×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Понеже често „говорим“ за стареенето на клетките и търсим ефективни начини да го забавим, няма как да пропуснем да ви споделим и най-новото по темата

Cepham, доставчик на съставки, специализиран в аюрведични хранителни добавки, разширява своята линия за здравословно стареене, за да включи две нови съставки, насочени към изчистване на стареещите клетки. Продуктите на Cepham за устойчиво стареене ще са насочени към митохондриално, метаболитно и клетъчно стареене, неврозащита, стареене на кожата и косата, здраве на микробиома, стабилност на ДНК и смекчаване на редица маркери за клетъчно стареене като съкращаване на теломерите, клетъчно сигнализиране и автофагия.

Какво представляват сенолитиците?

Сенолитиците са съединения, предназначени да насочват и елиминират стареещите клетки от тялото, да насърчават регенерацията на тъканите и да намаляват възпалението. Решението на Cepham да включи сенолитици в своите предложения за съставки за устойчиво стареене отразява ангажимента на компанията да доставя достъпни, висококачествени, базирани на доказателства и безопасни съставки на клиентите. Сенолитичните агенти, избрани от Cepham, са преминали строги тестове, за да се гарантира, че отговарят на най-високите стандарти за безопасност и ефикасност.

В очакване на резултати от проучвания

Новите продукти на растителна основа ще бъдат вдъхновени от принципите на Аюрведа и традиционната китайска медицина (ТКМ). Компанията ще изследва задълбочено съставките си на клетъчно и молекулярно ниво, ще гарантира безопасността при проучвания върху животни и ще потвърди ефикасността при клинични изпитвания при хора, като планира да публикува резултатите от текущите си изследвания през следващите месеци.

Все повече анти-ейджинг продукти в бъдеще

Тъй като значението на стареенето като проблем за здравето нараства, се очаква и нарастване на броя на компаниите, които навлизат или разширяват своите предложения в продукти за здравословно стареене.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мая Долапчиева

Казвам се Мая Долапчиева и съм копирайтър (завършила география и журналистика в СУ ‚,Св. Климент Охридски“).

В последните години се изявявам и като учител, макар и да нямам завършена педагогика.

Имам дългогодишен опит в копирайтинга и съставянето на текстове, които винаги се старая да бъдат интересни, представящи необходимата информация и лесно „смилаеми“. За мен е както работа, така и удоволствие да пиша. Поради тази причина се надявам, че някъде във времето ще мога да се похваля и със собствена книга.

Много обичам децата и съм посветила не малка част от живота си на тях. Имам опит с малчугани на възраст 4-10 години. Обичам да им помагам и да им показвам, че научаването на нови неща може да бъде много интересно и полезно. Покрай тях и дъщеря ми, започнах доста да се интересувам и от здравословно хранене, за което съм писала не веднъж.

Смятам, че тялото ни е храм, който, ако не пазим, бързо ще бъде ‚обсаден‘ от неразположения и болести, от които никой не се нуждае. Вкъщи винаги се старая да приготвям здравословна храна и много рядко прекалявам с вредната такава. З

ащото животът е прекрасен и можем да му се радваме на 100% само, когато сме здрави!

Затова и винаги преди всичко, си пожелавам здраве за мен и близките ми.

Продуктът беше успешно добавен в любими.