×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Чистото и нерафинирано кокосово масло е една от най-полезните мазнини и има редица преимущества – изключително полезно е за здравето и служи за разкрасяване; можете да го добавяте към любимите си ястия, за да се превърнат те в истински полезна и пълноценна храна.

Съставът на кокосовото масло включва 90% сурова наситена мазнина, която всъщност представлява средноверижни мастни киселини. Те поддържат здравето на имунната система, благоприятстват състоянието на кожата и доставят необходимите сила и енергия на организма. Кокосовото масло е най-богатият източник на лауриновата, изключително полезна за човека, киселина.

Съществуват няколко вида кокосово масло, но най-полезно и ценно е нерафинираното, получено чрез студено пресоване на изсушените кокосови ядки, без оцветители, хидрогенирани мазнини и хексан.

Приложенията на кокосовото масло са многобройни. То притежава антивирусни и противогъбични свойства, и се бори доста успешно с паразитите, причиняващи стомашно разстройство и храносмилателни проблеми. Според нови изследвания, може да спре дори размножаването на кариесните бактерии; предпазва зъбите и от разрушаване, тъй като унищожава структурата на опасните бактерии Streptococcus mutans. Кокосовото масло поддържа здравето на сърдечносъдовата система, тъй като понижава нивата на „лошия” холестерол и едновременно с това, увеличава „добрия”. Приемът на така ценното масло помага в свалянето на излишните килограми, без да повлиява мускулната маса. Идеално е за нанасяне по цялото тяло, особено посредством масаж, защото има охлаждащ ефект, тушира болката в ставите и мускулите, и отпуска тялото.

Кокосовото масло се използва доста успешно и като козметично средство за разкрасяване. Редовно нанасяно върху кожата или в косата, може да има страхотен ефект върху техния външен вид и здраве. То попива много бързо и лесно, без да оставя мазни следи. Кокосовото масло „заключва” влагата в кожата и я оставя напълно хидратирана, затова използвано вместо крем за лице, е полезно и ефективно. Притежава мощен antiaging ефект, а редовната му употреба ще изглади участъците на първите появили се бръчки. Може да се добавя към различни домашни маски за коса или да се нанася самостоятелно в корените и по цялата дължина – действието му е мигновено и след около час косата вече е готова за измиване.

Друго интересно и супер ефикасно приложение на кокосовото масло, е неговата употреба вместо слънцезащитен крем. То предпазва кожата от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи по съвсем естествен начин. Използвано след плаж пък, оставя кожата гладка, мека и супер хидратирана. Употребата на кокосово масло вместо лосион за тяло, би била много полезна за бременните жени, тъй като заличава трайно цепнатините по кожата.

Кокосовото масло може да играе ролята на едно от най-добрите избелващи зъбния емайл средства – ако зъбите се измиват с него няколко пъти седмично, не след дълго ще забележите, че зъбите ви са станали значително по-бели.

Масажен лосион, крем за лице, балсам за устни, паста за зъби, балсам за коса, плажно масло или лосион за след слънце, добавка в различни ястия и салати – кокосовото масло може да намери естествено и изключително ценно приложение както като разкрасително средство, така и като поддържаща здравето добавка.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.