Search
Филтрирай по...

Alive! мултивитамини за деца – защото обичаме детето си!

Мултивитамини

Животът на децата често е натоварен – детска градина, училище, спорт… Много от малчуганите не се хранят добре и не приемат в достатъчни количества хранителните вещества, от които организмът има нужда. И точно като възрастните се налага да приемат добавки, за да сме сигурни, че няма да им липсва нищо. Но как да разберем кои са най-добрите мултивитамини за нашето дете?

Съдържанието е царят!
Съдържанието е най-важното, за което трябва да внимаваме. Изберете мултивитамини, които са специално създадени, за да посрещнат нуждите на растящия организъм. Витамин С и витамин D са от съществено значение за здравината на костите и силната имунна система. Калцият, витамин В-комплексът, витамин Е също са от изключителна важност за здравето на детето.

От ключово значение е и съдържанието на плодове и зеленчуци. Всички знаем колко са полезни, но, за съжаление, е почти невъзможно децата да приемат необходимото количество и разнообразие всеки ден.

Искам да е вкусно!
Да накарате детето да пие витамини не е лесна работа. Затова е важно те да са вкусни. Дъвчащите витамини, както и желираните в различни забавни фигурки, под формата на бонбони, са най-доброто решение за малчуганите.

От какво има нужда вашето дете?
Децата имат различни нужди. Според диетолозите ще е само от полза за детето, ако добавяте балансирани мултивитамини към ежедневното меню. Така ще сте сигурни, че то ще приема всички полезни вещества, без които не може да расте здраво и силно.

Мултивитамините Alive! –децата ги обичат!

Алайв / Alive мултивитамини за деца са създадени от американската компания Nature’s Way – един от лидерите в индустрията на натуралните продукти за здраве. Алайв детски мултивитамини се предлагат под формата на дъвчащи и желирани таблетки, които са подходящи за деца над 2-годишна възраст. Те предоставят точните количества от всички хранителни вещества, необходими за растежа и нормалното развитие. Освен ключови за детското здраве витамини и минерали, Алайв съдържат още патентована смес екстракти от плодове и зеленчуци – Orchard Fruits™ & Garden Veggies™, осигуряваща мощна антиоксидантна подкрепа за детския организъм.

Алайв /желирани мултивитамини за деца/ е източник на основните витамини в техните активни форми, плюс фиксирани количества цинк и йод, като останалите минерали се съдържат естествено в плодово-зеленчуковата смес. Алайв /желирани мултивитамини за деца/ са желирани с пектин, вместо с желатин, благодарение на което продуктът се съчетава добре с вегетариански режими на хранене. Желираните таблетки са оцветени с помощта на бета-каротена и екстрактите от гроздов сок и черен бъз. Подсладени са със сиропи от тръстика и тапиока и не съдържат захар, а ароматът им е изцяло натурален.

Алайв /дъвчащи мултивитамини за деца/ се предлагат в по-концентрирана форма и са по-подходящи за деца над 6-годишна възраст. Тук съдържанието на минерални вещества е по-богато поради завишената потребност на детския организъм от тях в периода на интензивно израстване. Съдържат йод, желязо, манган, молибден, магнезий и калций, който е от морски произход. Калцият (патентована форма Aquamin™) в Алайв /дъвчащи мултивитамини за деца/ е иззет от талуса на червени водорасли и има оптимална степен на усвояване и много висока биологична активност след прием. Дъвчащите таблетки са подсладени със сорбитол и фруктоза, а цветът им се дължи на включените в състава екстракти от куркума и цитруси.

Алайв дъвчащи и желирани мултивитамини за деца се отличават с изключително богат и разнообразен натурален състав, и се усвояват напълно от детския организъм за по-малко от 20 минути! Те осигуряват естествена подкрепа за имунната система, костите и зъбите, зрението, храносмилателната система. Подпомагат способността за запаметяване и фокуса, и поддържат нормалните нива на енергия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top