×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
свинско и винско през зиматаДа, ама не. Защото след цяла зима свинско и винско, наистина става зле. Черният дроб се натоварва  от мазното месо и алкохола, и съществуващите дребни неразпорожения в храносмилането се изострят и усложняват. Ще забележим, че все по-често в дясното подребрие се появява неприятно усещане, преболяване, тъпа или дори остра болка. Съществуващата в начална форма мастна инфилтрация на черния дроб и дискинезията на жлъчния мехур постепенно преминават в по-изразено чернодробно увреждане и калкулоза/камъни/ на жлъчния мехур и т.н. та до цирозата. Плаките по стените на съдовете стават по-широки, по-плътни и кръвното налягане се повишава. Артериите, които хранят сърцето, мозъка, бъбреците и другите органи стават все по-тесни и по-твърди и не могат да снабдяват с достатъчно кислород. Страдат метаболизма и функциите на целия организъм. Носът и бузите на по-заклетите фенове на свинско-винското почервеняват, а по кожата на лицето и тялото се появяват малки червени  точици /телеангиектазии -  разширени капиляри/- признак за чернодробно увреждане. Бъбреците не успяват да отделят напълно крайните продукти на белтъчната обмяна – урея, креатинин, пикочна киселина и те започват да се натрупват в тялото – появяват се отоци и сенки под очите, ставите стават по-сковани, понякога оточни и болезнени. Лимфната система се затлачва от токсични продукти и не може да изпълнява защитната си функция. Появяват се болест след болест – от леки настинки до нелечимото. А чашката върви с цигарка…

Това е в общи линии картинката при системно злоупотребяване с каквото и да било – пиене, пушене, ядене.

„Нека“ ни е зле...

Предполага се, че тези, които четат сайта, са хора водещи или опитващи се да водят здравословен начин на живот и нямат тези здравословни проблеми или причината за тях е друга, но ПРОФИЛАКТИКАТА е подобна и може да помогне на всеки.

Разтоварващи дни -  Два пъти в седмицата, например сряда и петък – без алкохол и животински продукти.

Лунна диета – В дните на новолуние и пълнолуние, първа и трета четвърт – само на вода, чай с мед и лимон, плодови и зеленчукови сокове – прясно изцедени.

Коледните и Великденски пости като метод за детоксикация на тялото – за да може умът ни да е проводник и инициатор на полезни идеи и мъдри прозрения, да е „богоугоден“, той трябва да е в хармония с тялото.

Хранителни добавкиТисилин, Млечен бодил, Глухарче, Алкализиращи минерални капки, Алое вера, Спирулина и др.

възстановява черния дроб Подобрява функцията на черния дроб

Рейки –подобрява кръвообръщението, отделянето ня токсините и храненето на тъканите. Прилаган всекидневно 1 – 2 или повече пъти, той възстановява хармонията в съзнанието, активира самовъзстановителните и лечебни сили на тялото и повлиява здравословното състояние като цяло. След пълния сеанс с поставяне на ръцете във всички позиции на тялото, ръцете отново се задържат в областта на стомаха, черния дроб и бъбреците.

Мудри – Всеки пръст на ръката е свързан с определен енергиен канал /меридиан/, по който жизнената енергия достига до органите на тялото и ги захранва. Всички меридиани са свързани в обща енергийна мрежа. Мудрите освобождават енергия от някои канали, където е в излишък  и я натрупват в други, където е в недостиг. Мудрите са жестове с пръстите на ръцете, които се изпълняват съзнателно и с определено намерение. Могат да се изпълняват заедно с рейки.

регулира обмяната на веществата Мудра на съзнанието и познанието 

Върховете на палците докосват леко върховете на показалците, останалите пръсти са опънати доколкото е възможно, без да се създава напрежение. Ръцете са отпуснати в скута, ако седите или до тялото, ако лежите. Изпълнява се самостоятелно, преди или след другите мудри, без ограничения във времето.

 

Намерение – да се регулират обменните процеси, да се подобри кръвообръщението.

 

Още: Помага при безсъние, сънливост, високо кръвно налягане. Успокоява тревогата, безпокоъството, напрежението, премахва стреса. Дарява мир, покой и хармония. Подобрява концентрацията и паметта, подпомага  учението. Стимулира творческите изяви.

подпомага стомаха и черния дробМудра на земята

Притискат се леко върховете на палеца и безименния пръст. Изпълнява се при нужда или 3 пъти по 15 минути.

Намерение – стимулиране  функциите на стомаха и черния дроб. Действа добре на костите, ноктите, косата и кожата. Освобождава стреса и създава хармония между ума и тялото. Дарява вътрешна стабилност и увереност.

 

подпомага дейността на бъбрецитеМудра на течността

Върховете на палеца и малкия пръст се поставят един до друг, останалите пръсти се изпъват, доколкото е възможно. Изпълнява се при нужда или 3 пъти по 15 минути.

Намерение –  да се подобри функцията на бъбреците, да се възстанови равновесието на течностите в тялото.

Редовното й изпълнение помага да се изведат токсините от кръвта, помага при артрит, анемия, бъбречни болести, мускулни спазми, всякакви кожни болести и др.

 

Масаж 

подобрява работата на жлъчката и черния дроб

заздравява жлъчката, черния дроб и отделителната система

 

подобрява стомашната, чернодробната и жлъчните функции

 

 

 

 

на корема – масажирането на корема подпомага придвижването на жлъчката в чернодробните каналчета и оттичането и в жлъчния мехур, предпазва жлъчния мехур от препълване и задръжка на жлъчка при дискинезия, улеснява изхвърлянето на дребните камъчета, подобрява перисталтиката и отделянето на изпражненията, подобрява функцията на стомаха и задстомашната жлеза.

 

масаж на ушите

 

на ушните миди – потрийте енергично длани една в друга до затопляне, след което разтривайте ушите до загряване.  Повторете няколко пъти.

 

Упражнения 

премахва токсините от тялотоСвиване и разпускане пръстите на краката

Както пръстите на ръцете, така и тези  на краката са свързани с канали/меридиани/ от енергийната система на тялото. С това упражнение се освобождава натрупаната енергия в меридиана на черния дроб и се активира освобождаването на токсините.

 

 

подобрява общото здравословно състояние

Легнете по гръб
няколко пъти вдишвайте и издишвайте бавно и дълбоко. След това вдишвайки свийте левия крак в коляното и издишвайки го отпуснете. Повторете с другия крак.Направете упражнението 3-4 пъти.

подпирайки се с ръце, повдигайте и спускайте таза 3-4 пъти. Дишайте нормално или в тон с упражнението, ако не ви затруднява – вдишване/повдигане – издишване/отпускане на таза.

 

свийте крака в колената и ги извивайте последователно наляво и надясно.

 

Комплексното и редовно изпълнение на всички методи, както и разтоварващите периоди, позволяват „да му отпуснем края“ от време на време, без да се тревожим за последиците, а за тези, които имат някакви увреждания, са профилактика на усложненията и могат да подобрят изцяло здравословното състояние.

Пишете ни за допълнителна информация. 

д-р Аелита Петрова

Лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
Рейки мастер
консултиращ лекар в Български Рейки център

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.