×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

потентност


Тестостеронът е най-важният хормон за мъжа, ключът към неговата сила и потентност. Наличието на тестостерон е белег за мъжественост, определящо е за външния вид на силния пол – окосмяването на тялото, тембъра на гласа, мускулатурата, от него зависи либидото, ерекцията и образуването на сперма. Затова и от най-древни времена билките, които пряко влияят на синтезирането му, са били поставяни на почит, обвити в легенди, част от шамански и магьоснически практики, странни ритуали, които имат една цел – да помогнат на мъжа да доминира. Ако може, да подчини целия свят.

Вън от шегата, благодарение на учените човечеството разбира за  съществуването на тестостерона едва през 1935 година, когато го изолират от тестисите на бикове. Това откритие моментално набира скорост, в търсене на източници за повишаване на мъжката сила. Може би сте чували историята за българският треньор по вдигане на тежести Иван Абаджиев, който е обикалял кланиците, за да търси биволски тестиси за олимпийските ни надежди? Това не е случайно, защото спортът се превръща в най-големия „консуматор“ на тестостерон, тъй като той подобрява постиженията на състезателите. И мъже, и жени. До 1972 година, когато по време на  Олимпийските игри в Мюнхен забраняват употребата на хормона под каквато и да е форма. Това пък дава тласък на производството на хранителни добавки, които съдържат вещества, стимулиращи неговата секреция в тялото. Сред тях на огромна почит се радва Fadogia Agrestis – африканското чудо за мъжка сила и потентност. Вълшебно растение, което стимулира и увеличава нивата на тестостерон в тялото индиректно, чрез увеличаване на количеството произведен лутеинизиращ хормон. Той пък стимулира тестисите да произвеждат повече тестостерон.

 

Fadogia Agrestis – какво е това?

Ако питате мъжете на Нигерия, Гана и други африкански държави, Fadogia Agrestis е растението, което от векове ги прави богове в леглото и повишава сексуалните им способности. За бодибилдърите, културистите и атлетите, екстрактите му са популярен заместител на анаболните стероиди. Това се дължи на факта, че има доказателство, че това растение може да повиши енергийните нива в тялото и да увеличи физическата  сила. Fadogia agrestis е добре известно със способността си да поддържа мускулната маса и спортните постижения в мъжкото тяло. Освен това пречи на складирането на мазнини, стимулира метаболизма, а това позволява на феновете на фитнеса да са винаги във форма. Ще кажете, че екстрактите от стеблото на този нисък цъфтящ храст от семейство Брошови са сред най-добрите съюзници на търсещите повече мощ мъже, и няма да сбъркате. В него е концентрирана огромна енергия, която сякаш преминава в тялото и прави със силния пол истински чудеса. И не само. Шестте активни химикала в него помагат при лечението на много паразитни инфекции, особено тези, открити на африканския континент, действат като аналгетик, стимулират имунитета, намалява признаците на депресия, умора и подобряват настроението, регулират отделянето на себум по кожата, повишават броя на червените кръвни клетки при анемия, регулират нивата на глюкоза при страдащи от диабет.

Анализът на фитохимикалите в състава показва наличие на алкалоиди, сапонини и в по-малки количества антракинони и флавоноиди със силно антиоксидантно действие. Проведените експерименти демонстрират, че билката ускорява ерекциите, увеличава честотата им и, за разлика от повечето афродизиаци, забавя еякулационната латентност. Приемът на билката допринася не само за повишаване на честотата на половите актове, но и за удължаването на тяхната продължителност. С други думи, тя е истински афродизиак.

Клинични изпитвания откриват ясна зависимост между приемането на Fadogia agrestis и повишаване на нивата на тестостерон. Установено е, че концентрацията на мъжкия полов хормон в кръвта нараства с по-бързи темпове от увеличаването на дозата, дори след краткосрочен прием на билката. Няколко проучвания показват, че Fadogia agrestis може да играе съществена роля за подобряване на мускулната сила, ако се използва при подходящи условия. Екстрактът от Fadogia agrestis съдържа голямо количество левцин, който може да помогне за увеличаване на синтеза на мускулен протеин и да увеличи растежа на мускулната тъкан в тялото. На практика Fadogia agrestis дава същите резултати като анаболните стероиди, но без техните неблагоприятни за здравето странични ефекти, най-вече върху функцията на бъбреците и черния дроб. Освен това билката съдейства за повишаване на енергийните нива при физически натоварвания, което увеличава ефективността при тренировките.


Като заключение:

Fadogia agrestis е отличен вариант за хора, които искат да увеличат максимално издръжливостта си, мускулната си сила, да повишат либидото и репродуктивните си способности. Ако търсите подходяща хранителна добавка, може да се доверите на изцяло натуралната и клинично изпитана формула на Fadogia Agrestis /Фадогия агрестис екстракт на Double Wood. Тя е сред топ продуктите на американската компания, а мъжете, които са изпробвали ефектите й, твърдят, че наистина работи: за повече мъжка сила, самочувствие и отлична сексуална функция. 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Аглика Илиева

Аглика Илиева е журналист с дългогодишен опит в различни печатни и електронни медии, майка на две деца. Има множество публикации и авторски текстове в сферата на културата, лайфстайл и съвременен начин на живот. Интересът й към здравната тематика е продиктуван от убеждението, че всеки един от нас носи хармонията в себе си, а грижата за тялото е неразривна част от усещането за красота и душевен комфорт.

Продуктът беше успешно добавен в любими.