Search
Филтрирай по...

С Ултимат либидо мъжете могат, а жените искат още!

Ерекция

Много от мъжете  над 30-годишна възраст се сблъскват с инвалидизиращите последствия от недостатъчното производство на тестостерон, което предизвиква отслабване на ерекцията и редица сексуални проблеми.

 

Но добрият сексуален живот е много повече от сполучлива ерекция. Той е комбинация от множество фактори като способност за достигане на достатъчно силна възбуда (силен сексуален сигнал), максимално удовлетворяващи оргазми и т.н.

 

За да постигнат тези ефекти, много от мъжете със сексуални проблеми се обръщат към химичните сексуални стимулатори, които носят редица рискове не само за здравето, но и за живота… Практиката показва, че в много от случаите тежките сексуални стимулатори предизвикват замъглено зрение, зачервяване, главоболие, нарушения в храносмилането, непоносимост към светлина и др. Високите дози и честата употреба на тези медикаменти могат да доведат до много по-сериозни странични ефекти, включително загуба на слуха, камерна аритмия, инфаркт на миокарда, инсулт, състояние на постоянна ерекция (приапизъм), загуба на слуха и др.

 

Ултимат либидо мъжете – естествен стимулатор на мъжката сила!

Ултимат либидо (Ultimate Libido™) е натурален продукт на билкова основа, който насърчава сексуалното желание и допринася за подобряване на сексуалните способности при мъже с нарушено либидо. Билковите екстракти в Ултимат либидо са естествени афродизиаци, осигуряващи мощна подкрепа за сексуалния живот на мъжа, така че той да се чувства сигурен в своята мъжественост.

– Тонгкат али/Tongkat Ali (Малайзийски женшен) 1000:1 екстракт. Малайзийският женшен притежава доказани и документирани от науката афродизиачни ефекти. Приемът му значително забавя общите процеси на стареене при мъжете и подобрява сексуалната активност.

-Епимедиум 40:1 Екстракт. Известен е още като „разгонен козел” и традиционно се използва в китайската медицина като естествено средство за възстановяване на мъжката сексуална функция и либидото. Доказано насърчава сексуалното желание и издръжливостта.

 Дамяна (лист). Естествен афродизиак, който доказано увеличава сексуалната активност.

– Цинк. Изключително важен за мъжете минерал, с ключово отношение към здравето на простатата и либидото.

-BioPerine®  Черен пипер /Piper nigrum/, екстракт 50:1 стандартизиран до 95 % пиперин (плод). Подобрява усвояването на останалите съставки.

 

Растителните екстракти в продукта действат в страхотен синхрон, осигуряващ максимална ефикасност и 100% безопасно действие по отношение на мъжкото сексуално здраве!

 

Защо точно тази комбинация от билки + цинк и кои са нейните предимства?

Съставките в Ултимат либидо са подбрани както по вид, така и по количество, на база синергичния им ефект и широкоспектърното въздействие върху мъжката репродуктивна система, при което няма риск от странични ефекти. Формулата съчетава андрогенен и (гонадотропен) въздействащ върху половите жлези агент с инхибитор на фосфодиестераза-5,  невропротектор, антиоксидант, природен анксиолитик (премахващ нервното напрежение) и биоенхансер, заедно с важния минерал цинк, който е кофактор на ензими, свързани с нормалното функциониране на простатната жлеза.

С настоящия състав в организма постъпват едновременно четири афродизиачни екстракта, които имат различен механизъм на действие: тонгкат али (83 мг) стимулира синтеза и засилва отделянето на тестостерон, епимедиум (84 мг) разширява кръвоносните съдове в гениталната област и засилва отделянето на азотен окис, дамиана (50 мг) понижава стреса и изостря чувствителността, а Bioperine (0.83 мг) подобрява бионаличността на останалите и намалява вероятността от странични, хиперандрогенни ефекти. Сред стандартните средства за лечение на еректилна дисфункция не съществува продукт с толкова многостранно действие.

За епимедиума е установен ергогенен ефект (повишаващ активността и запасите от енергия), което е особено важно за „мъжките афродизиаци” заради преобладаващата активна роля на мъжа при половия акт. Предразполагащият ефект на дамиана е балансиран така, че мъжът да не се отпуска и уморява лесно.

Дневното количество цинк, средно необходимо за възрастен мъж е около 10-11 мг. Трикратният прием на Ултимат Либидо доставя 9.9 мг дневно, но предвид хелираната му форма (комплекс с хидролизиран протеин, който значително увеличава бионаличността), нуждите на организма са дори леко надхвърлени, без това да води до токсичност. Пиперинът увеличава абсорбцията на цинка и гарантира усвояването му.

