Search
Филтрирай по...

Коя билка освобождава черния дроб от всички отрови?

Черен дроб

Огромна част от съвременните изследвания, проведени върху действието на млечния бодил показват, че той е отлично средство за преработване на токсините, които непрекъснато атакуват организма.

Най-модерните практики в лечението на редица заболявания все по-често използват екстракта от млечен бодил срещу интоксикация, включително в резултат от прекомерен прием на алкохол или медикаменти, неправилно хранене, системно преяждане и затлъстяване, и др.

Множество лабораторни изследвания и клинични проучвания доказват, че млечният бодил (или т. нар. магарешки трън) значително намалява симптомите дори при най-тежките чернодробни заболявания и очиства храносмилателния тракт от натрупаните отрови.

Биологично активният компонент в състава на млечния бодил, е силимаринът, известен с безупречния си, силно лечебен ефект върху черния дроб. В Германия силимаринът е често препоръчван от лекарите в лечението на цироза, хронични възпалителни заболявания или токсични увреждания на черния дроб. Допълнителен бонус е, че силимаринът много рядко взаимодейства с лекарства или други естествени средства, няма странични ефекти и противопоказания. Макар че е ефективен и срещу всевъзможни нарушения в храносмилането, екстрактът оъ млечен бодил е най-силен в лечението на болести и увреждания на черния дроб.

 

Доверете се на най-мощния, 100% натурален екстракт от млечен бодил – доказано канадско качество и сигурен ефект!

Млечен бодил 250 mg x 90 капсули е оригинален канадски продукт на компания Natural Factors, производител №1 на хранителни добавки в Канада и носител на награда от Канадската Асоциация за здравословни храни (CHFA) за високи постижения в сферата на здравословните храни. Natural Factors разполага с 2000 декара земеделска земя в Okanagan Valley, Британска Колумбия. В плантациите се отглежда огромно разнообразие от organic растения, които се използват за научни изследвания и суровини за продуктите. В производството на натуралните си формули, компанията използва уникалната технология The EnviroSimplex ™, при която няма химикали и разтворители. Благодарение на нея концентрацията на билковите и плодовите екстракти е допълнително подсилена, а биологично активните вещества са 100% запазени.

Всяка капсула от Млечен бодил съдържа 150 mg екстракт от млечен бодил, който е източник на цели 80% силимарин – оптималното количество, необходимо за възстановяване на черния дроб и поддържане на функциите му. Добавените екстракти от глухарче и куркума, които също имат мощни очистващи свойства, допълнително подсилват и ускоряват действието на екстракта от млечен бодил. Млечен бодил е част от специалната билкова серия на Natural Factors HerbalFactors, която използва първокласни билкови екстракти.

 

  • Първокласна формула, комбинираща екстракт от млечен бодил и други хепатопротективни екстракти от куркума и глухарче!
  • Съдържа само чисти, сурови екстракти от растения!
  • Не съдържа пестициди, разтворители и други примеси!
  • Притежава мощна антиоксидантна и противовъзпалителна активност!

Как действа Млечен бодил 250 mg x 90 капсули?

-Насърчава процесите на детоксикация в черния дроб;

-Подпомага храносмилането и дейността на жлъчния мехур;

-Подпомага основното лечение при тежки чернодробни заболявания като хепатит и цироза;

-Има чудесно въздействие в случаите на затлъстяване и наднормено тегло, особено при спазване на специален хранителен режим

 

Кога се препоръчва приемът на Млечен бодил?

-При системен прием на алкохол;

-При прием на тежки лекарства, които увреждат черния дроб;

-При хелатит, цироза, жълтеница или други чернодробни заболявания (като допълващо основното лечение средство);

-При ежедневна работа в токсична среда;

-При затлъстяване и наднормено тегло, като част от специалния режим за отслабване, включващ здравословни храни и повече физическа активност;

-При кожни възпаления, особено акне, чувствителна кожа, псориазис и др.

– С цел превантивна защита на черния дроб и поддържането му в добра форма, дори при напълно здрави хора.

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top