×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Сминдух за повече сексИмате проблеми в леглото... все нещо не се получава и вече се чудите къде изчезна страстта? Не бързайте към аптеката за малко виагра. Може би има по-лесен и природен начин да възвърнете сексуалното желание. Австралийски учени са категорични, че сминдухът е един от най-добрите природни афродизиаци. Той може дори да измести кърито от първото място. Резултатите от проучването сочат, че мъже, които вземат екстракт от сминдух два пъти дневно са ненаситни в леглото. Растението повишава либидото и удоволствието от сексуалния акт. В тестовете участвали 150 мъже между 25 и 52 години. Всеки ден в продължение на шест седмици те трябвало да вземат по две таблетки екстракт от сминдух. В края на експеримента учените установили, че либидото на доброволците скочило с 25%.  „Все още не може да се каже каква е причината за силния ефект от сминдуха върху сексуалното желание на мъжете. Най-вероятно растението съдържа съединения, които влияят върху нивата на половите хормони”, се казва в доклада на изследователите.
В миналото родилки използвали сминдух, за да увеличат количеството на кърмата си. Установено е, че 24 до 72 часа след приема на билката производството на кърма се увеличава. Растението помага и при артрит, намалява нивото на холестерола и понижава риска от диабет.

Ревита Ви препоръчва

Сминдух (семена)

Вижте всички продукти съдържащи Сминдух

Прочетете още:

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.