×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
EGCG в зеления чай възпира болестта на Паркинсон  Учени от Националния университет на Сингапур са установили компонент на зеления чай, способен да защити човек от болестта на Паркинсон. Както съобщава Xinhua, изследователите са проследили процес на взаимодействие на съединения от зеления чай и протенини в човешкото тяло. Процесът дава защита на клетъчно равнище против Паркинсон. Става дума за съединението EGCG. То активизира протеина AMP-киназа. В резултат мозъчните клетки умират по-рядко от стрес. EGCG - Епигалокатехин Галат съдържа съединения, наречени полифеноли, както и фитохимикали. Те имат антиоксидантни, противобактериални, противовирусни и други свойства които укрепват здравето. EGCG се използва като мощен енергетик поради съдържанието си на кофеин.

Освен да възпрепятства развитието на невродегенеративни болести като Алцхаймер и Паркинсон, това съединение предпазва от ракови болести, понижава нивата на холестерола, намалява риска от съсиреци в кръвоносните съдове, спомага за регулацията на кръвната захар и нивата на инсулина. EGCG ускорява метаболизма, като увеличава нивата на мозъчния химикал норепинефрин (норадреналин) и подпомага възможностите на тялото да използва мазнините като енергиен източник.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.