×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

И понеже е краят на годината- времето на класациите и победителите, бихме искали да ви запознаем с нашите победили, а именно брандовете, които заслужиха най-много вашето доверие. Ще ви споделим и малко информация за тях, за да сте наясно откъде и какво купувате и да ви покажем, че ние винаги сме избирали качествени продукти за вас

Тази година победител в нашата класация е „отборът“ на Nature’s Way

Това е най-предпочитаната марка от вас, нашите клиенти и читатели. Nature’s Way e първата компания преработваща билки, която притежава съоръжение клас OTC, както и модерно фармацевтично-лицензирано предприятие, отговарящо на стандарт GMP (Добри производствени практики). Nature’s Way e първият производител на гарантирано натурални продукти и първият билков бранд, чиито билкови продукти са удостоени с престижните сертификати Non-GMO и TRU-ID™, гарантиращи чистотата на състава на суровините. При валидираните с TRU-ID билкови екстракти ви се гарантира, че билките, описани на етикетите, действително съответстват на съдържанието. Печатът на Non-GMO Project върху продуктите, ги удостоверява, че са произведени съобразно изискванията за избягване на ГМО. Nature’s Way e и първата компания за хранителни добавки, която използва двойно обезопасена капачка и рециклирани бутилки.

На второ място са Natural Factors

Те са сред най големите производители на хранителни добавки в Северна Америка. Компанията е основана още през 50-те години на миналия век. Natural Factors създават продукти, които съдържат биологично активни, ефективни и 100% безопасни съставки с гарантирано благотворно въздействие върху организма. Органичните ферми на Natural Factors се славят с уникална почва, наторявана само с органични торове. Те разполагат със собствено биологично земеделие и упражняват пълен контрол върху подбора на семена. Използват единствено нехибридни семена, без ГМО. Работят с признати лекари, учени, специалисти и експерти в своите области. Сертификатът ISURA е гаранция, че продуктите на Natural Factors не съдържат ГМО и са напълно безопасни, чисти и с висок лечебен потенциал. Интересно е да споменем и за The EnviroSimplex™ - това е специална технология за оптимизиране концентрацията на плодовите и растителните екстракти. Пресните плодове, зеленчуци и билки се сушат под вакуум за кратки периоди, на много ниска температура и при специални условия. Тази техника на екстракция отделя активните вещества, като запазва биологично активните форми.

Добавките на Artesania Agricola се нареждат на трето място по продажби тази година в сайта ни

Малцина знаят повече за компанията, затова ще ви споделим, че тя е испанска и е с дългогодишен опит в производството на висок клас диетични добавки - билкови екстракти, растителни масла, цветни есенции, витамини и минерали. Всички продукти на Artesania Agricola се произвеждат в Испания от суровини с гарантирано качество. Прецизно се контролира всеки етап от производството им, за да се гарантира тяхната безопасност и ефикасност. Компанията залага на научноизследователска и развойна дейност с цел непрестанно усъвършенстване на производствения процес и подобряване качеството на продуктите.

Double Wood печели 4-тото място, като едно от най-доверените имена в бизнеса, както от лекари, така и от ентусиасти на хранителни добавки

Всеки от техните продукти се поддържа с резултати от тестване на качеството и ефикасността, а цената им е дори ниска за този клас продукти. Независимо дали става дума за управление на стреса, за укрепване на имунната система или да изострите фокуса си, да върнете часовника назад или да се погрижите за здравословно състояние, можете да разчитате на този бранд, който се основава главно на традицията за надеждна, лесно достъпна поддръжка на клиентите. Double Wood Supplements е основана от братята близнаци Рийс и Евън Ууд през 2013 г. с единствената цел да пусне на пазара в САЩ революционната добавка за предотвратяване на махмурлук Dihydromyricetin. Оттогава значително разширява своята продуктова линия, за да включи широка гама от нишови добавки, предназначени за здравето на мозъка, против стареене, имунна подкрепа и др. Като предлага чисти добавки с една съставка, подкрепени от публично достъпни сертификати за анализ и тестове от трети страни, Double Wood Supplements бързо си спечелва репутацията на доставчик на едни от най-висококачествените и ефективни добавки на пазара дори тук, в нашата страна.

Като компания, притежавана и управлявана от Канада от 1948 г., Webber Naturals произвежда естествени витамини, минерали и добавки в Британска Колумбия, Канада

В нашия сайт този бранд заема пето място по продажби, отличавайки се със строго тестване на всяка партида от продуктите им. Продукти, които също са сертифицирани без ГМО и са направени от чисти, безопасни съставки с естествен произход и с помощта на местно отгледани съставки. Webber Naturals формулират, произвеждат и тестват всичко в Канада- от суровините до готовите продукти относно качество, чистота и ефикасност. Тук се обръща огромно внимание на всеки детайл, за да се постави на пиедестал здравето на хората.

Сред останалите брандове, които избирахте най-често през годината бяха Life Extension, Vegavero, Ekamedica, Barbel Drexel и Family Mary

И петте компании могат да се похвалят с много високо качество, като Vegavero например разчита изключително на вегански продукти, на много нови иновативни продукти, както и на много строг контрол върху качеството. Ekamedica от 2001 година се занимава с с производство и дистрибуция на природни препарати: хранителни добавки под формата на сокове, хапчета, хранителни продукти със специално предназначение и козметика. Имат над 250 продукта и се славят с изключително високо качество. И накрая ще споменем и  Famille Mary, която от 2015 година инвестира в изследвания за нивата на антиоксидантите в органичното пчелно млечице. Всички пчелни млечица Famille Mary са сертифицирани като „Обща антиоксидантна сила“. Освен това, всяка партида се анализира за витамини и минерали от научната френска лаборатория Eurofins. Tака че, ако сте сред почитателите на пчелния мед, акациевия мед или пък на зеления прополис, за чиито ползи скоро ви информирахме, спрете се на тази марка и няма да съжалявате.

Това бяха нашите най-добри и предпочитани брандове, за които вие споделихте най-много положителни отзиви. А от нас обичайното обещание- да ви предлагаме и занапред най-добрите добавки от най-добрите марки, за да бъдете енергични и здрави и през новата 2024 година!

Разгледайте продуктите от топ марките в revita.bg тук

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мая Долапчиева

Казвам се Мая Долапчиева и съм копирайтър (завършила география и журналистика в СУ ‚,Св. Климент Охридски“).

В последните години се изявявам и като учител, макар и да нямам завършена педагогика.

Имам дългогодишен опит в копирайтинга и съставянето на текстове, които винаги се старая да бъдат интересни, представящи необходимата информация и лесно „смилаеми“. За мен е както работа, така и удоволствие да пиша. Поради тази причина се надявам, че някъде във времето ще мога да се похваля и със собствена книга.

Много обичам децата и съм посветила не малка част от живота си на тях. Имам опит с малчугани на възраст 4-10 години. Обичам да им помагам и да им показвам, че научаването на нови неща може да бъде много интересно и полезно. Покрай тях и дъщеря ми, започнах доста да се интересувам и от здравословно хранене, за което съм писала не веднъж.

Смятам, че тялото ни е храм, който, ако не пазим, бързо ще бъде ‚обсаден‘ от неразположения и болести, от които никой не се нуждае. Вкъщи винаги се старая да приготвям здравословна храна и много рядко прекалявам с вредната такава. З

ащото животът е прекрасен и можем да му се радваме на 100% само, когато сме здрави!

Затова и винаги преди всичко, си пожелавам здраве за мен и близките ми.

Продуктът беше успешно добавен в любими.