Как точно действа Ултимат либидо?

Дефицитът на тестостерон е все по-често срещан у мъжете над 30-годишна възраст. Проблемът е сериозен, защото с времето води до намалено желание за секс и все по-редки и слаби ерекции, загуба на мускулна маса и сила, и липса на енергия.

Комбинацията от природни съставки в Ултимат либидо допринася за повишаване на естественото производство на тестостерон в организма, без да влияе негативно върху клетките, отговорни за производството на тестостерон.

За разлика от анаболните стероиди, които могат да накарат клетките, отговорни за производството на тестостерон да спрат да произвеждат тестостерон, Ултимейт либидо няма да доведе до намаляване производството на тестостерон!

 

Ултимат либидо:

-Регулира нивата на тестостерона, стимулира либидото и нормалната ерекция.

-Има мек “Виагро-подобен” ефект – инхибира ензима, възпрепятстващ притока на кръв към артериите на пениса.

-Отпуска централната нервна система.

-Подпомага поддържане на нормалното производство на сперматозоиди.

 

Вие питате, ние отговаряме!

-Колко време може да се приема Ултимат либидо  и кога да очаквате осезаеми резултати?

Продуктът е предназначен за ежедневен прием. Препоръчителните дневни дози са 3 капсули дневно. Можете да приемате около 3 месеца, след което да направите почивка от 1 седмица преди следващия прием. За постигане на желания ефект, са необходими около 2-3 седмици.

 

-Защо Ултимат либидо  не работи толкова бързо, колкото тежките сексуални стимуланти?

Ултимат либидо не е лекарствен продукт, а хранителна добавка и съответно се изисква известно време, за да може да прояви действието си. Необходими са от 2 до 3 седмици, за да могат съставките в продукта да редуцират нивата на протеин, наречен SHBG (секс-хормон-свързващ глобулин), който се свързва с тестостерона и прави невъзможна взаимодействието му с клетъчните рецептори.

 

-Може ли Ултимат либидо  да помогне срещу преждевременната еякулация?

Да, защото екстрактът от Tongkat Ali доказано противдейства при еректилна дисфункция и преждевременна еякулация. Нещо повече – осезаем ефект има само няколко часа след приема.

 

-Има ли в Ултимат либидо  ГМО и глутен?

Формулата на Ултимат либидо  НЕ съдържа генетично модифицирани организми!

 

-Може ли да се приема Ултимат либидо в случаите на уголемена простата?

Ако имате диагностицирани негативни промени в състоянието на простатата, то трябва да получите одобрение от медицинско лице, преди да приемате каквито и да било продукти за увеличаване синтеза на тестостерон. Изследванията показват, че тестостеронът действително е важен за здравословното функциониране на простатата, но все пак в тези случаи консултацията със специалист е от значение.

 

-Каква точно е ролята на Bioperine в Ултимат либидо?

Bioperine представлява стандартизиран екстракт от черен пипер, източник на 95%. Използва се за увеличаване бионаличността на хранителните вещества в различни натурални продукти. Bioperine е единственият източник от пиперин, преминал през клинични проучвания, чиито безопасност и ефикасност са подкрепени от научни изследвания в САЩ. Много хора имат затруднения с абсорбцията на хранителните вещества в натуралните продукти. Но Bioperine – екстрактът от черен пипер в Ултимат либидо™, дава сигурна гаранция за това, че съставките действително се усвояват максимално от тялото и съответно – действат осезаемо върху проблема.

 

-Какво указва означението NPN, което може да се види на опаковката на Ултимат либидо?

Natural Product Number (NPN) номерът означава, че продуктът е оценен като безопасен, ефективен и с високо качество от Health Canada. Оначението NPN плюс осем-цифрен номер винаги показва, че продуктът е лицензиран от Health Canada. Health Canada е Федералния отдел на Канада, чиято дейност е свързана с поддържане и подобряване здравето на населението, като същевременно се отчитат индивидуалните възможности и обстоятелства.

 

Ултимат либидое продукт на Factors Group, произведен е във фармацевтично-лицензирано предприятие, отговарящо на стандарта GMP (Добри производствени практики) и сертифицирано от Health Canada.

Прием: По 1 капсула 3 пъти дневно с храна, няколко часа преди или след приема на други лекарства, или както е указано от Вашия лекар. Консултирайте се с медицинско лице при прием над 12 седмици.

Оригинален продукт на Natural Factors, Canada. Вносител: Гео Нутришън ЕООД. За повече въпроси, се обадете на тел.: 02/9530583 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top