млрд. активни пробиотици – естествен продукт за повишаване на имунитета и подпомагане на храносмилането при деца.

Предназначен за деца между 2 и 12 години. Базисен пробиотик в първите години на съзнателния живот. Всяка дъвчаща таблетка съдържа 3 милиарда CFU (колония-образуващи единици) на Lactobacillus rhamnosus (рамнозус), L. acidophilus (ацидофилус) и Bifidobacterium longum (лонгум). Със страхотен вкус на портокал!

 

-Допринася за поддържане баланса на чревната микрофлора

-Възпира растежа на патогенните бактерии

-Насърчава нормалните процеси на храносмилане и абсорбцията на полезните вещества от храната

-Подпомага чревната перисталтика и облекчава състоянието при запек и подуване на корема

-Отличен профилактикум срещу стомашно-чревните инфекции, от които децата страдат толкова често през летните месеци и предаващи се чрез замърсени ръце, замърсени питейни източници, и др. Посещенията на море или басейн също са предпоставка за развитие на такива инфекции, но превантивният прием на ефективен пробиотик ограничава тези рискове.

-Може да се приема и с цел профилактика на хранителни токсикоинфекции, развили се вследствие прием на хранителни продукти, в които има патогенни бактерии.

-Нормализира изхождането при диария

-Препоръчва се по време и след прием на антибиотици

-Допринася за поддържане на нормална имунна функция

 

 

Описание

Рамнозус е нормален обитател на чревната лигавица. Той потиска адхезията на патогените към чревната стена и синтезира млечна киселина, която възпрепятства развитието им. Той е най-сигурното средство за потискане на ванкомицин-резистентните щамове на Enterococcus.

 

Инхибира проявите на някои хранителни алергии, например към фъстъци (често присъстващи в захарните изделия, които децата често консумират).

 

Ацидофилус също е част от полезната микрофлора. Той има ценното свойство да метаболизира лактозата до млечна киселина, което предотвратява проявите на лактозна непоносимост у децата, чиято диета често е богата на млечни продукти. Има потискащо действие спрямо Eschericia coli и антиадхезивно срещу много други патогени. Допринася за забавяне абсорбцията на простите захари, което е отлична превенция срещу метаболитните претоварвания и покачването на теглото.

 

Лонгум е един от първите пробиотици, заселващи чревния тракт на новородените и малките деца. Облекчава работата на черния дроб, а и подпомага изграждането на структурните протеини на бързо нарастващите тъкани и органи.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Примадофилус Кидс Портокал 3 млрд. активни пробиотици“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Menu