×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
ароматизаторите предизвикват алергииОсвежителите за дома или автомобила, ароматизираните свещи, аромалампите – всички те влияят на здравето на човека, предизвикват алергия, мигрена, астма, промяна в либидото, пише The Daily Mail. Около 1/3 от хората се сблъскват с посочените проблеми. Основният сред тях е контактната алергия от аромати (проявава се като екзема, зерматит, предизвикани от контакта с ароматното вещество). Молекулите в продукта предизвикват имунна реакция под формата на сърбеж и напукване на кожата.

Д-р Сузана Барон констатира: в момента показателите за тези алергични реакции растат. Неслучайно през юли тази година Научният комитет по сигурността на потребителските стоки на Европейския съюз препоръча на производителите на ароматизатори да посочват потенциалните алергени, които се съдържат в продуктите им. А още в началото на годината в Ню Хемпшър бе въведена забрана за използване на парфюми на работното място.

Според д-р Винсент Мартин, ароматите активират нервните клетки в носа, включвайки система, който е свързана с главоболието. От своя страна освежителите на въздуха нерядко провокират пристъпи на астма.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.